Абитуриентски страсти 2025

• 66 477
  • 814
  •   2
Отговори
# 465
Нали, нали, Мьос ? Аз като една мъжка майка от години повдигам въпроса, но... без успех.  Иначе моите да бяха обрали наградите  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 466
  • Някъде там
Всичко друго разбирам, макар да не харесвам всеки избор, което е нормално. Но ето това ме остави в ступор..
От бала в ритуалната зала ли ?

# 467
  • Варна
И аз я видях. Абсолютно безумна е!

# 468
Видяхте ли долу в коментарите текста на лирическата героиня за бунта срещу другите рокли:-)

# 469
# 470
Всичко друго разбирам, макар да не харесвам всеки избор, което е нормално. Но ето това ме остави в ступор..

Всяка година има абитуриентки, купили си бели рокли, които изглеждат като булченски или направо са си булченски. И миналата година имаше 2-3 с чисто бели булченски рокли.

# 471
  • София
Видяхте ли долу в коментарите текста на лирическата героиня за бунта срещу другите рокли:-)
Видях...Close
Разбирам идеята, но не и формата на реализация. Нищо, живо и здраво да е момичето, човек се учи, докато е жив. Участието в такъв конкурс и обратната връзка от публиката може да бъде прекрасен урок.

# 472
  • Някъде там

Всяка година има абитуриентки, купили си бели рокли, които изглеждат като булченски или направо са си булченски. И миналата година имаше 2-3 с чисто бели булченски рокли.
Даа и точно това всяка година не го разбирам. Всякакви други избори ги приемам, макар да не са моето но това категорично отказвам да приема.
Особено пък ако цялата визия "крещи" булка.
Но щом се харесва. Поне се е видяла как ще изглежда и пред олтара. 😀

# 473
  • sofia
Иска да се види като булка момичето😊 И то без да върти цяла сватба😁

# 474
Ако Лорън Санчес беше млада и хубава 🤭:
Скрит текст:

Не е много младежка тази визия, но пък на мен ми харесва. Момичето е много чаровно.

# 475
  • Варна
Истинска красавица е! Идейна е визията и, личи че е мислена.

# 476
Ако Лорън Санчес беше млада и хубава 🤭:
Скрит текст:

Не е много младежка тази визия, но пък на мен ми харесва. Момичето е много чаровно.

Красавица от класа е!

# 477
Пак ще кажете, че хейтя, ама ми навява асоциации на булката на Дракула Joy

# 478
  • София
Една много интересна визия за младо момиче според мен
Скрит текст:

# 479
И аз я видях. Абсолютно безумна е!
И кое е безумното?
Аз имах две съученички, на които им предстояха сватби и за бала бяха със страхотни бели рокли.
Ползваха си ги по два пъти, въпреки  че и двете бяха от богати семейства и не им беше финансов проблема.
Освен, че бяха красавици, имаха и чудни фигури, а роклите бяха тип русалка.
Най- ярък спомен имам от тях, други не помня.

Общи условия

Активация на акаунт