Как тренирам - 30

• 23 516
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
На Биляна са лъскави и стегнати. Използвам ги не само за трениране, но и за преходи. Установих и че когато сме някъде на разходка било то и в градска част ми е по-удобно да си сложа едно нейно бюстие. В колата често се събличам и си оставам само по него. На мене лично са ми много удобни. Имам два дълги клина, един къс и три бюстиетата.

# 691
Аз не мога да препоръчам нищо, само ще кажа, че съм фен на лъскавите клинове и аз. Пробвах няколко други, но нищо не ми лепна.
Днес правих долна част, но нещо не бях много в настроение за тренировка и едвам я избутах. От другата седмица обаче край със стакаването и ще съм в релси.
Забелязах в огледалото, че клина ми вече не се впива така в талията. Някак всичко се е загладило и няма загатнати поясчета. Sweat Smile д-то ми обаче още е спихнато и тежестите ми са по-малки от обикновено, а ги чувствам като преди по-големите. Изобщо много назад ме върна тая почивка... пфу.

# 692
Ще пробвам и аз тогава клиновете на Биляна. Досега избягвах лъскави, не ми харесват, но ще им дам шанс. Благодаря за споделянето.

# 693
  • Бургас/Пз
Аз харесвам на Станимир Михов клиновете. Спандекс ми е най удобната материя и вече предпочитам нея. Имам на Пума и на Джим шарк, но рядко посягам към тях, точно заради лъскавата материя

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 19:11 от ani_d

# 694
Архинора, как си пускаш филм, на всички пътеки ли е възможно това?

# 695
  • в пералнята
Архинора, как си пускаш филм, на всички пътеки ли е възможно това?
Не на всички, но в моя фитнес са "умни" пътеки. Имат нетфликс, логвам се и гледам. Но май ще ми е за последно.

# 696
Ползвам Oysho, Under Armor, Nike, пробвах по препоръки на приятелки от Шейн … ами не ме кефят, не ги ползвам, ще ги хвърлям.
Гледах едни Peach bum, но не съм се наканила да поръчам. На Биляна Йотовска сега погледнах - добре изглеждат, но с тия огромни надписи не е моето.

Иначе аз все по-добре се адаптирам към тренировките тази седмица, първите няколко пъти ми беше най-трудно - никаква мотивация, никаква енергия, но като се насилих да отида 2-3 пъти и нещата постепенно си дойдоха на мястото. Тренирах 6 от 7 дни, все още не съм достигнала предишните ми тежести, но засега ми е важно да вляза в рутината.
Храната имам да оправям защото както не бях качила от дългата почивка, така бухнах 2кг задръжка от карбс.

# 697
И тази седмица отчитам 6 дни тренировки и 1 ден почивка. Доволна съм от себе си, дано да задържа поне няколко седмици с 5-6 пъти в залата и да нямам непредвидени промени.
Тази сутрин беше рай в залата - нямаше пукнат човек и удоволствието беше двойно.

# 698
  • София
Code fit са ми любими, но скъпи. Поръчах си гащеризон от тях. Засега толкова, имам и два клина. Лека полека ще си правя комплектчета 👌

На Биляна са подобни. И двата бранда ползват един и същ италиански плат.

# 699
  • Велико Търново
Днес само стълби, но съм загубила тренинг-20 минути-започвам от 12,13,14 и завършвам на 15.Зор ми беше.Бруталният спининг, който посещавам ми е по-лесен.
От утре ми започват 31 работни дни без почивка, но се надявам поне по 4 тренировки седмично да отчета.И да не успея, няма да се кахъря.
Снощи поръчах екип на Стела Макартни, изобщо нямам нужда, но свърши вече.

# 700
И аз днес бях само на стълби - 45 мин 🔥💥

# 701
  • Велико Търново
Добро утро!От днес стартирам с дългия работен маратон, но откривам седмицата с фитнес.Тръгвам след малко и вероятно ще започна с крака, че още съм свежа, а не се знае колко време ще съм ок.
Мисля да направя 6 упражнения по 3 серии и ако остане време корем.
Хуавава седмица!

# 702
  • София
Добро утро! И аз от днес сън официално в играта, въпреки мече в събота направих гръб и от вчера съм неразположена, но се чувствам добре и отивам да мачкам рамена и ръце с кардио.

Успешна седмица на всички!

# 703
Ама, вие не сте спали, бре момичета! Аз си мисля, че аз ще правя сутрешна тренировка Grinning Grinning Grinning Оставих малката на ясла, допивам си кафето и също заминавам към залата.
Днес горна част - ще гледам да мина и големите и малките мускулни групи, та утре да врътна едни крака.

Много успешна седмица на всички, тренирайте с кеф и почивайте с кеф - животът не е само работа, гири и лостове, но и коктейлче, време с любимия и среща с приятели.

# 704
Здравейте! Как сте?
Аз вчера се записах с първа тренировка за седмицата, понеже съм МЦ пропуснах понеделник и вторник. Правих крака, но все още ми е тегаво, нямам сила, във фитнеса е топло/нещо май не пускат таванните климатици/.

Днес по план ще правя горна част.
Мина ми прегледа при ендокриноложката, пусна ми изследвания, които излязоха вчера.
На пръв поглед всичко е в норма, само един хормон май на стреса и леко завишен, но предполагам е нормално, защото не трябва да изпитвам болка, а мед. сестрата така ми стегна турникета, че доста си ме заболя, после и от иглата....

Ако някой разбира повече, мога да му ги пратя. Иначе чат GPT, каза че са ми в норма.
Всичко си е в  референтните, но дали е оптимално незнам, не разбирам. Ще видим какво ще каже докторката другата седмица като ги види.

Почти бях сигурна, че е нещо хормонално, но явно не е.

Общи условия

Активация на акаунт