Абитуриентски страсти 2025

• 66 426
  • 814
  •   1
Отговори
# 480
  • Down south
Момичето с черната рокля е много стилно, формата на бижутата, детайлите, всичко е съчетано много добре.
Момичето с булчински рокля    нелепо Close

# 481
  • Варна
И аз я видях. Абсолютно безумна е!
И кое е безумното?

Всяко облекло трябва да е подходящо за повода. Булчинска рокля, според мен, не е рокля за абитуриентски бал. Освен това, роклята е нелепа сама по себе си и изобщо не седи добре на момичето.

# 482
  • Down south
По повод позите и странните хрумвания на фотографите

?

# 483
Изборът на фотограф май ще се окаже по- важен от избора на роклята🙂

# 484
И кое е безумното?
Аз имах две съученички, на които им предстояха сватби и за бала бяха със страхотни бели рокли.
Ползваха си ги по два пъти, въпреки  че и двете бяха от богати семейства и не им беше финансов проблема.
Освен, че бяха красавици, имаха и чудни фигури, а роклите бяха тип русалка.
Най- ярък спомен имам от тях, други не помня.
Ами по тази тъпа логика направо с рокля за бременни да са на бала, тамън 3 - 4 пъти ще си ги ползват!!! Вие сериозно ли питате кое е безумното?!

# 485
Училището което завърши дъщеря ми има изискване всички да са с бели рокли на завършването. И линк бях дала по-назад. Няма нито едно момиче с булчинска рокля. Роклята на дъщеря ми е купувана от магазин за булчински рокли, но не можеш да я сбъркаш.

# 486
В България абитуриентските се правят с някаква нагласа, че това ще е най-официалният ден в живота на човека и друг такъв няма да има и това води до доста странни резултати.

# 487
  • София
Точно. След това или се жениш и започва животът пред печката, или влизаш във фабриката.

# 488
И кое е безумното?
Аз имах две съученички, на които им предстояха сватби и за бала бяха със страхотни бели рокли.
Ползваха си ги по два пъти, въпреки  че и двете бяха от богати семейства и не им беше финансов проблема.
Ами по тази тъпа логика направо с рокля за бременни да са на бала, тамън 3 - 4 пъти ще си ги ползват!!! Вие сериозно ли питате кое е безумното?!
Логиката май при Вас е тъпа, щом свързвате белия цвят само с булчинските рокли.
В някои страни е символ на скръб.
А много жени се омъжват в рокли в друг цвят или О, Боже- в костюм с панталон.

# 489
  • Бургас
По- тъпо нещо, от това да се ожениш веднага след бала, май е да идеш с булчинска рокля на бала...

# 490
И кое е безумното?
Ползваха си ги по два пъти, въпреки  че и двете бяха от богати семейства и не им беше финансов проблема.
[/quote]
[/quote]
Логиката май при Вас е тъпа, щом свързвате белия цвят само с булчинските рокли.
В някои страни е символ на скръб.
А много жени се омъжват в рокли в друг цвят или О, Боже- в костюм с панталон.
[/quote]
Ами вие се прехласвате по вашите съученички дето на бала са били с булчинските рокли, не аз! И не, хич даже не свързвам белият цвят само с булка. Самата аз на второта си бална вечер бях с бял костюм,  но коментирахме роклята от снимката, а тя е точно булчинска да не говорим за тежката фризура като на селска тетка.

# 491
Мда, момичетата са грозни тетки, а ние с нашия изказ и култура сме страхотен пример и мерило!

# 492
  • Down south
В България абитуриентските се правят с някаква нагласа, че това ще е най-официалният ден в живота на човека и друг такъв няма да има и това води до доста странни резултати.
Колко добре си го написала.
Освен това има и някакъв вид "надпревара" а и с този конкурс последните години, нещата на места май добиват странни размери.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 19:28 от Daylily

# 493
Колко добре си го написала.
Освен това има и някакъв вид "надпревара" а и с този конкурс последните години, нещата на места май стават нелепи.
Именно. Надпреварата е достигнала невероятни размери.
Ще излъжа ако кажа, че не се възхищавам на красивите момичета и на красивите им рокли. Приличат на модели. Факт. Просто от моя гледна точка е абсолютно безсмислено това изхвърляне и това хвърляне на безбожни средства за един ден. Сигурно съм и прекалено прагматична, знам ли…. Просто не разбирам смисъла. Но пак да кажа, че много момичета ми харесват. Е, има и нелепости, някои снимки са смешни, но има и страхотно изглеждащи момичета/млади жени. Но за мен е безсмислено да се хвърлят толкова пари за бал… и все пак, нали не излизат от моя джоб.
Да обобщя, че ми стана противоречив поста: наслаждавам се на красивите момичета и на цялостния им вид, но надпреварата и комерсиалността ме отвращават.

# 494
То не е много далеч от истината, че не сме тръгнали всички по приеми и официални събития, за да има много официални дни в живота. Много си зависи от житейски път, професия, среда, но на малко жени им се налага често да се обличат във вечерни рокли.

Общи условия

Активация на акаунт