Отговори
# 105
Тия неща си личат от далече, само криещият се си мисли, че нещо може да скрие. Първото ми гадже ми ги правеше тия номера, от тогава вече не ми минават на мен. Нормално е да се пита кой звъни или пише, особено ако става въпрос за общи познати или хора, които познаваме. Вече ровене в кореспонденцията е друго и не го приемам за правилно, но в случай на съмнения с известно основание е оправдано

# 106
  • Out of the Mix
Не е оправдано, рф.
Ако нещо те гложди, изважадаш сливите от устата и сядате на масата, или разходка в парка и се изговаря, каквото има, ако има.

Иначе това със звъненето и общите познати, родители, братовчеди, брат, сестра, не смятам за нужно да го коментираме. То дори не е нужно и да се пита.

Особено вечерно време след един определен час, примерно след 18.00, след 19.00 няма кой да ти звъни освен близък.

Боре, не знам, на мен никога не ми е скучно, имам си постоянни занимвки и интереси, чета нещо, гледам, хобита, или гледаме заедно.
Жената и тя би трябвало, след като е свършено всичко, и се отдели за личното си време, да си върши нейни си неща, съвсем нормално.
С жена на мен не ми е скучно, не знам...
Нормални хора от сутрин до вечер имат какво да правят, повечето работят, да не кажа всички.
Има свободни професии, хоумофиси, но пак, ангажиран си, като си във връзка, другото е несериозно.

Зрели хора имат порядки и навици, рутина.
Някои искат всеки ден пресни плодове, други ходят 3 пъти седмично на някакъв спорт, или каквото.
А тези, които са работа-вкъщи какво им остава?
С милУто да хапнат и да правят секс, какви чатове, какви телефони.
Или викаш "офисни свалки и забивки".

Който през деня има "дупки" и свободно време, върши неща, за да освободи време за прекарване заедно с партньора примерно вечерта, или когато сте заедно в 24 часовия интервал, иначе за какво ти е?

- Не мога да кажа, не ми се е случвало, така се поставят нещата от самото начало, и си подбираш партньорите, с които да се уважавате. Ако се стигне до раздяла причините са съвсем различни, житейски и т.н., а не дребнавости и тийн проблем истории с телефони и глупости.

- Хубаво, който не е решил, не е хойкал, няма спор, но стигнало ли се е дотам, връзката е приключила отдавна, комуникация не е имало от самото начало.

Не съм зависим от телефона, който е, да му мисли.

# 107
  • По света и у нас
Леле добре че никой не ме е питал за форума че ще трябва да си сменям ника 😄. Добре че никой не разбира български. То не е трудно с е- преводачи , но кой ще ти се занимава, ако до там искат да го докарат моля да заповядат.

# 108
Кое не е оправдано, да те гледат в очите и да те лъжат, че си въобразяваш, че това което ти казват разни странични хора къде са я засичали не е така, както е, ми е друго, че се виждала с просто приятел и т.н.
Сори ама тва с разговорите не работи при хора, които са решени да лъжат докрай и без скруполи. Бях само на 20, първа връзка, първа любов и ми разказа играта. После имахме още доста дълга история, но никога повече не и имах доверие. Нито планове за общо бъдеще, нищо че и го обещавах като почнеше да ми го подхвърля. Но ако си беше признала или я бях хванал, въобще нямаше да се занимавам с нея. Тая неизвестност, където от една страна имаш ясни признаци, от друга ти се кълнат във вярност е просто побъркваща.

# 109
Според мен излишно разтягате локуми тук ,с тези телефони .Аз специално много се ядосвам на такива истории .Хубаво ,раздели ли сте се с един човек ,и ясно че детето ви свързва !Идеален семеен живот няма !Защо ,в край на сметка за това дете не седнете да изгладите нещата ,а започваш връзка с друг човек ,и най вече очакваш ,този друг човек да бере грижа за това дете ,на което той не е родител .Вие самите като родители не сте се замислили ,какво му причинявате ,а очаквате другият да му мисли .В ,конкретният случай явно е нямало сериозна причина ,като алкохол ,или побой ,щом той продължава да спи с нея .Има ,и други подобни случай  сигурна съм !

