КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 936
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Не знам, Дева. И аз влизам там рядко, но днес минах набързо за вода и дреболии (че бях наблизо) и чух един мъж да пита служителка до колко броя важи тази цена.🙂 Как да не взема и аз.😀

# 556
Долче , благодаря! Утре отивам.

# 557
  • София
Долче, до кога е тази цена в Т маркет? Че отдавна не влизам.
днес и утре е на тази цена

# 558
  • оттам, откъдето започва България
Аз днес си взех масло от Т-маркет по 2,99 лв/200 грама. До 3 броя на покупка, разделих 6 опаковки на две сметки.

Сега го видях, че е на промоция само за днес и утре. А кой е този производител FARM MILK?

# 559
Полско е маслото. Вкъщи го харесваме.

# 560
Добре де, какви са тия етикети на Кауфланд?!?!?!

Точно пък от Кауфланд не очаквах...

На етикетите лв и € миниатюрни..

# 561
Полско е маслото. Вкъщи го харесваме.

И аз много пъти съм купувала.

# 562
При нас маслото е с изтичащ срок, до 21ви. Взех едно, не съм го пробвала досега.

# 563
Замрази го, не му пречи. Аз така правя и нищо му няма, дори да са минали няколко месеца.

Дидичка, италианското масло в Метро е на 20-28 лв килограма, в зависимост от марката. Който иска да си го купува на 50 от К.
Аз имах предвид една конкретна марка, Пармарегио. Голяма разфасовка в пергамент, с едно мишле на опаковката. Скоро гледах цената в италианския Лидл. В българския Кауфланд е направо космическа. Голямо пътуване е било, за да го докарат на такава цена.

# 564
И аз слагам във фризера и нищо му няма на маслото.

# 565
Във вашите Кауфланди горещо ли е? Сравнявам температурата с Лидл, където при хладилните витрини си е направо студено, а в останалите части е приятно хладно. В Кф си е жега, отделно много ме дразнят с тези двойни цени, аз толкова се кьорих и загубих двойно повече време за пазар, докато се ориентирам, представям си при по-възрастните какво е.

# 566
И мен ме дразнят новите цени.
Хем знам, че отгоре е цената в евро, хем окото първо в нея се забива.

# 567
Във вашите Кауфланди горещо ли е? Сравнявам температурата с Лидл, където при хладилните витрини си е направо студено, а в останалите части е приятно хладно. В Кф си е жега, отделно много ме дразнят с тези двойни цени, аз толкова се кьорих и загубих двойно повече време за пазар, докато се ориентирам, представям си при по-възрастните какво е.
не !,даже е студено.. но нашия кауфланд е токущо обновен.. по старите филиали сигурно климатичната системата е стара

# 568
При нас (Бургас МР) в залата е нормална температурата през лятото, но през млечните минавам на бегом, ако ми трябва нещо, усеща се като ледена епоха 😃 В Лидл по същия начин около хладилниците 😃

# 569
И мен ме дразнят новите цени.
Хем знам, че отгоре е цената в евро, хем окото първо в нея се забива.
Не се съмнявам, че точно това им е целта.😉

Общи условия

Активация на акаунт