Абитуриентски страсти 2025

• 65 078
  • 795
  •   3
Отговори
# 75
  • София
Mи да те пращаме като шпионин тогава Wink Подаваме дата и снимка на обекта и действаш

# 76
  • София
Ние ще сме си с нашата кола. На Невски не се знае ще се ходи ли. Ще оформя кът с балони за снимки само. Поръчали сме торта, но от позната сладкарка. И украсени бисквити. Уморена съм и аз от напрежение.
Вероятно ще вали.
Хепи, не се знаеше и уж нямаше да се ходи, но вече ще се ходи на Невски. 😁
По последна информация е това.

# 77
Чудесно
Аз съм гъвкава Joyако се ходи, ходи Simple Smile

# 78
sssani, специални благодарности за помощта, която ми оказа! 🌹 🍷
Следобеда в деня на бала съм свободна и бих отишла да гледам абитуриенти, но ще видим дали ще ме искат. Иначе бих могла да се дегизирам. Joy
Може и да не споделяш, че ще ходиш да гледаш. То в народа, може и да не те видят.
Аз, мога ли, ходя да гледам абитуриенти. Но в нашия малък град баловете се възприемат като разнообразие, а и все има някое познато дете.
Иначе за колата - синът ми отиде със семейната ни кола, сам шофира. После  баща му я изтегли . Не сме я украсявали.
Весела вечер пожелавам на децата!
Успехи на изпитите и късмет в живота!
Спокойствие и хубав празник на родителите!

# 79
  • София
Аз няма да поръчвам торта с надписи или сладки. Всеки има десерт, предвиден в менюто.
Украсата ще е скромна - балони с хелий в два цвята. Абитуриентката категорично отказа арки, помпони, банери и надписи. Не иска излишна помпозност и показност, просто сбирка на тесен кръг от фамилията от двете страни за два часа преди бала и.
Украса на колата също няма да има, ние сме си с нашата си скромна колица. Само ще я измием, да е чиста.
Моята мома изцяло избягва всякаква показност - нито скъпа рокля поиска, нито гримьори и фотографи, лимузини и крясъци. Ще се справим сами с тези неща, е, без крясъците, де..😇

# 80
jasmin tisane и с бала на сина така се получи. Почерпихме се в тесен кръг след като го изпратихме в ресторанта.  Фотограф не съм наемала, снимаме с телефони и фотоапарати. Всеки,  който дойде да го поздрави получи снимка. Той беше доволен от вечерта.

# 81
  • София
Ние направихме предварителна наша си фотосесия след пробната и прическа. Имаме вече снимки и ще подарим на родата, да се радват и просълзяват.
Така поне наполовина намалихме напрежението и натиска и ще снимаме по-спокойно на самия ден.

# 82
Здравейте!
Ще съм шофьор на близко момче, ще има и дама(от същия клас, т.е - абитуриентка), която трябва да вземем. Снощи възникна един спор с едни приятели и сега се сетих да попитам за вашето мнение Simple Smile
Кой е по-добре да седне отпред и кой на задните седалки от двойката?!

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 23:20 от Ellinor*

# 83
Двойката да седне задно отзад Wink

# 84
Най-естествено е да седнат заедно отзад.

# 85
Момчето да реши как да седнат /като сте негов шофьор/, или да остави дамата да избере къде иска да седне - може да има обемна рокля, или пък да иска да се вижда отпред в колата.

# 86
И аз мисля, че ако роклята е по-обемна, трябва да е отпред, иначе двамата заедно на задната седалка. Но както и да седнат, тя да не си отваря сама вратата на качване и слизане! 😃

# 87
Нашето събиране мина ..за огромна радост..Предстои изпращането с класа и събирането на роднини на братовчедка му.И днес матурата разбира се.

# 88
  • София
Успех на матурите на всички абитуриенти! Дано се справят по най-добрия начин.
Днес, излизайки от вкъщи, стълбите бяха обилно поляти с вода. Имаме съседче дванайсетокласник. Blush

# 89
  • sofia
Отмятам по график, мине ли днешния ден, вече може да разпуска😊 Втората ДЗИ не е проблем, взели сме много по-високо ниво от това, и остава да са здрави и щастливи на бала. Оглеждам се в квартала за подходящо място за снимки, аз ще си го нащракам за спомен преди да тръгне.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 13:57 от googlish

Общи условия

Активация на акаунт