Живот на кантар - тема 6

• 32 757
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Аз мисля, че менюто трябваше да е по-гъвкаво с възможност за избор. Голяма драма, че са яли яйца вместо пилешко. Пак е протеин.
Ако не им е вкусно, няма шанс да задържат навън този начин на хранене. Ами някои няма да ядат броколи или сьомга или кето пица и това е ок също. Една приятелка закупи режим и най-напред имаше въпроси какви храни обича и какви-не. И тя си спазваше режима с кеф.
В реалния живот човек често яде, каквото има в хладилника. И като пазарува трябва също да може да се научи сам да прави здравословни избори.

# 151
Тодор и Пефтичева уж не се понасяха по едно време, сега вече все заедно по алеите Joy Иначе и аз намирам Тодор с най-добра форма от предаването и нямам нищо против да спечели.

# 152
В това предаване никога участниците не могат да бъдат на равни начала. Мъже, които свалят доста по-лесно, срещу жени; жени в перимено срещу млади жени; участници с метаболитни нарушения срещу такива без; участници с физически проблеми срещу такива без; силови игри, които дават предимство на мъжете; треньор срещу треньор и т.н.

Аз също не смятам, че Тодор е играл нечестно в сравнение с тези, които оставаха извънредно във фитнеса, след като са яли на игра примерно. За мен пропуснато хранене е същото като допълнителна тренировка. 

Ще ми е интересно наистина тези, които ще се борят за 15к, как са се справили.

# 153
  • София
Еее, айде, айде. Не виждали защо не е харесван Тодор, ми то е очевидно - защото се прави на по-по-най от участници, треньори и диетолози. Как там повече от половината го видяха това, пък драгите зрители - не. Той и Ненка се правят на философи и все отгоре искат да са, затова и не ги понасят. Тодор поне не е злобен, пък Ненка ще се пръсне, много неприятна жена. Колкото до Рори, тя излезе по-смотана и от Анита в представянето си на екран, не говоря за тренировките. С нито една от двете не случиха. Но пък Ванко е железен, и като изказ, и подкрепа, и като тренировки ми се вижда по-знаещ и надъхващ.

# 154
За 15-те хиляди мисля,че няма кой да бие Славко с неговите 26% свалено тегло,реално седмица-две трябва да задържи темпото и вкъщи.
За Тодор съм си казала мнението,харесвах го в началото,докато не си показа истинското лице.За мен е нечестна победата му спрямо другите,но за това е виновна самата продукция която няма ясни правила и санкции за своеволия.

# 155
Още в началото беше ясно, че Тодор е един от претендентите за победата. Със 130 кг стартово тегло и тлъстини основно в областта на корема, няма как да го сравняваме със Славко или Мартин, които бяха с тегло около 180 кг в началото. В момента всички са свалили по около 30 кг, но ако за Тодор това означава тегло под 100 кг, то Славко и Мартин все още не могат да достигнат до първоначалните килограми на Тодор. Просто Тодор е идеалната реклама за предаването, защото времето, прекарано в играта, беше достатъчно, за да добие прилична форма, което не важи за повечето от другите участници. Адмирации за начина, по който изглежда в момента! Но е дразнещо как го бутат и тикат, за сметка на останалите, предвид, че самият той си заявява, че е бунтар и през цялото време беше на въпреки. Ето това обръща зрителите срещу Тодор, въпреки прекрасните му резултати, а вероятно хората в хижата са го усетили още по-осезаемо.
Виолетка П. пък е другата лансирана, защото им прави предаването с коментарите и синхроните си. Но това не е формат, в който следва да спечели най-интелигентният и разговорливият, а  предаване за физическа трансформация. Така че целият смисъл отдавна се е загубил. Това е и причината Т. и В. П. да са толкова дразнещи и нехаресвани.

# 156
И мен Тодор и Виолета не ме дразнят. Със сигурност те дразнят в къщата, защото имат мнение и не спазват правилата винаги. Но за мен са интересни играчи. Същевременно харесавам и другата Вили, и Ани, и Марияна, и Симеон.

Много повече ме дразни играта на сините, които всичко изкарват през призмата на отбора. Те сините щели да се пазели, сърцето им синьо, глупости на търкалета. Ще ми е интересно да ги видя , ако Тодор и Виолета ги няма. Ама не ми се вярва.

