КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 879
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Има ли някой с отизив за системата за охлаждане Crown?

# 451
Идвам да похваля едни бонбони от купон за РД (благодаря на съфорумката , която ми го подари) Simple Smile. В нашия филиал имаше точно 4вида бонбони и ако знаех , че са толкова хубави, поне за моя вкус бих взела поне десетина кутии. Цената с намалението идва  1,79лв. Пробвах само тези с ирландското уиски. Другия модел не съм го отворила. Той идва с няколко стотинки по-скъп
Скрит текст:

# 452
  • София
Някой пробвал ли ги тези камери?
Имам малък опит с такава, но китайска...

# 453
Ди сега само ви четях, защото кауфланд ми е на май... абе много далеч. И като цяло впечатленията ми за него са за скъп, шумен и разхвърлян магазин, от който ме боли глава.
Обаче вчера бях в района и влязох уж само да си взема една вода. И не знам как се озовах на касата със сумати покупки. Изтеглих приложението там на място. Мн добро впечатление ми направи, че веднага даде купон за имен ден. Нито един друг магазин не дава за имен ден, само за рд. А последния път била и за рд не ми дадоха.
Мангото беше уникално вкусно и сладко. Днес ще отида да купя още.
Подправките в саксия ароматни и гъсти. Другаде са доста проскубани.
Кафе хванах на промоция.
Абе доволна съм. Вече няма да го заобикалям.

# 454
  • СОФИЯ
Има ли някой с отизив за системата за охлаждане Crown?

Купих за къща в село. Духа студено ако се зареди с лед. Не става за сериозно охлаждане.

# 455
Как може да има такива хора??? Айде да беше само 1 отворена кутия ,а цели 3!!! И ок да отварят като хората ,А ТЕ СКЪСАТ!!

# 456
Взех днес от прочутите дини. Доста  е твърда и недотам сладка. Според майка ми са им правили нещо да зреят насилствено.

# 457
  • оттам, откъдето започва България
Да, чудех се кое още е нетипичното в динята, а то е, че е твърдо месото. (не че не я изядохме Relaxed)

# 458
  • Стара Загора
При нас са пуснали детския дъвен грил на добра цена, имало е и още бройки (намалението не е заради отварян и върнат продукт).

# 459
При вас имаше ли заредени от комплектите метла с лопатка за 3,79 лв? Още от понеделник в нашия филиал няма и по нищо не личи да е имало...🤔🤔
Аз с купона за рд взех 5 кутии от бонбоните с лешник, защото са любими на дъщеря ми. Разбира се, тя не знае колко кутии съм взела, иначе няма да се задържат задълго...😅
Бонбоните с уиски са ок, ако не са с изпарен алкохол и деформирани. Същото важи и за бъбречетата. Аз се въздържах и взех само с лешник.

# 460
  • оттам, откъдето започва България
Бонбоните с лешник и у дома се харесват, но бяха намалени с изтичащ срок на годност и затова взех само една кутия.

# 461
При нас срокът беше до юли (не помня датата), но точно за бонбоните с лешник не ме интересува срока за годност. Не мисля, че ще им стане нещо.

# 462
  • Пловдив
При вас имаше ли заредени от комплектите метла с лопатка за 3,79 лв? Още от понеделник в нашия филиал няма и по нищо не личи да е имало...🤔🤔
Аз с купона за рд взех 5 кутии от бонбоните с лешник, защото са любими на дъщеря ми. Разбира се, тя не знае колко кутии съм взела, иначе няма да се задържат задълго...😅
Бонбоните с уиски са ок, ако не са с изпарен алкохол и деформирани. Същото важи и за бъбречетата. Аз се въздържах и взех само с лешник.
Долче в Тракийския имаше вчера колкото искаш метли с лопатки

# 463
samantinia, ще мина днес да проверя дали при нас са заредили най-накрая. Предполагам, че е нещо проблем с доставките, защото друг път не са чак толкова неоткриваеми тези комплекти.🙂

# 464
  • Пловдив
samantinia, ще мина днес да проверя дали при нас са заредили най-накрая. Предполагам, че е нещо проблем с доставките, защото друг път не са чак толкова неоткриваеми тези комплекти.🙂
Да днес би трябвало да е дошла стоката им

Общи условия

Активация на акаунт