КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 119
  • 750
  •   2
Отговори
# 675
39.90 е редовната цена в Лидл.
В Кауфланд не съм виждала да продават големи опаковки. Има само малките пликчета по 3 и нещо.

# 676
39,90 е промо цена.

# 677
Точно. В нашия Лидъл само на промоции го пускат на тази цена, не е в ПА.

# 678

Не е промо цена. Нормален бял етикет е. Ще снимам като минавам.
В ПА е. Има етикет “ново”.

# 679
Марина, това е полезна информация. Но в Кауфланд не е тази редовна цена.

# 680
Марина, това е полезна информация. Но в Кауфланд не е тази редовна цена.

За Лидл става дума, че етикета е бял нормален. По-горе съм писала, че в Кауфланд не съм виждала да продават.
Има фитспо малки пликчета на редовна цена 3.19. Голям протеин не съм виждала никога нито борн уинър нито фитспо.
В Лидл протеина е борн уинър - средно пликче и голяма опаковка.
В Кауфланд са фитспо малки.

# 681
Права си, точно FitSpo е марката в Кауфланд. Обаче в нашия филиал понякога има и от големите опаковки (предполагам, че остават след промоциите). Винаги "редовната цена" се води около 50 лв и с примерно 20% намаление или с намаление с Кауфланд кард пак стават около 40 лв. Като мине промоцията, слагат наличните опаковки при другите протеинови продукти с редовна цена 50 лв. Хубавото в Лидъл е, че цената си е достатъчно добра по принцип и няма нужда човек да гледа и да се съобразява с други условия. А и в Лидъл мисля, че Борн Уинър са с повече разнообразие на вкусовете.

# 682
Някой с позитивно мнение за тези пролетни рулца?

Как ги приготвяте и бива ли го пълнежа?
Пържени сигурно хубави ще станат, но мисля във фурната или в еър фраера да ги правя, та се чудя ако не сложа допълнително мазнина дали няма да станат прекалено сухи.

Не са сухи, напротив, доста са мазни. Само зеленчуците съм правила няколко пъти - във фраера на 200, за да останат по-сурови зеленчуците, а отвън да се изпече. Слагам хартия за печене и върху нея буквално остава локвичка мазнина, после даже и върху кухненска хартия ги слагам за малко. За вкус не съм критерий, със сигурност има и по-хубави

# 683
Моля, някой правил рекламация в Кауфланд да сподели опит.
Слагам в скрит текст моя случай:
Скрит текст:
Върнах проблемен уред за рекламация. Момичето на информация специално се допита до колегите си дали да ми върнат парите, тъй като сумата е малка, но казаха да го праща на ремонт.

Зарадвах се, понеже си ми трябва, питаха ме дори имам ли претенции към цвета, в случай че не може да се отремонтира да го заменят.

Но само ден по-късно ми звънят да отида да ми върнели парите. При въпрос не може ли да се ремонтира, ми казват, че това бил отговор от сервиза, не можели и да го заменят.
Тъй като се съмнявам уредът изобщо да е напускал филиала, въпросът ми е, има ли начин да разбера дали изобщо е пращан не сервиз или просто някой от магазина в последствие е решил, че не му се занимава?

# 684
За малки уреди и суми май въобще не се занимават, а направо връщат парите.

# 685
За техните марки се пуска заявка за сервиз до централата им, и те отговарят бързо какво да правят.

# 686
  • София
Миналата есен за уреди до 40 лв връщаха парите, но след формален разговор със сервиз. Поне това ми обясниха в Студ. град за разкарването втори път. Но аз често ходя там и го съчетах с пазаруването след няколко дни.
Предишни години направо връщаха платената сума веднага.

# 687
Зависи от марката и политиката на производителя. Не може да се обобщава за всички уреди.

# 688
И аз залагам на "формален разговор със сервиза", както хубаво го е написала Aisha.
Иначе става въпрос за прост отоплителен уред, при който ремонтът вероятно би бил подмяна на някоя прегряла жичка, ама явно хитреят и не им се занимава.
Можеха все пак да го подменят или поне да върнат парите веднага, а не да ме разкарват два пъти. Едно обаждане в сервиза не би отнело повече от няколко минути.

# 689
Протеинова "находка" в тези чушлета🤢 (не съм купувала досега такива, съвсем случайно видях умрялата муха):

Не се виждат много добре на снимката крачетата и детайлите, но муха беше.
На мен от телефона им са ми казвали преди време, че не ремонтират уредите със собствената им марка (но може това да се е променило междувременно). Доста неща ремонтират в сравнение с предишните години, но и аз мисля, че е излишно да разкарват хората по два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт