Живот на кантар - тема 6

• 32 793
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Ако финалът наистина ще е на живо, то реално Ани и Вили имат шанс да бият Тодор, защото Тодор вече няма какво да сваля. А за 4 седмици Ани и Вили ще му дръпнат процентно.

# 541
Много позитивен епизод, забавлявах се искрено

# 542
  • някъде другаде
Ако финалът наистина ще е на живо, то реално Ани и Вили имат шанс да бият Тодор, защото Тодор вече няма какво да сваля. А за 4 седмици Ани и Вили ще му дръпнат процентно.
Много се надявам да го бият.

# 543
Три седмици е разликата,някой беше споделил в темата за спойлерите за играта в Перник.Силно се надявам да са успели да го минат,предпочитам Вили разбира се,но по добре Ани от Тодор.Мартин не мисля че има шанс 8% са доста голяма разлика,на неговото тегло са грубо 20 килограма.

# 544
Относно магазина, от който пазаруваха - почти съм сигурна, че е Мохито. Кройките им като цяло са доста уголемени, купувала съм си техни неща, които са с 2 размера по-малки от останалите ми дрехи, така че нищо чудно, че Виолетката се е напъхала в М размер, а Вили Христова - в панталон XL.
Според мен победител ще е Тодор. Само той има волята и мотивацията да спазва режим и тренировки навън, отделно ще направи някой фаст преди финалния кантар и всичко ще е точно.
Мартинчо като че ли го мързи и не вярвам да свали много килограми извън хижата, а реално той може да постигне най-добър резултат, защото има килограми за сваляне, а спортът и младата му възраст предполагат добър метаболизъм. Само трябва да се мотивира и би могъл да победи.
Вили Христова не виждам кога ще има време да тренира и да се отдаде на режима, покрай грижите около децата. Всъщност това важи за всички участници. В предаването са поставени в стерилна среда, ограничени откъм изкушения, задължени да тренират, освободени от всякакви други ангажименти. Навън е доста по-различно, особено за човек с малки деца и целодневна заетост.
Единствената изненада може да дойде от Анчето, но на нея й липсва борбен характер. И тя като Мартин е доста инфантилна, те затова и си се харесват двамцата,  особено във вчерашния епизод доста си личеше.
Който и да победи, заслужено е, а пък и всеки за себе си е победител. Дано успеят да задържат и подобрят резултатите си след края на предаването. Ще бъде интересно да има обзорен епизод преди следващия сезон, за да видим кой докъде е стигнал след няколко месеца.
И последно - силно се надявам догодина да има кардинални промени в екипа. Единствено Ванко си е на мястото там и стои добре на екрана, на него бих му се доверила на 100% като треньор и мотиватор, ако реша да влизам във форма. Нансито въобще не става за водеща с безкрайното си рецитиране и изкуствено излъчване - като киборг е. Отделно дразни с паузите, които прави между думите и изреченията, и начинът, по който стиска устни между отделните фрази. Диетоложката и жените-треньори не подлежат на коментар, мисля, че мнението на всички зрители за тях е единодушно.
Но най-плашещо за мен е усещането ми, че във втори сезон на Виолета П. ще й намерят място сред екипа, след цялото толериране към нея, и това, че беше главен коментатор в този сезон.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:06 от D. Dupree

# 545
  • Наблизо
А на мен ми се иска да вярвам,че семейството на Вили(което много си личи колко я обича) ще я подкрепи и ще й остави време да се подготви за финала и тя да е големия победител. Понякога трябва щипка извънредност,специално събитие,за да промени нещата.

И аз силно се надявам да не се появява повече Пефтичева или като гост за някоя игра и това да е.Вчера направо беше нетърпима - Аз,аз аз аз...знам знам знам, и високопарни думи.

Ани не знам.Може и тя да се справи,но е много по-лабилна и не знам доколко я подкрепя нейното семейство.Ще съм доволна и ако тя победи.
Мартин няма шанс особено,а и за него не знам доколко ще задържи резултата щом се върне при мама.

# 546
За мен Вили и Тодор бяха най-готини с новите си дрехи от МОЛ.Надявам се и те да са двамата финалисти .

# 547
  • Наблизо
Не знам дали сте погледнали Фейсбук страницата на Пефтичева,но писаниците в трето лице са просто...ниво партиен секретар за 10тия пленум на партията.Едни високопарни ,неверни и откровено смешни твърдения..

# 548
  • Ню Йорк
Много се радвам, че Пефтичева и Мариана отпаднаха. Ако Ани спечели ще е супер 😀

# 549
  • София
Не харесвам Ани, но ще се радвам, ако спечели, защото има нужда от цялостна промяна в живота си. Тези пари биха й били страхотен старт. Останалите смятам, че и без паричната награда, са достатъчно мотивирани и ще продължат да свалят навън.

# 550
Ами писането на Виолета в трето лице може и да е, за да остави впечатлението, че има екип, който й поддържа СМ, защото е голямата работа Joy един вид селебрити Joy

# 551
  • Наблизо
Пефтичева е по БТВ.На мен ли ми се струва така или е качила малко?Митьо обаче как я затапи за операцията и тя не отговори,нито на въпроса защо в предаването свали,а навън не е сваляла въпреки супер тренирането (не спомена режим обаче).

# 552
Пефтичева е по БТВ.На мен ли ми се струва така или е качила малко?Митьо обаче как я затапи за операцията и тя не отговори,нито на въпроса защо в предаването свали,а навън не е сваляла въпреки супер тренирането (не спомена режим обаче).

Както обикновено беше много неприятна. Не била лесна операцията, тя плувала бля бля. Не познавам човек, който е отслабнал с плуване. Накрая извода беше, че работата и е била проблема. Малко ми заприлича на тези хора, които никога за нищо не са виновни и все са жертва на обстоятелствата.
ПС. И на мен ми изглежда по-пълна от колкото в епизода снощи, но може да е заради белия костюм.

# 553
Оф Виолета ви е обсебила. Голям праз кой размер носи, пожелавам ѝ в S да влезе скоро. Съвсем честно си стигна до полуфинала, против на всенародната любов. Това че има чепат характер, не я прави недостоен участник. Явно има хормонални проблеми, много трудно се сваля така, дори и да ядеш малко. Ако не ти е правилен режима за хормоните, е кауза пердута свалянето.

Много приятен епизод вчера. Всеки от тях заслужава да спечели. На Тодор не са му нужни парите, но неговата разлика е огромна, респект. Ани и Вили и те много постигнаха, заслужават със сигурност, но не знам дали навън ще имат мотивацията да свалят много тези последни дни.

А в Живот на кантар, има повече романтика отколкото е Ергенът. Ани и Марто 100% се харесват. Марто е бебе още, ама защо не- да се вземат, любов да има.

# 554
  • Наблизо
И в лицето имаше разлика,ще видим другата седмица.
Да,сега детето не идвало защото много работела,а не че била дебела (както обясняваше в предаването).Нещо в Тази събота и неделя не са и фенове,както бяха в Живот на кантар.
Иначе плуването помага много (аз доста плувам),но съчетано с намаляване на калории.Иначе си е за тонус.

Общи условия

Активация на акаунт