# 110
Личното ми пространство е да не ми се вре, докато си пиша в бг-мама или си чатя с приятелки. Да не ми пречи като си спортувам или пиша мейли.
Чак пък паранои да не ми се гледа в телефона – нямам. Какво съм отваряла/затваряла/писала по форуми. Какво съм писала на клиенти или те на мен – никой не го интересува и да гледа. Кой би се занимавал да чете ненужна нему информация.
Толкоз пък да нямам доверие и да се пазя от интимния си човек, нямам такива мераци и не го считам за редно.
Много важно като знае кой ми е ника в бг-мама или друг форум. Това трябва да е смущаващо ли?
Ако искате да скриете разговори с мама/тати/бати/клиенти има си персонални пароли за конкретния чат или приложение.

# 111
  • Out of the Mix
Разбира се, на 20...рф...
Говоря от сегашния ми аршин, на зрял, стабилен човек, с ясни приоритети какво мога, знам, давам, и какво очаквам и искам от една жена, зряла жена, осъзната, която декларира, че е с мен и до мен от самото начало.

С тийнки не се занимавам. Не да не ми хвърлят все още око, но твърдо - не.

# 112
Каква зряла жена? Ти нали излизаше само с 25-годишни.

# 113
Много наивно звучи да си мислиш, че се лъже само в тийн възрастта. Аз квито неща съм виждал около мен при хора в зряла възраст, хептен зле става положението

# 114
  • Далечният изток
Ама стига с това криене на телефона... Защо се коментира криене не мога да разбира?! Не го крия, нямам парола. Просто не му е работа на никого да ми го отваря, ако съм си го оставила някъде или се чуе сигнал, че съм получила съобщение, да види от кого и какво пише. Аз не пипам, не хвърлям очи по чуждите телефони и очаквам същото насреща.

# 115
Скрит текст:
Не е оправдано, рф.
Ако нещо те гложди, изважадаш сливите от устата и сядате на масата, или разходка в парка и се изговаря, каквото има, ако има.

Иначе това със звъненето и общите познати, родители, братовчеди, брат, сестра, не смятам за нужно да го коментираме. То дори не е нужно и да се пита.

Особено вечерно време след един определен час, примерно след 18.00, след 19.00 няма кой да ти звъни освен близък.

Боре, не знам, на мен никога не ми е скучно, имам си постоянни занимвки и интереси, чета нещо, гледам, хобита, или гледаме заедно.
Жената и тя би трябвало, след като е свършено всичко, и се отдели за личното си време, да си върши нейни си неща, съвсем нормално.
С жена на мен не ми е скучно, не знам...
Нормални хора от сутрин до вечер имат какво да правят, повечето работят, да не кажа всички.
Има свободни професии, хоумофиси, но пак, ангажиран си, като си във връзка, другото е несериозно.

Зрели хора имат порядки и навици, рутина.
Някои искат всеки ден пресни плодове, други ходят 3 пъти седмично на някакъв спорт, или каквото.
А тези, които са работа-вкъщи какво им остава?
С милУто да хапнат и да правят секс, какви чатове, какви телефони.
Или викаш "офисни свалки и забивки".

Който през деня има "дупки" и свободно време, върши неща, за да освободи време за прекарване заедно с партньора примерно вечерта, или когато сте заедно в 24 часовия интервал, иначе за какво ти е?

- Не мога да кажа, не ми се е случвало, така се поставят нещата от самото начало, и си подбираш партньорите, с които да се уважавате. Ако се стигне до раздяла причините са съвсем различни, житейски и т.н., а не дребнавости и тийн проблем истории с телефони и глупости.

- Хубаво, който не е решил, не е хойкал, няма спор, но стигнало ли се е дотам, връзката е приключила отдавна, комуникация не е имало от самото начало.

Не съм зависим от телефона, който е, да му мисли.

Не ме разбра и се отплесна на някъде. Както и да е, няма нужда се пълни темата.

# 116
Ох, аз пълно доверие на мъж нямам. 😀 Ако имам съмнения, ще му ровя в телефона и изобщо не ме интересува личното му пространство. Въпросът е да си подготвен, че нещо ще намериш, защото жените имаме интуиция за тези неща и обикновено съмненията не са безпочвени.

И ако не намериш, а той разбере, че ровиш с такава цел, тогава кво? Ти ставаш виновната за разрив във връзката.

# 117
  • Далечният изток
Е, тя така или иначе си проси да бъде зарязана.

# 118
  • София /Абсурдистан
Проверката е майка на доверието.

# 119
  • По света и у нас
Проверката е майка на доверието.

Добре де тези изказвания включително че проверката била висша форма на доверие как точно ги оправдавате? Как точно проверката била майка на доверието? Веднъж да да проверил Ок, но това да то е редовната практика… става по скоро като проверката е висша форма за тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт