Абитуриентски страсти 2025

• 56 162
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
Първите 15 финалистки
https://life.dir.bg/aktsenti/vizhte-parvite-15-finalistki-v-konk … va-abiturientka-1
Искам иконката с цип на устата..
Но понеже я няма-ако догодина някоя се облече в знамето ни, тя ще е!

Момата с написаните за нея песни, също е там.

Разчитам журито да прояви по-здрав разум от феновете Simple Smile

# 571
Сега разбирам,че имало и награди. Мислех, че е само за едната слава и да се хвалиш пред родата.  Това обяснява и наличието на организиран вот Joy

# 572
  • София
Без коментар съм и аз. Има и политкоректни финалистки.

# 573
Тези 3 си харесах най-много от предложените първи 15 финалистки
Скрит текст:

# 574
Само бургазлийката хареах, но защо е боса?

# 575
На мен трите момичета в стилизирани носии ми харесват. Единствено момичето с обръснатата глава не мога да възприема, дано е бунт, а не болест.

# 576
Русата красавица от НФСГ все още не е сред финалистите, нали?

# 577
Момичето с червената рокля е разкошно, радвам се, че е на финал! Също желая успех на момичето с гола глава, красива е! Голяма смелост изисква да оставиш вкъщи некомфортните перуки и да бъдеш себе си!

Цялата графа с шевици и пендари не коментирам, но при останалите си личи организираният вот. 😁 Кичозната визия в зелено се надпреварваше с друга подобна в бяло и зелено до един замък, явно тази е надделяла. 🙃

Уви не, но вярвам, че журито не е сляпо и ще я селектира. 🙂

# 578
Моята  фаворитка със златен корсет е на финал, стискам ѝ палци.
Нямам идея какво точно ме привлече в нея, вероятно оригиналнато хрумване за корсета и това, че  няма тежък грим , прическа…

# 579
  • София
За съжаление - не.
Не знаех, че журито може да селектира още участнички.
Стилизирана носия ми харесва като идея, но от трите финалистки с такъв тоалет само тази от В.Търново ми допадна, на втората снимка.
Най-красиви от финалистките според мен са тези:

И то красиви като физика и излъчване. Роклите им не са по мой вкус. Може би само червената донякъде.

# 580
То долу горе са това като изключим политкоректния и купения вот:-)
Червената най-много от трите ми допада, без ръкавиците

# 581
Е, то идеята е красотата на момичетата, не на роклите. Кой е политкоректният вот?

# 582
  • Deutschland/HE
Момичето без коса. А за мен политкоректни са роклите-носии. Има от тях хубави, но всяка година са лансирани напред в класацията.

# 583
Надявам се журито да подбере красиви момичета. От посочените само на втората и трета снимка ми харесаха, момичето на стълбите - не.

# 584
  • Fairbanks, Alaska
Надявам се журито да подбере красиви момичета. От посочените само на втората и трета снимка ми харесаха, момичето на стълбите - не.
Едва ли ще стане. Толкова хубави момичета бяха показани тук, но само споменатите 3 наистина си струват.

Общи условия

Активация на акаунт