КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Протекторите за матраци от тази седмица качествени ли са?
soul, не знам кои са, но ако са едни опаковани в нещо като мешка, дишащи и водонепромокаеми, производител Аглика, са много хубави.
За първи път водонепромокаем не ме запотява. Другите ми опити преди този са свършвали в контейнера за текстилни отпадъци след първа нощ.
Ако са други, бих те посъветвал да изчакаш или да провериш другаде, но май в К ги пускат често. Ето такъв :

Ребел, със закъснение, защото пътувах, много благодаря за препоръката. Наличният протектор беше на Тед и сега се чудя какво да го правя, не е отварян. За него нямам отзиви дали е добър.

# 631
  • София
Скрит текст:
Протекторите за матраци от тази седмица качествени ли са?
soul, не знам кои са, но ако са едни опаковани в нещо като мешка, дишащи и водонепромокаеми, производител Аглика, са много хубави.
За първи път водонепромокаем не ме запотява. Другите ми опити преди този са свършвали в контейнера за текстилни отпадъци след първа нощ.
Ако са други, бих те посъветвал да изчакаш или да провериш другаде, но май в К ги пускат често. Ето такъв :

Ребел, със закъснение, защото пътувах, много благодаря за препоръката.
Наличният протектор беше на Тед и сега се чудя какво да го правя, не е отварян. За него нямам отзиви дали е добър.
Мисля, че до един месец след покупката може да се върне без обяснения. Но на Тед не са ли добри? Имам топ матрак и съм доволна. Но не е непромокаем и нямам наблюдения за нещата, за които пише RebelHeart. При мен проблемът беше, че основният матрак ми е твърд и така го омекотих.

Някой има ли отзиви за топматраците, които ще са намалени другата седмица?

# 632
  • София
Ребел, със закъснение, защото пътувах, много благодаря за препоръката. Наличният протектор беше на Тед и сега се чудя какво да го правя, не е отварян. За него нямам отзиви дали е добър.
Бих пробвал - то ще си покаже. Възможно е да е аналогична технология и изработка. Принципно ТЕД са добри с матраците, имам основа да мисля, че биха се справили и с протектора.

Таня, SleepMe е също ТЕД.

# 633
Днес в магазина видях канара с ледогенератори, а в брошурата не виждам къде има. Може ли да ми покажете на каква цена е и от кога ?

# 634
  • Sofia
И аз се интересувам

# 635
От утре са 120 лева.

# 636
В брошурата за следващата седмица има ледогенератори НЕО за 119.90 лв.. Пише, че са от 16.07.

# 637
  • Sofia
В брошурата за следващата седмица има ледогенератори НЕО за 119.90 лв.. Пише, че са от 16.07.
Два пъти гледах и в приложението и в брошура, не го намирам. Сигурно е само в хартиената брошура.

# 638
  • София
Два пъти гледах и в приложението и в брошура, не го намирам. Сигурно е само в хартиената брошура.
има го в ел. брошурата на страница 54-53, намален от 16.07

# 639
  • оттам, откъдето започва България
В домашни условия за какво помага/служи ледогенераторът?

# 640
Аз никога нямам място във фризера за лед. Затова бих взела ледогенератор

# 641
  • София
Аз никога нямам място във фризера за лед. Затова бих взела ледогенератор
И ние затова го взехме. А и ледът става за 6-7 минути. Във фризера му трябва доста повече време. Мъжът ми непрекъснато си прави лед. Лошото е, че заема много място. Неочаквано голям е. Но нашият е от Лидл и е за над 2 л. вода. Този в Кауфланд май е за 1,1 л. и може би е по-малък.

# 642
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, че споделихте. Simple Smile
Явно не е нещо, което ми е нужно.

# 643
Ние си взехме ледогенератор от предното зареждане. Носим го и на вилата.  Пускам го, за да направя торбички с лед и ги прибирам във фризера. Вкъщи лятото използваме много лед и влиза в употреба.

# 644
Моля за отзиви за този миксер, ако имате 

Или да чакам лидълския 🤔

Общи условия

Активация на акаунт