Звездни Компромати- Май'25

• 273 925
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 320
Много странно деколте. Сякаш няма зърна на гърдите или са някак си в долната част, пък не е като да са увиснали все пак...Rolling Eyes
(Интересни неща ме вълнуват сутрин Grinning)
ЧРД, Гришо!
И аз над това разсъждавах ...мисля ,че снимката е обработвана и телата са издължени ,пропорциите са много странни.

# 1 321
Ирина Шейк не остарява добре - лицето й загрубява, торбичките са все по-отчетливи и навсякъде носи една маска на страдалец. Не знам защо, а е хубава жена.

# 1 322
Според мен си е пипала нещо несполучливо лицето Ирина. От няколко месеца я забелязах.

# 1 323
Радина К. е започнала да прилича на Пламен Димов 😀 или той на нея
Скрит текст:

# 1 324
Bella Hadid
Скрит текст:

# 1 325
Джиджи Хадид в движение ми е много симпатична, а в началото не разбирах прехласването по нея. Не мога да кажа същото за сестра й. Ирина Шейк не съм харесвала никога.
Новата на Гришо е много красива. Само на такова убийствено тяло може да стои това нелепо деколте. Браво, Гришо! За първи път одобрявам избора му за жена.

# 1 326
Леле какво любовно обяснение!
Браво Гришо, страшна мадама заби!

# 1 327
На мен пък Гришовата мадама нещо не ми харесва, особено тази рокля е ужас.

Иначе Гришо си е хубавец.

# 1 328
Jennifer Lawrence и Robert Pattinson на събитие на Dior в Кан
Скрит текст:

# 1 329
Джесика Алба, много красива с прекрасна рокля поканена на Women In Cinema
Скрит текст:
Тази жена не знам как го прави това да става все по-хубава. Даже ми харесва много повече от като беше  20-25г. момиче. Сега е истинска жена!

# 1 330
Алекс Богданска и тя се появяваше в Кан, ако не греша и си изглеждаше съвсем на място.

# 1 331
Софка по БНТ
Кошмар…
Скрит текст:

# 1 332
  • Glasgow
Аз нали питах за нашите пилита в Кан, ей ги, ИГ ми предложи. "С Евка Лонгория (Евка е написал😅) и тяхната света троица.
Скрит текст:

# 1 333
Aма мъжкото Пили с какво се е докарал 😂. Искам да ги снимам един до друг с Киселова.

# 1 334
Aма мъжкото Пили с какво се е докарал 😂. Искам да ги снимам един до друг с Киселова.

С някакви филипплейновски одежди, ужас Laughing Трагедия са и двамата...

Общи условия

Активация на акаунт