Звездни Компромати- Май'25

• 273 918
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз нали питах за нашите пилита в Кан, ей ги, ИГ ми предложи. "С Евка Лонгория (Евка е написал😅) и тяхната света троица.
Скрит текст:

На втората снимка с коя са се снимали? Те ли са огромни, или тя е много дребна?

# 1 336
  • Наблизо
Това не е ли Маймун Пешо?

# 1 337
Това не е ли Маймун Пешо?

Не изглежда като да е от европеидната раса?

# 1 338
Точно Нора Недкова е.

# 1 339
Видях и аз, че е Нора.

А защо я наричате Маймун Пешо?

# 1 340
Кулагин така й казваше в Брадъра.

# 1 341
  • Berlin
Много хубави думи от Ейса за Гришо. Дано да остане постът в Инстаграм, пу-пу.😈 И линк, ако искате всички снимки- https://www.instagram.com/p/DJur5zQIH-A/ И на мен деколтето ми е много странно.

# 1 342
Ясно Simple Smile

От няколко дни се опитвам да прикача снимки от участието на Мария, в което е пеела по прашки и формата не бил подходящ.. както в онзи виц, антивирусната ги трие. Wink

# 1 343
Не ме вълнува особено, че някои хора писаха, че Мариела Нордел била заприличала на поничка и подобни. Жената има страхотен усет, пътувала е много , има познания и е откровена до болка. Пускам копи-пейст , защото не успявам да пусна  с линк.

"В Кухнята на Мариела Нордел

След като видях безумните цени, на които бившата съобщителка на времето и партьорът й - дизайнер номер едно на света, продават в техния магазин - свещи за по 500 лв. и чаршафи за по 8 бона, и след като Ники Михайлов изрева в ефир, че къщата му стъпва на цени от Майами, реших да проверя професионалния бекграунд на Дизайнеро.
При тези цени, очаквах най-малкото да видя в CV-то му Politecnico di Milano. Нищо такова - нашенският Армани е завършил Нов Български...
За това са му такива и цените, ако беше следвал в Милано, щеше да продава по нормални тарифи. А, така - ден година храни, кой върже - върже!
Един безплатен съвет за тези, които нямат безкрайно много пари да пилеят, но държат на дизайна - как със скромни средства да се сдобиете с наистина дизайнерски дом:
- Вместо да изсипвате един куфар с пари на нашенските нов български акули, направете едно дарение от 5-6000 евра на Политехническия в Милано или на Beckmans college в Стокхолм, а защо не и на Техническия университет в Делфт. Студентите от последния курс ще ви направят напълно професионални разработки безплатно и ще имате поне 5-6 варианта от които да избирате.
На Запад висшите учебни заведения работят ръка за ръка с бизнеса и голяма част от учебния процес - проектите, които се спускат на студентите като изпити, са точно такива конкретни и реални задачи.
Децата не само ще ви изработят професионално целия план, но и ще ви дадат свежи, НЕКОМЕРСИАЛНИ, идеи."

Относно предаването, гледах откъси и не разбирам критиките към Николета. Аз лично никога не съм очаквала от нея кой знае какво. Но за сметка на това никой не казва, че мъжкото Ники се държи като тотален простак, ама то футболист, мозък няма. Даже и футболист не е, че просто насила го натикаха там да се излага на терена толкова години.
Но да разправяш, че бременната ти жена е била "хипопотам на токчета", да се оплакваш, че около бъдещото ти легло непрекъснато ще ти се пречкат котка, куче и жена и това не ти харесва и върха на простотията и даже се чудя, какво му харесва Николета на тоя, че той е по-тъп и от нея, кух на гъдулка, както казват старите хора.

# 1 344
Женското пили прилича на травестит a за Мария просто нямам думи пълна излагация,явно вече никой не я иска и си показва какво има за даване

# 1 345

Относно предаването, гледах откъси и не разбирам критиките към Николета. Аз лично никога не съм очаквала от нея кой знае какво. Но за сметка на това никой не казва, че мъжкото Ники се държи като тотален простак, ама то футболист, мозък няма. Даже и футболист не е, че просто насила го натикаха там да се излага на терена толкова години.
Но да разправяш, че бременната ти жена е била "хипопотам на токчета", да се оплакваш, че около бъдещото ти легло непрекъснато ще ти се пречкат котка, куче и жена и това не ти харесва и върха на простотията и даже се чудя, какво му харесва Николета на тоя, че той е по-тъп и от нея, кух на гъдулка, както казват старите хора.

Мда, абсолютно съм съгласна. Този е отвратително були, чак се чудя как някои му се възхищават колко я обичал. И не, това не е чувство за хумор. Да се чуди човек на претенциите му, предвид колко е некадърен и дебел.

# 1 346
И аз мисля, че Николай е були. Самочувствие до небето, надменност и желание да демонстрира надмощие пред по-слабите. Не съм очаквала да е умен, но не и да е толкова тъп, все пак е живял в чужбина и е имал достъп до по-добра среда. За разлика от него, сестра му Бисера е нормална.

# 1 347
Това къде е живял, въобще не е предпоставка за интелект.Той толкова си може. Ако ще и на Марс да отиде, пак ще си е толкова прост. Въобще, цялото предаване е супер измислено. Общо взето е това-малката перука влага едни пари, Николета се превзема и лигави, дизайнера от НБУ снобее,  жена му, представена като бизнесдама, запълва ефирно време.

# 1 348
И в чужбина 90% от футболистите произлизат от простолюдието и дори от бедни квартали, не от аристокрацията и не си говорят помежду си за Пикасо и Вагнер.

# 1 349
Нана с поредната сълзлива история. Докато ни облъчва с месеци от Маями , яхти, милиони, звезден живот , върне ли се в България се почват едни жалостиви, сълзливи интервюта, лъха нещастие и отчаяние.
Минала е тежки неща, преживяла е загуби, то кой не е?
Но да се фръцкаш от яхтата на мъжа си милионер, усмихната от ухо до ухо и после тука да ревеш, че си в депресия, вече е банално.
Хората в депресия са тихи, не говорят за това, не го парадират, не дават интервюта, че са в депресия - нейното е грандомания, тя бърка понятията.
https://life.dir.bg/zvezdi/nana-gladuish-mnogo-e-tezhko-da-osazn … tvenata-si-sestra

Общи условия

Активация на акаунт