Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 423
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
sanaka, добре ти се е получило със "Слънчев удар" с аутокоректа Simple Smile баш такова е било след "Слънчев бряг".

Наборката още няма покани за преспиване, пускам я по рождени дни, излизат в парка с приятелка. Часът на прибиране е "по-светло", както процедираха с мен едно време моите родители, та по този повод след една нова година в 10 клас на домашно празнуване се прибрах сутринта в 7 и баща ми не гъкна.

# 736
  • София
Не е аутокоректорът. Точно "Слънчев удар" му викахме на коняка "Слънчев бряг". Не без причина. Joy

# 737
Брах му гайлето на Слънчев удар на едни кънки в парка, сигурно сме били 11 клас, от тогава и аз не пия коняк. GrinLaughing И на стоп съм пътувала с гадже, не знам с кой акъл.
Добри са ни децата.

# 738
Мойте чувства са такива спрямо текилата 😂
Оф, докато чакам вече изчетох цЕлата бгмама..

# 739
  • София
Стой си тук! При нас е най-весело.

# 740
За преспиването и моят слава богу няма покани. Но той си е по-затворен и трудно допуска хора в близкото си обкръжение (на кого да се метне с майка виден темерут Smile ) Аз бих го пуснала евентуално, ако познавам децата и родителите на домакина и е съгласувано с тях. При моя голяма роля играе и притеснението - но както съм казвала той си е още дечко. Тепърва ще се сблъскваме с тийнеджърските драми. Все още си общува свободно с приятелките от детските години и не се прави на интересен на по-малки от него Grinning

# 741
И моите притеснения са, че тихомълком стават гафовете, затова предпочитам поне малко да му отпусна края понякога. Иначе само със забрани съвсем няма да стане при нас. На мен ми се натрупа много тревожност тази година, най-вече за това, че той загуби двама приятели връстници и съм на тръни през повечето време. В апартамента ги закарах аз, за да съм сигурна, че нямат в тях алкохол. После им поръчах пици онлайн. Най-вече гледам да се чуваме как е положението и това е. Господ да ги пази.

Отделно ми говори, че ще кара някой ден мотор, е това е най-големия кошмар за мен и се надявам някак аз и съдбата да успеем да го предотвратим.

# 742
Мача е свирен още преди да стигне до мен. Баща му в колата му разказал как м/у 8 подготве и 8ми клас отишли 3 нощувки на Обзор без родители една компания.
Каза набора, ако ще съм по-спокойна да подпишем договор - че няма да пие, да пуши вейпове и цигари с незаконно съдържание...
Ще го мисля утре цяла нощ то е ясно.
Иначе ние му имаме доверие като цяло. Един път се е дънил засега. Вместо да решава задачи каза, че е забравил, че има урок по барабани и тръгна уж натам, а реално отишъл в училще да играят на телефоните. Това беше миналата година 1ви срок.
Има и негови съученици няма да е само той 8мокласник - само физици от НПМГ ще са. С това момче се запознаха на международната олимпиада по астрономия, ще ходят и лятото заедно на астрономически лагер за 2 седмици.
Сега ми даде номера му и на майка му.
Ще правят барбекюто в къщи и ще ги закараме до къщата с пълните тенджери - това е засега плана.
Ще трябва да свиквам явно - само дано са премерено разумни да няма непоправими неща!

# 743
Ох, свърши се с мъката момичета!
В кюпа сме с нерешените подточки, които са се опънали на повечето деца. Но .. ще гледаме оптимистично към статистиката 😇
Благодаря за стиснатите палци!

# 744
  • София
Важно е къде сте в статистиката, а не колко са точките. Може пък да им е дошъл малко акъла на МОН и да са дали по-балансиран изпит. Не е лошо това, добре е за всички. При по-труден изпит глупавите грешки от стрес и невнимание нямат такова значение.

# 745
  • София
Ох, свърши се с мъката момичета!
В кюпа сме с нерешените подточки, които са се опънали на повечето деца. Но .. ще гледаме оптимистично към статистиката 😇
Благодаря за стиснатите палци!
споко, ще има точки, нищо че не е решено докрай , примерно
 И при нас беше подобно... накрая по- добре от първите ни очаквания беше..

# 746
  • София
sisill, да беше започнала с това, че са все физици от НПМГ. Аз с такива и на луната бих я пуснала Simple Smile
second, почивай сега, а ние ще стискаме тихичко палци до 01,07 , а после и до класиранията.

# 747
  • София
sissil, пускай смело - и ни сме от "пускащите" родители. Да си изкарат весело децата!

second, дишай дълбоко, сестро  - приключи! Тук сме дорде не запишеш младежа там, където иска най-много Flowers Four Leaf Clover

# 748
Аз за тези физици от НПМГ слушам, че били "най-готоният клас от целия випуск" Simple Smile И все пак са на особена възраст и е добре човек да има едно наум и да не изпуска контрола.

# 749
  • при моите любими
Съседчето е в СМГ, до 10ти клас на купоните им, играха на настолни игри. Толкова са ми сладки. А други приятелки на дъщеря ми по това време се напиха вече. Определено с деца от НПМГ бих била по-спокойна. Та трябваше с това да започнеш, всички щяхме да сме единодушни да пуснеш детето без много притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт