Живот на кантар - тема 6

• 33 223
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
При втория преглед лекарят действително каза на Виолета, че е качила 2кг. мускулна маса, за което тя се хвана като удавник а сламка. Защото при наличието на 30 излишни кила, малко е все тая.

# 316
Това е малко невероятно за мен, но все пак предаването си има своите похвати и чудеса Simple Smile

# 317
Не знам как се качва килограм мускули,но се замислих че явно води доста застоял начин на живот,щом с два месеца тренировки и то главно упражнения,не силови от които по принцип се правят мускулите е направила някакви мускули.
Вили е прекрасна,лъчезарна,има уникални очи,много харесвам хората със светли очи,всеки път ме усмихва и разсмива като се появи в синхроните.

# 318
Те тези доктори във формата, малко хали- гали го раздават. Според тях, всички са здрави, просто са се хранили неправилно и са бездействали.

# 319
Оффф! Виолета не си е лепнала сама прякора Барби. В къщата другите й го измислиха, сигурно защото е руса, ходи на токчета и се гримира. Тя също беше в началото изненадана, но понеже са две Виолети явно този прякор е останал, за да не се бъркат в къщата и тя си го прие така да се каже. Всички откачиха с това и сума ти простотии се изписаха за “самопровъзгласилата се Барби”. Преди предаването никой не я е наричал никога така и тя не се е наричала никога така преди да влезе в къщата и съм сигурна, че някой от мъжете точно като Тодор или Симеан й го е измислил.

Коментарите ме оставят без коментар.

Много е ниско нивото да се обсъжда външния вид на хората с епитети и кой имал брада, кой бил грозен, кой бил “мазен” и не знам какво си. Ама другите Вили никой не я обиждал, защото била добра и мила и тн и тн…

Да обиждаш и измисляш прякори и да лепиш епитети и етикети на хората говори зле за собственото възпитание. Това е!  Всичко друго са оправдания и опит да се прикрият някакви лични  дефицити. Какво значение има  дали човека отсреща прилича или не на това, което го оприличаваш, дали той ти харесва или не, дали в твоите очи е добър или не? Да се обижда просто  е грозно! Темата ми допадаше, защото нямаше толкова драма, не се леешя злоба и подигравки  към участниците като в темите за Ергенът, но виждам, че и тук някои потребители изплискаха легена.

И аз съм споделяла мнение какво не ми е допадало в представянето на различни участници включително Виолета и това може да се направи без да се изпада в подобни крайности и да се използват епитети като: “грозна” , “гнусен”, и тн. Не ми се изброяват, защото направо е тъжно големи хора да говорят за други големи хора по този начин и после очакваме от децата да не говорят така на други деца!

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:31 от Lygia

# 320
  • Пловдив
Ох, всичко е пози при тая Пефтичева, не само фотографията.

# 321
Ама пък си е намерила точното амплоа в професията.

# 322
Аз пък не мисля, че Барби е грозна.
Доста е симпатична, а ако отслабне още, ще бъде още по-добре.
Ама никой не може по-хубав от Вили да бъде и това е. Точка Grinning

# 323
Какво лоши има някой човек да си сподели здравословните проблеми? Направотив , това е много достойно, най-малкото има много хора, които се борят със същото. Да не говорим, че няма абсолютно нищо лошо човек да си рекламира бизнеса, след като се е излагал по телевизията 3 месеца и не е работил докато е бил в предаването.

Грозно е да се обижда Виолета за това, че няма деца в форум пълен с  майки. Тя не е перфектна, но се държи по на ниво отколкото някои от списващите в темата.

Жалко , че тази тема стана като ергенската. Форматът засяга много важни теми за здравето и начина на живот, защо не си ги обсъждаме тях както беше в началото. Участниците до един са нормални хора, без претенции да стават мис силикон, а имащи сериозен проблем с килограмите, който искат да решат.

