Абитуриентски страсти 2025

• 66 203
  • 813
  •   2
Отговори
# 540
На участничките не им е забранено да събират гласове. Също не им е забранено да участват с обработени снимки. От 15 момичета с най-много гласове и 10 момичета, избрани от редакцията, разчитаме на журито да избере най-красивата от тези 25. После ще има награждаване и интервю с победителката и ще я видим всички. Три дни останаха до края, не се карайте в темата.

# 541
  • sofia
За мен, да участваш в какъвто и да е конкурс, предполага ясна представа за възможностите да се състезаваш и да си конкурентен. Когато сам се поставяш в ситуация на участието ти да се гледа с насмешка, не можеш да се сърдиш на публиката. Тук все пак участват пълнолетни хора.

# 542
  • Down south
Една от новите снимки.
Заложено е на ретро визия и  детайли. Получило се е доста добре.

# 543
Слагам още едно изящно момиче, все пак е обявен като конкурс за красота, нищо че реално е място за показ;)

# 544
  • Някъде там
Различната визия на тази девойка ми хареса

# 545
  • София
И на мен. Хубавица е.

# 546
  • София
Хубава е, има много красиви сини очи, но цялостната визия ми идва тежка и тъмна за нея, някак не я откроява.

# 547
  • Fairbanks, Alaska
Една от малкото хубави рокли, които наистина са подбрани с вкус.

# 548
Една снимка на която да ми харесат и момичето, и стълбите Simple Smile

# 549
Тази девойка много ми хареса

# 550
Девойката е прелестна, но шапката е за дневно събитие, не за вечерно. Без нея вече си е вечерно официално облекло.

# 551
  • София
Девойката с капелата все едно е тръгнала на кралските конни състезания в Аскот. Роклята, в частност, ми харесва.

# 552
Според моите разбирания, роклята ако не е дълга, не става за бал.

# 553
  • София
Тина, а дългите, тип "пердета" надолу, под които почти се виждат гащите, стават ли? Че и аз съм със сходни на твоите разбирания, но допускам и изключения от правилата, т.е. харесват ми някои рокли, които не са дълги.

# 554
Според моите разбирания, роклята ако не е дълга, не става за бал.
И таз добра. По мое време бяха на мода късите рокли. Разбирам поне да се танцуваше валс, че да подхождат само дълги.

Общи условия

Активация на акаунт