Как тренирам - 30

• 23 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, поръчах си фет бърнър. Търсех нещо силно и работещо и заложих на марка, която ми е позната и знам, че имат качествени продукти. Ще видим за колко време и какъв ще бъде ефекта от него. Внимавах със съставките, че в миналото съм пила доста силни, някои дори с ефедрин и са ми действали дооооста превъзбуждащо.

С кофеин е, но на мен не ми пречи. Има добро съдържание

https://pompai.com/product/fet-barnar-za-jeni-hellburner-her-peak-90-kapsuli

# 76
Зачетох се...
Когато на дизайнера се зададе условие за количество рекламна информация и трябва да се добави някое добре звучащо изречение, което говори много, но не казва нищо... конкретно Simple Smile
Формула съобразена изцяло с нуждите на дамите

# 77
  • София
Аз показвам продукта, не го поръчах даже от този сайт, ами от друг, в който имаше доста по-подробна информация. Общо взето е на билкова основа Simple Smile

# 78
Аз на свой ред да питам да ми препоръчате сак за фитнес, предпочитам тип раница, защото се опитвам да не взимам колата.

# 79
Аз си нося нещата в голяма tote bag от плат, че да не ми тежи и тя допълнотелно.
Скрит текст:

# 80
  • Пловдив
Аз си взех преди време ей такова, не точно това, но същия вид, пак от Тему.
Не е раница обаче.
Има отделение за обувки.

# 81
И аз си взех такава от Тему преди доста време и още не се е скъсала, тъпча я яко. И са по удобни от раница откъм намиране на вещите вътре.

# 82
  • София
Как сте, момичета? Дойде ми фет бърнъра, но за момента не мога да споделя много за него, освен че се потя доста от него. Следващите седмици се очертават натоварени и не знам колко и как ще мога да тренирам Confused

Онзи ден реших да пробвам интервално кардио на стълбите и щях да си изплюя дробовете. 1мин на нормална скорост, 1 минута на по-бърза - при мен са степен 4 и степен 7. Издържах точно 15 минути 😂 Но много хубаво усетих бедрата, дупето и прасците.

В Лидл тази седмица има някакви чаши на промоция от неръждаема стомана, имитация на Стенли. Ще ходя да ги погледна днес след работа.

Включвам се с едно селфи да не съм капо 🤭

Скрит текст:

# 83
Пу-пу, супер си Simple Smile
Като напредна и аз като тебе ще се отсрамя Wink
За сега карам по домашному, тясно и неотлъчно с CG IRON...

Какъв е часовника? В смисъл ако е смарт с измерване... просто хубаво стои, търся си с малък екран, не харесвам големите Simple Smile

# 84
  • София
Благодаря! Ще стане - упоритост и постоянство. 🤗

Не разбрах мен ли питаш за часовника? 🤭 Смарт е. Huawei GT4 - харесвам го, защото изглежда като обикновен часовник, мога да го нося на ризи, дънки - всичко. Има всички функции, половината не ги ползвам и на външен вид на мен много ми допада. Ще си позволя да го кача, дано не ме бият.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 85
Здравейте банда!
Аз си трениркам както обикновено. Промених обаче упражненията за горна част и по-специално тези, които натоварват раменете с повдигане над главата на по-малко тегло и повече повторения. Просто раменете ми не харесват големите кг и това си е. Вдигам теглото на упражненията за долна част обаче. Екстензиите за бедро вече драпам с 80кг и степъпите вдигнах на 27,5кг. дъмбел Екстензиите за гръб също вдигнах на 8х52,5кг за две серии и една 15х40кг.
Днес ми е сесия с тренера и ден за мерене. Ще видим какво ще покаже кантара, но каквото и да покаже вече, не ми е толкова фиксия, защото виждам прогрес в силата на упражненията и в огледалото.

# 86
Пете, форма мечта!

Не съм се включвала скоро, бях на презокеанско пътуване и близо 2 седмици не тренирах. Много ходене през това време, бях си обещала, че този път ще тренирам с ластици в стаята (не, че хотела нямаше фитнес..) но някак си никога не ми е до това когато съм на пътешествия. Храната без особено прекаляване, но не съм се възпирала от сладоледи, вкуснотии, десерти и за мое учудване само с 2кг+ се завърнах.

Въпросче любопитно - като сте на ваканция/пътуване поддържате ли си тренировъчен и хранителен режим, или се отпускате?

Върнах се в залата от ден 1 като се прибрах, но този път джетлага е силен, нощи с по 3 часа сън и умората си казва думата - по-ниски тежести и мускулна треска. Чудех се дали съм загубила мускулна маса, но според треньора за толкова кратко време не би трябвало, само тонуса е намален.
Та сега целите са да се наспя, връщам се към режимното хранене и да възстановя работното тегло на тежестите.

# 87
Като си далеко - ластиците, събират се в малко джобче и ... работиш със собствено тегло Simple Smile

# 88
  • София
Maroonka, не съ ходила на почивка повече от 7-10 дни. Внимавам какво ям, но не се ограничавам. Миналата година изкарахме 10 дни на морето и си бях казала, че няма да пипна, но не издържах и отидох на фитнес 3-4 пъти. Честно казано започна да ми става скучно и имаше 1-2 дни, в които времето беше кофти доколкото помня. И двете са ОК според мен, но може би истината е някъде посредата. Да нося ластици - едва ли. По-скоро бих работила с фитнеса, който имам на разположение, макар и малък, ограничен и т.н.

# 89
Петенце, по снимката виждам, че си младо момиче, спортуващо с перфектен метаболизъм Simple Smile Изглеждаш ми на 24-25, но аз не познавам годините така...
Когато бях на 30 имах чувството, че мога да ям пирони и пак щях да съм добре, не подбирах нищо, тялото държеше...
Имам любим лаф - до 50 години ти си правиш майтап с тялото, след 50 - то с теб Wink

От  2 години съм се хванал и съм обърнал процеса и много се кефя Simple Smile
Преди шкембето водеше напред, сега вече гърдите изпреварват... и най-якото е, че мога да ги мърдам Wink

Общи условия

Активация на акаунт