Абитуриентски страсти 2025

• 66 503
  • 814
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Още една нежна красавица. Не е от конкурса.
Роклята много красива също.

Прекрасна е тази рокля, много нежна и романтична. За съжаление, тъй като е от популярен сред абитуриентките бранд, доста момичета са я закупили, дано поне са си водили дневник да не се повтарят в един и същи ден. Аз я виждам вече на трето момиче в София. Това девойче вероятно и то е от столицата.
Скрит текст:

Тази рокля също страшно ме грабна, а и девойката е сладурана, много игрива.

Почти съм сигурна и коя е дизайнерката, защото дъщеря ми я беше харесала, но просто не е да нея.
Коя е? Може и на лични, ако тук ще се възприеме като реклама.

# 451
  • България
Още една красавица. Много интересно лице.

# 452
  • sofia
Като Амал Клуни е😊

# 453
На мен малко на Ан Хатауей ми прилича

# 454
  • София
Синята с цветята и дъщеря ми беше я харесала, но реши, че не й отива. От бутика be queen, дето 80% от абитуриентките пазаруват. Наистина ефектна рокля. И аз съм любопитна кой е дизайнера.

# 455
Тази рокля ми харесва

# 456
  • Down south
Разглеждам снимки от конкурса и се чудя, защо толкова млади и красиви момичета са заложили за фон автомобили, каляски, коне, кучета и пр. вместо да заложат на себе си. Предполагам, че дългите ръце и идеите на фотографите играят роля.
Снимките с бебета и малки деца, дори не са за споменаване.

# 457
Мисля че не всички снимки са от нарочни фотосесии. Някои изобщо не са професионални, даже вероятно заснети и качени от роднини

# 458

Красиво момиче, роклята не съм сигурна дали ми харесва. Но е интересна.

За професионалните фотографи-Изкуствените, маниерни  пози ме отказаха миналата година да търся фотограф за моя абитуриент. Не беше само това причината, имаше и други, но като разглеждах работите им, само един ми хареса, той пък беше зает. От друга страна съжалявам, защото тогава беше моментът да направим снимки в хубави околности. Все пак, имаме наистина хубави снимки от училищния фотограф, макар и не такива, каквито си представях.
Още малко снимки:
много красиво момиче, прекалено разголена рокля

Нелепи пози:

и още едно странно хрумване

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 07:08 от Светкавица

# 459
Изобщо не ми е разголена синята рокля Rolling Eyes
Има само едни голи рамена.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 14:17 от Не се сърди, човече

# 460
Иззад всички перушини, пера, пеперуди , завеси  , тонове грим и сложни прически надничат удивително красиви млади момичета. Утре ще измият грима, ще сложат дънки и тениска и ще оставят младостта им да ги краси. Но днес, днес е... "големият"  им ден. Всички сме минали през това. 
И за да съм по темата - хвърлих им един поглед. Според мен профи снимките им все още не са готови и участват в класацията с любителски, а те в общия случай свалят много качеството на визията им.
Пожелавам на всички абитуриенти да не спират да мечтаят и да  сбъдват  мечтите си.

# 461
Добре, че всеки има различен вкус, иначе всички щяха да са копи- пейст.
Всеки вижда интересното от собствената си гледна точка, да не забравяме.
Още един фаворит , много свежо и смело решение .

# 462
На мен ми прави впечатление колко много са изключително красивите момичета, те са като за корица на стисание. И имам предвид лицата и фигурата, тоалета ясно, че е малко маскараден и като за веднъж,  всъщност главната функция на абитуриентските рокли е да се направи фотосесия. Но тези момичета ще са изключително красиви и в ежедневно облекло.

Наистина не съм в състояние да избера фаворитка сред толкова красавици. Simple Smile

# 463
  • София
И според мен масово момичетата са много красиви като тяло, лице, излъчване. Хубаво поколение расте.
Момчетата също са готини и ми прави впечатление, че не бягат вече от официалната визия, с удоволствие се изтупват с костюм, вратовръзка, напети и стройни масово също.

# 464
Трябва да има конкурс и за момчета.

Общи условия

Активация на акаунт