Звездни Компромати- Май'25

• 270 907
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 490
Видях малко снимки от интернет на мечтаното жилище. Предаването, честно казано, нямам нерви да го изгледам. Очаквах, не знам и аз защо, че ще ми хареса къщата, а не ми... Някак сбутано и скучно ми се видя. Може да е заради цветовете, бежово-кафявата гама не е моята, но това е въпрос на вкус. Важното е собствениците да си я харесват. Изненадаха ме златните елементи, нали в началото Николета беше казала, че не иска никакво злато. (Само началото гледах.) Защо е размислила?

Иначе, по-добре е монохромни цветове, определено. Старото ни жилище беше доста цветно, 2000-та година го  обзавеждах и много си го харесвах. Но омръзва и промените са трудни, трябва си цял ремонт. Затова за сегашното реших друго. Преди 12 години го правихме, избрах основното да е сиво, бяло и черно. Цветът го докарах от текстил и декорации. Едни пердета и цветни възглавнички, евентуално килим, чудеса правят. Като ти омръзне, сменяш ги, лесно е и... воала. Имаш си нов интериор.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:10 от Clotilde

# 2 491
  • До морето
Това е единствената къща в Бистрица на обява, която е 650 квадрата

https://imot.bg/1j174134635883464

Изобщо,  ама изобщо не прилича на тяхната. Не знам какви стени са бутали, но ако от това разпределение постигнаха дрешник и стая с падащо легло, то значи са по- некадърни и неграмотни, отколкото си мислех.

# 2 492
  • София
Ейса Гонсалес
Скрит текст:

# 2 493
Ама, дами, не всички обичаме къщи като шоуруми на магазин за боя…😂🫣
Аз не харесвам ярки цветове никакви, обичам бежово, камък, сиво, бяло, орех това е. И всичко в тези цветове няма лилави или зелени детски. Не ми харесва, напрягат ме ярки цветове.
Та по тая линия ми е точно по вкуса цветово на Николета, па нека съм демоде😂
Но разпределението на къщата изобщо не ми харесва, то столовете за хранене се бият в дивана, а от това разстояние до ТВ бих окьоравяла .
Детската със сгъваемо легло е ноу комент, то ще расте това бебе, утре бюро, гардероби къде?!

# 2 494
Какво бюро? На ученичката и сложиха тоалетка, а не бюро.

# 2 495
Е че тя ще се пласира с хубост:-)

# 2 496
Какво бюро? На ученичката и сложиха тоалетка, а не бюро.
За какво са им бюра. Те и без това с новия ред - училище, занималня едва сварват да се приберат по къщите си децата. Simple Smile

# 2 497
Ами ние сме от простолюдието, децата имат бюра и библиотеки за книги и гардероби.
Немам полЮлей каиш обаче😂🫣🫣🫣😂😂
И стана с пайети във вц то🤪
Ма то и 300 рокли не притежавам, затва се ограничих с по смотан дрешник😂🤪

Бай Благо цел роман нашарил на гърдите си и с тоя фаянс…

# 2 498
  • София
Дупето на Ейса е топ.
Въобще цялата ми е много секси.
Гледала съм я в сериала From Dusk Till Dawn: The Series - https://www.youtube.com/watch?v=vwgSGz9WTiw

# 2 499
Е то точно тези претенции са комични, иначе всеки да се обзаведе в розово или венге, както желае, и да си сложи децата и на тавана ако не му е стигнало място

# 2 500
Ама, дами, не всички обичаме къщи като шоуруми на магазин за боя…😂🫣
Аз не харесвам ярки цветове никакви, обичам бежово, камък, сиво, бяло, орех това е. И всичко в тези цветове няма лилави или зелени детски. Не ми харесва, напрягат ме ярки цветове.
Та по тая линия ми е точно по вкуса цветово на Николета, па нека съм демоде😂
Но разпределението на къщата изобщо не ми харесва, то столовете за хранене се бият в дивана, а от това разстояние до ТВ бих окьоравяла .
Детската със сгъваемо легло е ноу комент, то ще расте това бебе, утре бюро, гардероби къде?!

Жаки, цветовете са си цветове. Който каквито си харесва. Че не било бежовото моето, в случая няма значение, няма да им живея в къщата. Те си го харесват, това е важно. Обаче, много странни пространствени решения. Че моята "холокухня", която е 35 м2, изглежда доста по-просторна и има и "дансинг", тоест свободно пространство в средата. Виж, кухнята ми е малко малка (а дори я използвам за готвене), и нямам остров, за съжаление, но на толкова пространство, толкова. Не ми допадна разпределението, а пространството не е малко, реално. Виж, само за дрешника благородно завидях Simple Smile. В старото жилище си имах едно стайче, три на три беше, без огледала и котешка пътечка Simple Smile, само гардероби. Много ми липсва... Сега нямам.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 17:40 от Clotilde

# 2 501
  • София
Цветовете са точно моите без венге, което не харесвам изобщо.
Всяка стая е решена така пространствено, че изглежда тясна и наблъскана с мебели.

В кухнята- хол са разположени мивка, остров, трапезна маса, диван и холна маса без никакво пространство между тях като телевизора се пада съвсем близо до дивана, защото квадратурата е прекалено малка за всички тези обемни мебели.
Скрит текст:

Стаята на Никол
Скрит текст:

Банята, с решението- огледало върху прозорец
Скрит текст:

Голямата спалня е много просторна, но поставиха леглото по средата и сега визуално теснее.
Дървения плот зад леглото в тъмната ниша се води тоалетката на Николета без стол, светлина и никакво пространство.
В тази стая гордостта на дизайнера е лампата- кожен каиш.
Скрит текст:

Гардеробната на Николета, която презентираха, че е колкото тристаен апартамент, изглежда като тесен, стъклен коридор, няма и хубава светлина само лунички.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:23 от Иля

# 2 502
  • София
Това е гардеробната, отказаха се от островче- пейка, защото няма как да минават около него и да отварят вратите на гардеробите.

# 2 503
Ясно, идеите са като за много по-голяма къща.  Интересно наистина защо професнолист би наблъскал толкова неща.

# 2 504
Къщата в която се показаха в 1 епизод, където на дивана донесоха дрехи и в друг епизод пиха кафе в кухнята с един приятел и е дом от повече от 11 години на Николета. Странно,че Ники се е нанесъл там.. Мисля,че и е от Валери 😀 но те са си италианско family

Общи условия

Активация на акаунт