Абитуриентски страсти 2025

• 65 400
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние направихме фотосесия миналтаа седмица.В деня на бала , когато е събирането с роднини и приятели ще се самоснимаме. Квото - такова.Не съм ангажирала фотограф и за тогава.Видя ми се излишно.На Невски и в ресторанта ще имат фотограф класа, а и вярвам че ще имат немалко снимки и със собствените си телефони

# 91
И аз поливах днес вода, а и се зарадвах, че навън е преваляло, от чисто суеверие. 😅 Обаче истината е, че всичко е в техните ръце само и колкото и вода да наливаме... Късмет и хладен ум на всички зрелостници! 🍀🙏

# 92
[video]Моят как се изтърси в деня на матурата по математика в седми клас.Целия беше мокър и ожулен.Но си я взе доста добре тогава.Сега малко плахо поляхме с вода./video]

# 93
  • софия
Нали ви занимавах с моите терзания за подаръчетата за гостите, показвам какво сътворих:
Скрит текст:

Цветовете са на училището, което завършва. Има пакет с белгийски бонбони и чаена свещичка, която, като се запали и разтопи восъкът, на дъното има пожелание. Остава да сложим покана, ако искат да дойдат да я видят в деня на бала.
Стана малко като за сватба, но не можах да се въздържа, а вие много ме стимулирате да се разпищолвам. Може и да даде идея на някой.
Това подари на любими учителки:
Скрит текст:

Посланията и букетите са индивидуални.
Остава ми следващата седмица да направя надписа "На добър час".

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 09:06 от zvаnchе

# 94
Zvanche ...страхотни са.А аз си мислих,че само аз се занимавам с такива неща!Браво! Много ми харесва!аз съм си ги правила допълненията. И при нас малка сватба.Но на младежът много му хареса..всичко..то беше малко нестандартно, на поляна , на каравана...ама той така си пожела😂Викам си и на каравана всичко дето може да се сложи на ресторант, ще направя.Та се наиграх и аз .Подаръчета, табелки, албуми, балон, надпис, украса ...всичко...поляна поляна, ама и аз не се давам😄

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 11:47 от Stanislavovamarina

# 95
  • софия
Zvanche ...страхотни са.А аз си мислих,че само аз се занимавам с такива неща!Браво! Много ми харесва!
Скрит текст:
аз съм си ги правила допълненията. И при нас малка сватба.Но на младежът много му хареса..всичко..то беше малко нестандартно, на поляна , на каравана...ама той така си пожела😂Викам си и на каравана всичко дето може да се сложи на ресторант, ще направя.Та се наиграх и аз .Подаръчета, табелки, албуми, балон, надпис, украса ...всичко...поляна поляна, ама и аз не се давам😄
Благодаря.
Твоите също са много яки и са в темата "каравана".
На дъщеря ми също ѝ харесаха, въпреки че в началото буча защо изобщо искам да правя нещо подобно. Дори се включи в правенето. Нащракахме ги за 0 време. Днес направих още 2 елемента и приключвам.
Ще украсявам вкъщи за абитуриентката - балони, надписи - 3 бр. (Тук ме подведоха много лошо, а аз имам проблем с избора.) И тениски поръчах за мен и баща ѝ да облечем вкъщи в деня на бала. Всичко, което някой е предложил тук, съм го направила. Лудница.
Обичам да правя подобни неща. Успокоява ме. Започвам с 1 елемент и около него завихрям каквото дойде. Купувам копче и после шия 2-3 балтона. Сега с Тему е направо ужас. (Понякога се налага да поръчам 2 пъти, докато получа това, което си представям. С прозрачните кутии ме подведоха - пишеше, че кантът е златист, а той не е, но няма време за смяна.)

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 20:42 от zvаnchе

# 96
Звънче, ела да ми украсиш и моето парти. 😂
Браво за ентусиазма! Аз съм накупила някакви украси, дори омразните ми балони, но нямам изградена концепция как точно ще позиционирам украсата. За масите съм поръчала свежи букетчета, имам и лампички на батерия, които имитират свещи.
Почти всичко ми е осигурено за партито вдругиден, кетърингът е поръчан, остана само напитките да се купят. Надявам се да ми остане настроение за забавление, докато дойде моментът. 😂

# 97
Момичета, възхищавам ви се на уменията!
На мен нещо ми падна енергията и ентусиазма. На всичко отгоре, не мога да се сетя къде прибрах поставките за балони и помпата. Нова помпа купих, а поставките ще ги търся пак...Ако не ги намеря, просто ще разхвърлям част от балоните по земята, а другите ще окача на лента.
Бях си поръчала един куп рокли и с нито една не се одобрих! Незнайно защо съм бухнала като козунак, независимо, че съм същите килограми. Коремът ми се поду... сигурно от стреса с матурата по БЕЛ Joy

# 98
И моя така, вярно, не се бях сетила за тази причина, така се успокоих сега....
Решихме в последния момент да няма букети, а да дарим сумата, но не мога да намеря подходяща кутия, яд ме е, че не поръчах от Тему

# 99
R@N, и аз се успокоих, че не съм сама в страданията си:joy:
 За кутия виж дали някоя от Офис 1 няма да стане. В китайските 'молове' и магазини тип за 1 лев също може да има. В краен случай кошница или облепи някаква налична кутия така
https://themastories.com/produkt/box-cause/

# 100
Zigi, аз главата си не мога да намеря, а ти за поставките се кахъриш😀
Аз,  уж се купих рокли, обаче една роклА така ми махаше от манекена, все едно ми казва: вземи ме, вземи ме!
Ми, взех я😊

# 101
Конкурса на дир.бг вече приема кандидатки 👍

# 102
И мен ми махна едно пръстенче, докато взимах бижута за бала на братовчедката му. Емиии ..не можах ...не можах

# 103
Пропуснах темата!
Матурите приключиха, нашето събиране е довечера - ще сме 12 човека. Абитуриента не искаше диджей, джамбуре и т.н. Кувертите са готови, събираме се роднини, в тесен семеен кръг и едно прият.семейство. Бала му е на 27.05, но щели да се събират следобяда, да ходят наляво-надясно, а аз или ММ сме шофьори и ще е обикаляне.
Арка и балони - Нямаме - не искаше, обаче на изпращането направих много снимки, та съм доволна.
Моите роднини са в чужбина и не могат да дойдат сега за бала - ще се почерпим лятото като пристигнат в БГ. На ММ - също са в чужбина.
Синът празнува вече с компанията си. Смята да ходи на екскурзия след КСК другия месец.
Подарък - банално - Пари.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:08 от a_val

# 104
  • софия
Конкурсът е започнал

Каква е тази поза? Няма да пиша на какво ми прилича. А уж профи фотография.

Общи условия

Активация на акаунт