# 157
  • Някъде там
А задължително ли е да харесваме или нехаресваме този който и другите потребители тук?
Не ме кефи Тодор, не ме кефи Пефтичева, не ме кефеше и Мара, както на други не им харесват Славко и Мартин и си го пишат.
Неприятни ми са, твърде надути и високомерни ,самовлюбени, дървени философи, винаги мислещи се за нещо повече от останалите, и не само мислещи се, но и натякващи го, под една или друга форма, във всеки удобен момент.
Но аз лично, не гледам заради тях, а заради приятните като Вили.
И да, искам положителен и честен човек да спечели, такъв който е отишъл там да се бори да отслабне, но не й такъв който иска на всяка цена, паричната награда. Този човек който смятам, че  трябва да спечели, за мен е Вили.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:33 от daviz

# 158
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами те и червените се пазят, просто не го казват така гръмогласно, иначе кой ще изхвърчи ако те имат шанса да посочат, естествено че син. За мен сините са открити, усмихнати и много по приятни начело с треньора си. И аз искам Вили да спечели, ама едва ли ще се случи. Най-позитивния участник, който съм гледала в реалити формат.
Никой не отрича постигнатото от Тодоракис, ама да не ми философства как е наясно с процеса на слабеене и трупане на мускули, на хранене. Голям философ пък до къде се беше докарал, многознайко. Ненка и тя е същата, философка и във всичко е най, ама видите ли нарочно не се напъва. Затова и тя до операция опряла и с нея пак нищо не постигнала.

# 159
Аз пак да питам, някой знае ли процентно до момента кой колко е свалил? Защо е сигурно, че Вили няма да спечели? Аз си мисля, че има реален шанс или бъркам нещо?
Редактирам се
Ако съм извадила правилните цифри то Вили е 23%, а Тодор 27% свалени от първоначалното си тегло.
Според мен Тодор няма да свали повече от 5кг, а Вили би могла да свали поне още 10-12кг. Тя просто има да сваля още. Не му давайте наградата на Тошко, има време някой да го стигне и да го мине

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 14:33 от Александрия

# 160
  • София
Харесват ми хората, които мислят, а не са пешки на дъската.
Не само в предаването.

Славко ми беше някакво изключение, защото той много мислеше, но някак не го усетих.

# 161
Тая Пефтичева, както много пъти преди е казвано, няма място в състезанието заради операцията си. Недоумявам защо е избрана и бутана напред и подозирам, че има някаква връзка с продукцията. Както беше с Радо в Биг Брадър.
Жалко за Славко. Той е пример за тия философи, които твърдят, че дебелите хора са дебели, защото ядат много. За мен той беше един от заслужаващите финал, заедно с Вили от Плевен и Марианка.

# 162
Славко се пренави. Искаше да спечели, но вътре в себе си му липсва самочувствието, че ще успее. Отделно, иска все да излиза в добра светлина, за да го харесват другите. Накрая реши , че ще се бори срещу всички открито и не му се получи. Така се получава като си пренавит, предполагам всеки го е изпитвал

Нарцисчева - червените въобще не се подкрепяха, това им беше и грешката. Миглена в последния епизод не подкрепи Тодор, Мартин избяга от отбора, Йорданка само с Вили П. се понасяше. Те бяха по-успешният отбор, но не намериха общ език.

Вили П. свали близо 20кг. хич не е нищо. Не смятам за нужно нито на нея, нито на Тодор или на който и да е от участниците да се подиграваме на тях или с имената им. Разбира се всеки може да харесва и да не хареса някой си.

Много голяма смелост се изисква да влезеш в такова предаване, да си покажеш тялото на цяла България и да се бъхтиш във фитнеса като си наясно , че си далеч от спортна форма. Много зрители се мотивират да отслабнат покрай тях, така че и на най-големите дразнители съм благодарна, че са се навили да участват.

# 163
Неприятни са подигравките с имената на конкретни двама участници.
Мнението ми за Тодор премина различни етапи, оценявам, че и при монтаж едни могат да излязат несправедливо по-черни от други. Но мога само да се радвам на хора, които имат любов в сърцата си и такива топли и сплотени отношения с половинката си, както Тодор и Вили.

# 164
  • Пловдив

Жалко за Славко. Той е пример за тия философи, които твърдят, че дебелите хора са дебели, защото ядат много. За мен той беше един от заслужаващите финал, заедно с Вили от Плевен и Марианка.
Колко яде Славко и колко е ядял преди?

Това, че дебелите хора ядат много, е прост физически факт. Няма откъде да вземеш материал за дебеленето, ако ядеш малко. Не винаги е въпрос на воля, лакомия и т.н., но дебелият е с увеличен апетит. Не всички ядящи много са дебели (възможно е да не усвояват цялата храна), но всички дебели ядат. При все уговорки за различните тела с различна обмяна.

Подобно е на онова за калорийния дефицит - не отслабваш ли, значи не си в дефицит.

Общи условия

Активация на акаунт