Звездни Компромати- Май'25

• 273 926
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 305
Те Иван и Андрей затова в махнаха Николета от Папараци, щото са влюбени в нея 😀 🤣🤣

Коткът си я те, влюбено я гледат, пък и сега и цяло реалити и посвещават..

# 1 306
Те Иван и Андрей затова в махнаха Николета от Папараци, щото са влюбени в нея 😀 🤣🤣

Коткът си я те, влюбено я гледат, пък и сега и цяло реалити и посвещават..

Ами взаимна изгода, ще я гледат, и те изпаднаха от телевизиите и се надяват да се намърдат обратно с още формати…

# 1 307
Тях да не ги мислим, че те имат, план А, план Б, план С с много нули все..

# 1 308
Натали беше с тази рокля във Враца преди два дни, във сряда, когато имаше концерт за изпращане на абитуриентите с ди-джей Диан Соло и водеща беше самата Натали Wink

Сега очакваме да се появи с нея и на конкурса Мис Кюстендилска слива. Примерно.

# 1 309
Натали беше с тази рокля във Враца преди два дни, във сряда, когато имаше концерт за изпращане на абитуриентите с ди-джей Диан Соло и водеща беше самата Натали Wink

Е тя снимката Натали си я е отбелязала точно от Враца и благодари за вниманието и отношението към нея

https://www.instagram.com/p/DJuBwXpCoIO/

# 1 310
Защо на Нели Рангелова устата е изкривена така? Направо ми е болезнено да я гледам. Имам чувството, че е претърпяла тежък инсулт, но тя явно много си се харесва така.

# 1 311
Попринцип Алекс Ковачев е дизайнер от много висок клас. Когато работиш с такъв тип дизайнери, ти му се доверяват на 100%. Това като искаш официална рокля от D&G по поръчка, казваш, официална, дълга, червена. Те ти взимат мерките и правят модела по свое виждане. Правят леки корекции, но основата на модела е техния почерк. Така е и с дизайнерите на жилища.
На мен ми е забавно предаването въпреки Ники и Ники Joy Въобще не очаквах да ми харесат те двамата, но както каза някой, напуснали са се, изглеждат хармонични и щастливи.

# 1 312
  • Down south
Рамацотче, заповядай:

Скрит текст:

Хубаво момиче е и снимката е хубава, но за моя вкус е впечатляваща само, ако я съпоставям с грозноватите ни миски.
Чудесен избор. Момичето изглежда красиво, фино и изящно.

ПП В коя тема се обсъждаха тоалетите на абитуриентките, че съм позабравила.

# 1 313
  • на село
Този Алекс Ковачев, ако и да не прегрешава с кашкавал пане, си хапва стабилно. Сигурно набива много хляб с хайвера и сьоНгата. Отеснял му е панталона, а има навик да се снима с неприбрани крака и гледката е една такава… притисната.
Ники Михайлов и той нещо подхвърли за фигурата на жена си, ама и той загладил телосложението.

Аз не съм от най-изисканите, но също се потрисам от кашкавал пане, особено в компанията на пържени картофи, както обичайно съм виждала да се сервира.

Гери изглежда много добре. Малко повече се превзема, но ми харесва като жена.

# 1 314
Джесика Алба, много красива с прекрасна рокля поканена на Women In Cinema
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 22:26 от bubanka

# 1 315
Не гледам предаването на НиН, ама забелязвам някаква тенденция да изскачат определени личности с хиляди проекти, особено те се бяха скрили няколко години, сега са навсякъде, също и Благой Георгиев. Някак общото между всички е, че усилено рекламират хазарт.

# 1 316
Това не е Джесика Алба, а някаква AI версия на 14 годишна Джесика Алба... Оливат се с обработки. Такава хубава жена, защо е нужно да я правят на 14 годишна...

# 1 317
Падам от смях с вас, дами!
Много е весело покрай родните бръмчалки, а и нищо не ви убягва, евала🙌

Тук имат една никаква Набила и хич не е интересна🙄
Но пък изключително старателно се ровят в животите на Миските (за Мис Франс говоря)! Проучват ги до девето коляно!
Понеже се чудехте какво правят разни манекенки, разхождащи тоалети, на КИНОфестивал?? Ще ви отвърна, че Мис Франс 2016 цъфна на червения килим в Кан.
Скрит текст:

Тоест красив пълнеж навсякъде.
И аз не харесвам факта, че ни разсейват от киното с Бела, Хайди, Ирина, Амброзио и дори с миски, но това е положението.
Не би ме заинтересувал живот като техния, както и да го живеят, но трябва от всичко по малко, за да го има света, нали?!

Скрит текст:

Ирина не изглежда добре. Но пък се появява в Кан през ден.

Тези дни не съм гледала какво точно се случва на кинофестивала от ангажименти, има такива моменти, трябва да наваксвам.

Но понеже е петък💪, да ви попитам, дами, какво бихте си взели за персонална консумация от изброените по-долу?!🙈💪
Скрит текст:

😆😆😆
За мен само МАГНЕЗИЙ💪, идеален против умора и отпадналост 🙈🙈🙈

# 1 318
Видях следното велико любовно обяснение, което явно е отправено към наш Гришо, бил е рожденик на 16 май :
Скрит текст:

Много красива двойка!

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 01:17 от Веселяшка

# 1 319
Много странно деколте. Сякаш няма зърна на гърдите или са някак си в долната част, пък не е като да са увиснали все пак...Rolling Eyes
(Интересни неща ме вълнуват сутрин Grinning)
ЧРД, Гришо!

Общи условия

Активация на акаунт