Абитуриентски страсти 2025

• 70 920
  • 847
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
В Пловдив гримьорите отдавна са ангажирани за догодина. Много трудно запазих още преди месец.

# 751
Дъщеря ми отиде в бюти магазин в мола. Там има гримьори. Хубав грим направиха и срещу парите си взе продукти.
Става също със записване, но съм сигурна, че са свободни. Нашия час го записахме месец по-рано. И другия плюс е, че може да изберете близкия до вас мол.

# 752
Дъщеря ми отиде в бюти магазин в мола. Там има гримьори. Хубав грим направиха и срещу парите си взе продукти.
Става също със записване, но съм сигурна, че са свободни. Нашия час го записахме месец по-рано. И другия плюс е, че може да изберете близкия до вас мол.
За кои магазини става въпрос? Това е добър вариант, за първи път чувам за него

# 753
Става въпрос за mac.
Има и други магазини за скъпа козметика, в които има гримьори. Виждала съм гримьори и в Дъглас.

# 754
  • София
А какви гримьори ще ползвате? Може ли някой да ме насочи към конкретен такъв? Като ние търсим съвсем обикновен грим, но ние не бихме се справили с тази задача.
Ние използвахме ето тази дама https://bobismakeup.com/, много сме доволни, от 1.11 започва записванията за абитуриентки 2026 г.
Понеже исках и мен да ме направи в деня на бала, ме хвана по абитуриентската тарифа, с един пробен грим - за абитуриентки е задължителен Blush
Ползвала съм няколко професионални гримьори за различни поводи до момента, но от това момиче съм най-доволна засега, бих я ползвала и в бъдеще, определено знае какво прави, стига и вие да знаете, какво искате. На пробния грим може да тествате различни визии. Оттам нататък си записва одобрените продукти, снима и в деня на бала повтаря абсолютно грима.

# 755
Ако има мъжки майки и искат,могат да ми драснат,имам два костюма за подаряване.

# 756
За Варна да ми препоръчате нещо? Имаме друга работа, но ми се иска и някоя рокля да погледнем.

# 757
В Асеновград дали работят магазините в неделя?

За Варна препоръчвам Wedding Center, много модели, много любезен персонал, цените сносни. Харесахме една рокля, но реално беше първия магазин, в който мери и иска да види и в Асеновград какво се предлага.

# 758

За Варна препоръчвам Wedding Center, много модели, много любезен персонал, цените сносни. Харесахме една рокля, но реално беше първия магазин, в който мери и иска да види и в Асеновград какво се предлага.

Здравейте, някоя мама има ли актуална информация за диапазона на цените в "Марция' Благоевград. Още не сме стигнали до тях ?

# 759

Здравейте, някоя мама има ли актуална информация за диапазона на цените в "Марция' Благоевград. Още не сме стигнали до тях ?
В Инстаграм имат промо на новата колекция за 2026 г. Пишете им там за цени.

# 760
  • Някъде там
За първи път ги чувам Марция.  Имат страхотни рокли обаче. Много красива колекция.
Запазвам ги да ги покажа на плетеница ми за следващата година.

# 761
Може ли да пишете, ако разберете диапазона на цените.

# 762
За първи път ги чувам Марция.  Имат страхотни рокли обаче. Много красива колекция.
Моята дъщеря си избра тяхна рокля за бала( 2025). Много качествена изработка и хубав плат.

# 763
Моята дъщеря си избра тяхна рокля за бала( 2025). Много качествена изработка и хубав плат.
И каква беше цената?

# 764
И каква беше цената?
Цените на роклите този година едва ли ще са  същите, а и  моделите рокли  бяха на различни цени. Най-точна информация ще получите от модната къща.

Общи условия

Активация на акаунт