Живот на кантар - тема 6

• 33 255
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
Къде ще трупа организма не зависи от това какво ще ядеш.

Отпусна ли се обаче да се храня с готвени манджички, тестени неща и т.н. веднага тръгвам нагоре

Малко си противоречиш
Grinning

Май има значение храната.
Храната има значение дали ще качваш килограми, а не къде ще ги качваш. Това имах предвид.
По-нагоре някой беше писал за ядене на много плодове, което е довело да трупане на мазнини между органите, дадох пример, че и без да ям много плодове съм предразположена да качвам в горната част на тялото, а не в дупе и бедра.

Оф, да, не съм дочела, извинявай.
Но да, това е структура.
И много хора са така. Повечето. Много малко хора трупат само в крака, а на корем нищо.
Чак завиждам.
За плодовете аз писах.
А дали ще е плод, хляб, торта, спагети е все едно - всичко това е бърз въглехидрат.

# 286
В групата във фейса коментират,че Симеон е свалил 30 килограма почти,хвалел се че е 93 вече и близо 30%.Хейтят го,че в предаването сваляше по 1-2 килограма,а навънка рязко.Брей какво ли не правят хората за пари,ама като му знаем дружките едва ли някой е очаквал друго.Ще си съсипят хептем здравето и метаболизма тези хора,90% нищо не са научили и разбрали от формата,идеята му и възможностите които им предложи.

# 287
TuЛи, и на мен ми се стори, че имаше някаква лека досада в Ани като му отговаряше.

Е как, борят се да свалят, че има и втора награда - 15 бона.
Баси, на мен никой не ми даде пари Confused

# 288
Къде ще трупа организма не зависи от това какво ще ядеш.
...

Изобщо не съм съгласен с това Simple Smile Но не смятам да влизам в диспут...

П.П.
Дори ИИ знае Wink Има и допълнителна обширна информация за разпределение на мазнините по фактори, но не ми се търси сега...

Без да искам да споря или обидя някого - това са абсолютни измислици. Ако беше вярно не мислите ли че например жените щяха да са открили вече какво да ядат, че да качват само в бюста или дупето например?

А ИИ можем да го пратим да си пооправи алгоритмите, защото бълнува като участник в Кантара за понички Wink

# 289
В групата във фейса коментират,че Симеон е свалил 30 килограма почти,хвалел се че е 93 вече и близо 30%.Хейтят го,че в предаването сваляше по 1-2 килограма,а навънка рязко.Брей какво ли не правят хората за пари,ама като му знаем дружките едва ли някой е очаквал друго.Ще си съсипят хептем здравето и метаболизма тези хора,90% нищо не са научили и разбрали от формата,идеята му и възможностите които им предложи.

Стан Събев беше качил подкаст с него и тогава Симеон каза, че ще се запише в неговото фитнес предизвикателство, така че доста насериозно е взел парите😁

# 290
Относно дебелеенето и храните не съм много сигурен, може и да има някакво значение. Единственото в което съм сигурен е че от алкохол се качва предимно на корема, и това е последното място от което се топи после тази качена мазнина.
За Оземпика има изписано колко е вреден, но някой амбициран може и да го взема, отделно има безопасни добавки като L-карнитин, които спомагат за горенето на мазнини (но при кардио ренировки), разни други комбинации от кафеин, л-карнитин и други, дето също доста спомагат за ефективност и горене на мазнини при тренировките.
Отвън е по-лесно да сваляш, ако знаеш какво правиш и си супер стимулиран.
Проблема при тези хора ще дойде след края на предаването, когато вече няма да имат стимула от парите. Сега са се вкарали на супер рестрикции, това не е дългосрочно постижимо, в един момент ще прегорят и ще почен йо-йо ефекта.

# 291
Л-карнитинът всъщност хич не е безобиден.

# 292
Здраве не се прави от днес за утре.
Все още съм убеден, че срока от 3 месеца е крайно нездравословен.
В другите държави е бил 6 месеца, което пак е рисково, но е много по-добре от това. Аз работех по моите излишни 12-13 кг близо 6 месеца и съм повече от доволен.
Само като видя на колко места им виси кожата и ми става лошо...

Обаче най-сложното предстои. Тест на волята да промениш живота си Simple Smile Повтаряме се, знам, но 3 месеца в контролирана изолация и ангажименти от реалния живот, които предварително си наредил така, че да си СВОБОДЕН тези 3 месеца... нямат нищо общо с ежедневието, което си създал много години преди това.
Моя преход в начина ми на живот започна преди 2 години и имам още неща, които трябва да наредя, за да имам нормално ежедневие.
Все пак изключения съществуват и е хубаво да ги видим реализирани Simple Smile

# 293
Аз щях да пукна от L- карантин и от Хипозан!

daviz,може ли да припомниш Мартин какво е подарил на Ани,че съм пропуснала или забравила?

# 294
  • Някъде там

daviz,може ли да припомниш Мартин какво е подарил на Ани,че съм пропуснала или забравила?
Плюшено коте
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … 0V5ds6UTnwhM-UETO

# 295
  • Пловдив
Цитат
Ако беше вярно не мислите ли че например жените щяха да са открили вече какво да ядат, че да качват само в бюста или дупето например?
+1, с уговорката, че някои ендокринни проблеми - конкретно за диабет 2/ИР и болест на Кушинг съм чувала - подсилват трупането съответно на корема и на врата отзад, съответно.

# 296
При употреба на КС също се трупа на определени места.

Бирено коремче не е излязло случайно. На бюста, за съжаление, каквото му влияе в посока увеличение на размера, първо се лепи на четирибуквието Joy

# 297
При употреба на КС също се трупа на определени места.

Бирено коремче не е излязло случайно. На бюста, за съжаление, каквото му влияе в посока увеличение на размера, първо се лепи на четирибуквието Joy
Или се ражда след X месеци.

# 298

Плюшено коте
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … 0V5ds6UTnwhM-UETO

Благодаря.Пропуснала съм този момент,уж всичко гледам.
Надявам се Симеон да не е този,който ще спечели 15 к.
Не мисля,че ще е честно финала да не е заснет и да са ги пуснали за месец в тях да си отслабват с разни методи и препарати.

# 299
Л-карнитинът всъщност хич не е безобиден.
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт