Абитуриентски страсти 2025

• 65 128
  • 796
  •   5
Отговори
# 60
  • София
Аз продължавам да се чудя дали да поръчвам десерт в класическа тортена форма.Днес мислех да стигна до ресторанта за избор на меню, но май ще е утре... И това с балоните и надписите не знам дали да не го пропусна.Вече съм ужасно уморена от всичко по темата.На три дни съм от отпуската

# 61
Ние пропускаме всички финтифлюшки освен украсата на колата. Просто една среща с най-близките хора и приятели. Менюто е уточнено и в него има и избор на десерти. Кой каквото си пожелае. Някой може да не обича торти, петифури, а сладолед или нещо друго сладичко.

# 62
Каква украса за кола, балони ли?
Вече изгубих разликата между баловете и сватбите. Simple Smile Само ръченица с печена кокошка и разчупване на питка липсват. Simple Smile
ММ каза, че тортата е като за рожден ден и затова сякаш възприех идеята за мъфини.

# 63
faviana, балони и панделки. Поне така беше миналата година с брат и. При това не много - семпло. Само, като знак, че има абитуриент в колата.

# 64
При нас торта няма да има, защото и на мен ми се връзва повече с рожден ден. Поръчала съм тарталети и еклери.

# 65
Благодаря, Дидия!
Това с колите как работи? Превозва ги до Ал. Невски или до училище и си заминава или ги чака някъде, за да ги закара и до ресторанта?

# 66
Ние ще сме си с нашата кола. На Невски не се знае ще се ходи ли. Ще оформя кът с балони за снимки само. Поръчали сме торта, но от позната сладкарка. И украсени бисквити. Уморена съм и аз от напрежение.
Вероятно ще вали.

# 67
Девойката ни ще ходи до у-щето си. Няма да ходят на Невски. Ще си е с нашата кола. Не знам каква е организацията в у-щето, а и тя не знае, ще изчакаме и ако трябва ще я закарат до ресторанта.

# 68
Аз много се надявам Невски да го пропуснат, но май засега има желание да се ходи.
Вие, родители, ще ходите ли на Невски, ако се събират там децата ви? Или пред ресторанта ще видите абитуриентите, преди да влязат? Чудя се къде да застана...

# 69
От нас никой не е ходил на Невски. Бяха абитуриенти брат и и братовчедка и в две различни години. В ресторанта и тръгват там мястото където ще се събират. Само шофьора и фотографа са с абитуриента. Ние си оставаме на купон

# 70
Не съм решила. Няма яснота за програмата. Не им се ходи сякаш на Невски, но пък и трябва някъде да се съберат.

# 71
  • София
Нашите ще ходя на Невски.В училището- не.В 17ч отиват там, след час ( какво ли ще правят толкова време там не ми е ясно...), поемат към ресторанта.18.30  се събират пред ресторанта.В 19 е вечерята.За украса на кола не ми е хрумвало.Ама  то и колата още не е ясно коя ще е.Не ми е толкова важно.Няма да ходим на Невски.Не виждам причина.Събирането ни е по обяд, тя ще е с нас 2-3 часа и после отива да се забавлява на спокойствие.

# 72
Нашият купон няма да е в същия ден на бала, така че ще съм налице без ангажименти към гости. И заедно с близки роднини ни се иска да отидем да видим абитуриентите, но още го мисля къде.
Значи на Невски сборът е около 5, благодаря за тази информация, че и това не знаех.

# 73
  • София
Всеки клас сам си прави уговорката.Не се доверявай на информация.Имат отговорник на класа ,чат група или нещо такова и се разбират.Ако идва и фотографа също е стикован.
Колкото до виждането на абитуриентите,не изпитвам никакво любопитство да гледам други.Ще видя снимки така или иначе на приятелите й  знам класа...

# 74
sssani, специални благодарности за помощта, която ми оказа! 🌹
Следобеда в деня на бала бих отишла да гледам абитуриенти, но ще видим дали ще ме искат. Joy

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 02:07 от faviana

Общи условия

Активация на акаунт