Абитуриентски страсти 2025

• 64 710
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
Biserka, това е ясно, че различните рокли са на различни цени, едва ли някой си мисли, че всички са на една цена. И друг потребител попита за диапазона на цените, вие пък споделихте, че имате закупена рокля от тях, затова си позволих да попитам конкретно за цена

# 766
Dete, съфорумката попита за диапазон на цените, да, но допускам, че се интересува от актуални цени, не от тези преди една година🙂 Не искам са подвеждам никой с цени, затова и не пиша цени от миналата година.

# 767
Щом не пишат цени, явно са достатъчно солени, за да не ги знаем. И аз видях сайта, за мен липсата на цени е знак, че от там нищо няма да се купи.

# 768
Бисе, според мен питат за да си направят сметката. То е ясно, че в различните години ще има разлика.

Например за мен ще е важно -  ако вашата е била хиляда-две ще си помисля "мога да погледна пък ще видим", но ако е била 3-4 х. ще знам да не се заглеждам даже 😉☺️

# 769
Под 2000 лв миналата година имаше много красиви рокли в Марция.

# 770
Купихме рокля преди два дена от Atelier Alexander в Пловдив. Дъщеря ми измери поне 7-8  рокли, различни цветове и силуети, тъй като нямаше много ясна идея какво иска и коя кройка как ще ѝ стои. Роклята струваше 1800лв, най-скъпата в магазина беше 2200. Дамата в магазина беше много търпелива, позитивна и тактична. Беше приятно преживяване самото мерене и обсъждане на роклите. Сега предстоят обувките, за да може според тях да се направи корекция в дължината на роклята.

# 771
Ние ходихме в Асеновград. Много рокли, нагледахме се. В един момент, имахме чувството, че гледаме едно и също. Много пайети и много камъни. Нищо не купихме. Хареса си девойката една по-различна рокля, но не беше сигурна дали това е Роклята. Реално нищо не видя, което да е "нейното". Тръгнахме с нагласата без пера и пайети, може малко камъни. Такова не намерихме. Продавачките доста агресивни навсякъде. Опитват се да затворят сделката, виждат че детето не знае как да откаже и се опитват да я притиснат. В Радичев само дето не ме изгониха навън. Опитаха се да я убедят колко прекрасно стои една, абсурдна за нейната фигура, рокля. Много ни изнервиха.
Дразнещо е, че не дават да се снима. Как да сравни и помисли реално.

# 772
Моята дъщеря ще е абитуриентка следващата учебна година, но от няколко дни говори по темата и се чувствам закъсняла. Нейни съученици вече имали запазени дати и заведения за тържеството с роднините, дава ми зор да запазим и ние.
Вие колко по-рано започнахте организацията за бала?

# 773
Големият ми син беше тази година абитуриент (випуск 2025), запазихме зала за семейния купон (който беше 2 дни преди самия бал) през октомври предишната година (2024). Малкият ми син е випуск 2026, но сменям концепцията и още нищо не съм запазила. Имаме нещо предвид, но то ще е доста след бала, така че имаме време.
Когато запазвах залата миналия октомври, бях на ръба да изпусна желаното място - няколко дати в периода вече бяха резервирани.

# 774
Ние ходихме в Асеновград. Много рокли, нагледахме се. В един момент, имахме чувството, че гледаме едно и също. Много пайети и много камъни. Нищо не купихме. Хареса си девойката една по-различна рокля, но не беше сигурна дали това е Роклята. Реално нищо не видя, което да е "нейното". Тръгнахме с нагласата без пера и пайети, може малко камъни. Такова не намерихме. Продавачките доста агресивни навсякъде. Опитват се да затворят сделката, виждат че детето не знае как да откаже и се опитват да я притиснат. В Радичев само дето не ме изгониха навън. Опитаха се да я убедят колко прекрасно стои една, абсурдна за нейната фигура, рокля. Много ни изнервиха.
Дразнещо е, че не дават да се снима. Как да сравни и помисли реално.
Да, и миналата година не можеше да снимаш роклите. Само с телефон на модната къща, и после си гледаш видеото/ снимката, и премисляш.

Още октомври/ ноември повечето заведения бяха резервирани за баловете, но все пак намерихме. Не предполагах, че ноември почти всичко ще е резервирано, но явно се залага на ранна резервация. Това за ресторантите, за залите не съм информирана.

# 775
  • София
Ние резервирахме септември за края на май, оказа се последното място в градината. Казаха ни, че резервират пролетта за следващата пролет. 🙄 Ако градът е по-малък, с малко заведения е добре да се резервира навреме.

# 776
Аз резервирах този юни за май 2026. Исках да е събота, да е ресторант със зала, която ще ползват само нашите гости, без други хора. Затова бързах. Иначе по това време на годината има още свободни в по-търсените ресторанти, но не и дати през уикенд.
Все си мисля, че е добре да се организират тези неща по от рано, защото представете си няколко хиляди абитуриента и никой вече не празнува вкъщи като едно време. Ресторантите все ще са малко.

# 777
Аз правих запитвания юли, август и навсякъде ми отговаряха, че приемат резервации октомври , ноември.

# 778

Вие колко по-рано започнахте организацията за бала?
Моят син беше абитуриент през 2024г.До един момент бях 50:50дали в домашна обстановка(къща) или заведение, но нищо не запазих, защото решихме у нас. Но тези, които запазваха заведения, започнаха от септември, октомври предната година. Все пак, зависи от населеното място, броя на харесвани те заведения, концепцията за празник. Ние сме от голям град, бързо се заемат "вървежните". Но ако аз избирах и събитието не беше у дома, щях да избера по-семпло, но не така натоварено място. За което едва ли ще има много желаещи.

# 779
  • Пловдив
Аз запазих ресторант през септември за другия юни и повечето съботи бяха вече заети. Освен това трудно открих и свободен диджей.

Общи условия

Активация на акаунт