Как тренирам - 30

• 23 504
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, изпълнявам си морския план чинно, тичане 6 км. сутрин. Не бях тичала от години, имам такава мускулна треска, а уж тренирам крака. Каква заблуда, че имам подготовка от фитнеса. После правя и малко клекове, като се придържам за една  колона. Ластиците ги ползвах само 2 пъти за ръцете. А плуването след тичане много ме мори и вече само за разпускане го ползвам. Но съм много доволна от себе си!
Браво за постоянството, момичета и момчета!

# 736
Body check на едно по- благосклонно огледало.В съблекалнята няма милост 😁😅Ще я махна после, моля не ме цитирайте.

Ауфит SHEIN 😀

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 16:52 от Nona M.

# 737
Пу-пу, прекрасна, прекрасна!

..Не бях тичала от години, имам такава мускулна треска, а уж тренирам крака. Каква заблуда, че имам подготовка от фитнеса.
Имаш подготовка, но т.к. е по-различно натоварването, от там и мускулната треска. Така си го обяснявам на база самонаблюдение.

# 738
Уфф, Нона, всеки път ме оставяш без думи като видя твоя снимка. Супер вдъхновение!

# 739
Не знам как успявате да си направите снимки на сред залата. Мен ме е срам и щракам бързо, все размазани стават  и нищо не се вижда (в сравнение с на живо) и изобщо не заслужават да се показват. Sweat Smile

# 740
Нона, моделка си! Браво, браво, пу-пу!

# 741
Не знам как успявате да си направите снимки на сред залата. Мен ме е срам и щракам бързо, все размазани стават  и нищо не се вижда (в сравнение с на живо) и изобщо не заслужават да се показват. Sweat Smile
И аз съм така. 😂 Обикновено снимки правя рано сутрин уикенда като няма много хора или в съблекалнята като е празна. 😆

# 742
  • София
Нона 😘 Този път не те изпуснах! Страхотна си, не знам от какво се оплакваш.

Аз вчера правих дупе, днес корем и кардио. Хора, 50мин стълби във фитнес зала с прозорци, които не се отварят, и кардио уреди на слънце, не е шега работа. Кардио и сауна в едно. Правих стори как си цедя горнището над мивката. Питаха ме дали съм сигурна, че не съм го мокрила на мивката предварително 😂

Скрит текст:

А тук вече превъртях играта и успях да си “запълня” и сухото останало петънце 😆

Скрит текст:

# 743
Пете 😍💜 Имам същия клин 😀
50 мин. стълби незнам дали бих издържала, аз бях много надъхана да ги вкарам в рутината си, ама нещо все бягам от тях и отивам на пътеката 😆

А не се оплаквам вече, донякъде се подобриха нещата при мен. Снощи след вечеря пак си направих разходката в квартала, сама, че мъжа ми замина. За довечера май ще съм с дружка, ще видим, но и сама не се отказвам, нищо че е тъмно.

Момичета и аз се щракам като няма много хора. Гледам, че на заден план съм хванала една мацка, азиатка е и има страхотни крака и дупе. Жалко, че е толкова далеч и не се вижда. Страхотна е.

# 744
  • в пералнята
Нонче, супер си, не знам къде го виждаш целулита, но аз не виждам.
Петето е ясна работа. При нея няма празно.
 Ще пусна и аз днес един фит чек, не съм тренирала, но по-късно отивам за крака.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 18:02 от Arhinora

# 745
На мен изобщо не ми пука и на фулл зала пак си се снимам 🤣
Голямо съм перде в това отношение, но в нашата зала постоянно някой си се снима.

Макс на стълбите съм 45 мин на 8-9 степен 🔥

# 746
Добро утро Simple SmileNature High Brightness

Довечера съм се подготвила да пробвам новия фитнес.
Щях да ходя вчера, но реших, че за един корем и пътека не си струва, понеже няма да мога да изпробвам уредите и ще е безмислено, затова го оставих за днес, когато ще правя крака.

Някой има ли желание да направи новата тема? Или някакви идеи какво искате да съдържа?

# 747
Добро утро!

Вчера нямах възможност да пиша, та днес - Петето, както някой отбеляза, винаги е в топ форма, поздравления за което.
Архинора също я видях - манекенка, фитната, браво.

Мен в момента ме вълнува темата за упражнения, комбинации от упражнения и тренировки за цяло тяло във фитнес. Ако някой може да пусне линкове към подобна информация, треньори, клипчета и т.н. супер. Разнообразяването на тренировките винаги ми действа мотивиращо.

# 748
Добро утро, как сте?
Вчера направих тренировката в новия фитнес. Приличен е, предвид че аз съм капризна Grinning
Всичко е ново и чисто, уредите са на technogym. Обаче за крака са само 6 уреда, 3 за дупе, няма адуктор машина.

Друго, което ми направи впечатление, че от 12,5 дъмбел се скача на 15 кг.
В 5 часа като отидох имаше само 5-6 човека, към 6,30 започнаха да се пълни, но като цяло още или не са го научили, или предпочитат 100- те тона, което е разбираемо.

Забелязах, че предлагат протеина на Дан Колов, за който в последно време ми излизаха реклами, че е с естественни подсладители. Оказа се, че е със стевия и го пробвах, вкус малина. Хареса ми.
Елиф тази мацка пуска за цяло тяло, но основно с дъмбели https://www.instagram.com/fernandashaw_/?igsh=a3N6ZHI1bTZicXZo#

Заповядайте в новата тема.https://www.bg-mamma.com/?topic=1806408.msg50102903#msg50102903

Общи условия

Активация на акаунт