# 324
  • Пловдив
Щом и на Вили Христова чаровната усмивка, красивите очи и слънчевата персона не успяли да накарат булитата й да спрат да я наричат Виолетище, значи проблемът не е в обиждания, а в обиждащия. Само тук последните дни се правят опити да се втълпява обратното.
Проблемът при грозните обиди почти винаги е в обиждащия - независимо дали става дума за комшията, за участник в риалити, за политик... Но когато става дума за определения без обиди (злобен и т.н.), не се знае къде точно е проблемът.

# 325
Е, никой не я обиждал, че няма деца. Коментарите бяха, включително и моя, че експлоатира темата за това.

В крайна сметка всички сме различни и всеки е правил грешки с начина си на живот и хранене. Аз като работех на две места като ученичка, нито съм тренирала, нито съм яла нещо различно от чипсове, шоколади и вафли. 🤣 То просто спях по 3-4 часа на денонощие, че и на повече и каквото и да ядях, пак щях да надебелея и да примирам от умора.
Настроенията за Виолета са такива заради по-дръзкото, надменно поведение. При Тошко е същото.

За външност - аз лично не приемам никой като грозен, просто човек и край. Кокошки, пилета, Ненки и т.н не знам. Всеки има възприятие. Ако се държеше умерено, със сигурност страстите щяха да са по-умерени също.

Няма проблем да си споделиш проблемите, факт. Всеки има - най-различни - от психически, до физически. Обаче, ако няма да ги решаваш, а само ще ги използваш за съчувствие и ефирно/рекламно време - ок.
И едно изречение на някой ми хареса: “Какво лошо има да си рекламира бизнеса, щом се е излагала 3 месеца по телевизията?” Не би трябвало да се приема ката излагане и да се вижда от аудиторията като такова. За останалите, няма излагации. Симеон един път не спомена бизнеса си в предаването, нито Тошко. Въпреки че на последния би се получила добра реклама, козметика - с добър маркетинг иначе. Ето от тук идват разликите.

Виолета, като има правиха фотосесии - “Аз работя това, аз съм снимала този онзи, нямам против да съм модел. Чак искаше Нанси да ѝ помага, въпреки че прекрасно знае как стават нещата. Тошко може да им говори на жените за козметика и как неговата е с еди си какви качества, а Симеон за водата също. Нито един не го направи. Така че, разликите са осезаеми между държанието и отношението на самите участници един към друг. При Виолета виждаме само стратегии, прикрити и скрити. Казва го само по синхроните, а иначе е хрисима пред тях. Това си е чисто лицемерие.

# 326
Ясно е, че Виолета е дразнеща по всички параграфи. Въпросът е, нужно ли е темата, която досега се е развивала с определен добронамерен и възпитан тон, да се превръща в поредната кофа за душевни отпадъци. Да, влизайки в предаването, участниците знаят, че ще ги залива помия. Ама ако исках, да чета такава, щях да отида при коментарите в дир-а примерно или в някоя фб група. Затова и подскочихме няколко потребителки. А не защото сме роднини на Пефтичева.

А ако някой телевизионен ‘герой’ ми предизвиква чак неприязън или презрение, сериозно ще се замисля да си намаля до минимум екранното време.

# 327
Виолета снима в Бургас. 90% от населението няма как да ѝ ползват услугите по географски причини. В Бургас пък не е като да не я знаят.

Овърсайз колекцията ѝ не е подходяща за 80% от жените, а за 99% заради моделите и съотношението цена-качество.

Та, ако въобще може да се говори за реклама, тя е също толкова ограничена, колкото и бизнесът. Въпреки това не може да ѝ се отрече, че е успяла да развие нещо сама.

# 328
Развила е нещо сама, с цената на здравето си. Само дето влака го е изтървала вече. Колко деца, каза че иска- 11 ли бяха?

# 329
Аз само не разбрах за какво ние "лошите булита" завеждаме на барби? А ако на някой не му харесва темата е свободен да не чете . Това е публичен форум.  Щом модератор не е изтрил така наречените "тежки обиди" значи не са такива. Голяма драма ,че някой я нарекъл Ненка.  Сигурно ще се стопи от мъка барби от тая смъртна обида .
Айде малко по-сериозно

Общи условия

Активация на акаунт