Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 432
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • София
second, да не са луди да дадат нещо подобно. От нещата, които са приятни и ги знае детето ще се паднат. Ще видиш! Ние за какво стискаме палци тук?!?!? Само напиши какво иска, за да е по-насочен късмета.

# 676
  • Варна
Привет, момичета! Наборът вече е във ваканционно настроение. Днес си върнаха и учебниците. Ноооо... госпожата по руски ги накарала да си снимат последните 30 стр от учебника за да работят до последно. Та днес разпечатвах снимки 🤣
Секънд, силно стискам палци и утре!

# 677
В една задача не, ама миналата година беше доста разнообразен текстът на  НВО за 7 клас, така че може би и тази година ще е такова. Задача за проста лихва имаше в НВО 10 клас.
Отдавна беше, 1990. Тъкмо завърших и исках една година да си почина и да се ориентирам, ама майка му натисна да кандидатствам. Къде-къде - айде в Силистра в полувисшия. Падна се "Патосът на национално-освободителните борби в "Епопея на забравените" от Иван Вазов". И тогава говореха, че имало една кандида студентка, която десет години учила само Ботев и макара да се падне.
А като завършвах висше, част от курса бяха убедени, че няма шанс да се падне въпрос от "Фонетика" на писмения държавен, защото преподавателката по синтаксис казала, че синтаксис не е бил включван от години и точно за нас ще е от там темата. Няма логика, ама повярваха. Познайте от къде беше темата на писмения, точно така - от "Фонетика". Шах и мат с пешката.
Очаквайте неочакваното.

# 678
  • София
second, ти като гърмян поредни 2 години заек я кажи - кой преразказ беше по-труден, тазгодишният или миналогодишният Joy
За наборите, естествено, техният бил по-завъртян Grinning

# 679
Според мен миналогодишния, но какво ли разбирам аз 😂 все пак не съм преразказвала, само съм чела 😂
..Много съм се притеснила за утре, но гледам да не се издам, че детИту ще се спече още повече.. ей сега прелиствам тоя справочник, сякаш ще се появят още поне 15 паралелки, в училищата дето ги искаме.

# 680
  • София
Ей сега охлаждам розето в чест на твоя младеж и ще си разваля диетата. Не че и утре няма да я разваля, че съм на наборна среща от темата на средната. От толкоз поводи човек не може да отслабне. Joy

# 681
  • София
second, миналата година наборът решаваше задача за движение с охлювчета. Не се шегувам! Едното на брега, а другото срещу течението ... Satisfied. Не знам от кой стар сборник я изнамериха, нооо много се смяхме....
Успех утре!

# 682
Е айде, една Simple Smile писал е че е на йовков, че тия реплики са в разговор с Еню и че са свързани с това че е дал пари на Павлина .. и дотам.
Щото това че бил скромен и нам-какъв-си си било по принцип, а не по тази теза 😜
Поне Лазо го е познал. На другите литературни няма грешки, смята че е намерил всички правописни. За закона и правилника ще има 1, защото правилника не го е видял. За 13 е писал “е спокоен”, а не синът е спокоен, общо взето доста прилично. Тоест от първа част най-оптимистично ще е - 6(ако вземе едничка на тезата). Досега с преразказите винаги е бил около 32, ако и сега е такава тенденцията - бива.
Абе, аз, като те чета, си мисля, че младежът се е справил даже прекрасно. На тезата може и 2-3 точки да му дадат. И ако и останалото е по твоя разчет, прогнозирам, че ще е с над 90 т. детето.

Мноого късмет и стиснати палчета за утре и да се справи още по-добре! Flowers Four Leaf Clover

# 683
Second, стискаме палци и утре! Всичко ще си реши младежът!

# 684
Second още едни стиснати палци от мен.
Sanaka 2 упсарина и сода.
Късмет и на 2те!

# 685
  • София
Добавям и моите стиснати палци за младежа ти, second! Да е безгрешен! Flowers Four Leaf Clover

# 686
Благодаря, момичета! 💜
Показах му каква агитка има тук, вдигна увесения нос Simple Smile

# 687
И от мен едни палци! Спокойствие, увереност и всичко да си реши, провери, разпише! 🍀

# 688
  • В Страната на чудесата
Хайде, second, да му е на късмет утрешният ден и да се паднат неговите задачи! Flowers Four Leaf Clover
А след десетина дена най-големият му кахър да е да избере къде му се учи най-много!

# 689
  • София
Късмет на децата утре. Аз малко извън темите, ама кажете честно колко ползват телефони и устройства децата ? Аз взех да се плаша да ви кажа, предстои ваканция, а тя все повече и повече е "зависима" от тоя пусти телефон . Живее в него сякаш ...Cold Sweat  да кажа, че няма друго устройство /таблет, комп/  и не е имала. Умишлено. С Нетфлийс пробвахме, но го спряхме... като се лепне за някоя тъпотия, като корейски сериал с убийства и с часове, та го спряхме...под предлог , че ни е скъпо... Joy Баща й днес капитулира да се справи, хем той Надроби кашата с тоя телефон , ... ся взема да става плашещо. И нервна ако няма телефон в ръце... ....как са Наборите ?

Общи условия

Активация на акаунт