Абитуриентски страсти 2025

• 55 496
  • 696
  •   5
Отговори
# 585
За мен лично са носиите. Имам усещането че само заради тоя "конкурс" са се барнали с тях, да гъделичкат националната струна, която напоследък избуява като трева след дъжд в определени среди. Иначе не си обяснявам визията за седянка.

# 586
За мен носиите пък били те и стилизирани, нямат място на събитие като абитуриентски бал.
Носиите носят други послания и те определено не са "бални". Те са за национални събори, представяния на родното, на страната, за концерти, изпълнения, за нещо което да покаже българското, родолюбието, патриотизма, но не и за завършване на 12-ти клас.
Аз бих ги изключила от конкурса т.е. изобщо не бих ги включвала.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:56 от Джаста Праста

# 587
Нямам против търновската болярка да спечели. Харесват ми и момичето, и роклята, и снимките.
Но хора, които наблюдават този конкурс по-отдавна са на мнение, че винаги печели момиче от избора на журито😉
Ще видим!

Аман вече от забележки, кой, какво може да пише, при условие, че 90 % от истината любезно се спестява😃

# 588
Да не забравяме, че всеки има право на вкус , а истината е субективна !😀

# 589
  • Някъде там
Единствено момичето с корсета харесвам.
Ооо да. И преди го казвам и сега пак че наградите си заслужават да нагласиш вота и за това трябва да има и простички  правила. Няма такива.
За мен лично, не държа и друг да мисли така трябва да има правила. Независимо дали снимана от роднина или от фотограф, снимка трябва да е в цял ръст едната за да се вижда хубаво цялата, другата в гръб и третата по желание, щом държат да показват и нелепи пози.

# 590
  • София
Е, то идеята е красотата на момичетата, не на роклите.
Идеята е да се гледа в цялост, поне според мен.
Но красотата е и субективно възприятие, няма как всички да харесваме едно и също.
Жалко за русокоската от НФСГ, бях сигурна, че ще е на финал поне. Cry

# 591
Момичето със зелената рокля и тиарата, което видях тук в темата за съжаление липсва сред финалистките. Жалко, достойните вън, нещо куца в регламента.

# 592
Аз лично не възприемам роклите на момичетата с фолклорни мотиви като носии.  На мен ми харесват съчетанията и бих носила подобна официална рокля. Дори съм гласувала за момичето с дългия ръкав, защото ми е харесала като визия, също и за едно друго с черна рокля с фолклорни мотиви, както и за поне още 10 в обикновени официални рокли.

# 593
  • На морето!
Роклите-носии ми навяват чалга Слави-Пайнер вайб, тези и трите са ми точно такива.
От 15те, това е моята фаворитка

# 594
И моята.

# 595
Русата красавица от НФСГ все още не е сред финалистите, нали?
За съжаление - не.
Не знаех, че журито може да селектира още участнички.
Стилизирана носия ми харесва като идея, но от трите финалистки с такъв тоалет само тази от В.Търново ми допадна, на втората снимка.
Най-красиви от финалистките според мен са тези:

И то красиви като физика и излъчване. Роклите им не са по мой вкус. Може би само червената донякъде.

Точно тези 3 момичета по моя вкус са перфектната визия за възрастта си и въобще разбиране за красота.

# 596
  • sofia
Останах с впечатление,  че това са само първата част от финалистките и ще има още.

# 597
  • Някъде там
Журито ще избере още 10 финалистки и от 25-те ще се избира победителка.
Направих си труда да събера всички победителки от 2010-та до сега.
Скрит текст:
2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2021

2022

2023

2024

Моето топ три до тук :
1-2016
2-2022
3-2015

# 598
2022 е феерична. Моя любимка от всички показани. Много ясно си спомням Мария и момичето с пеперудите. Всички ми харесват, но 2022 е като фея.

# 599
2013 малко прилича на момичето с нюд роклята от финалистките

Момичето на Джонева и русата фея са моите любимки:-)

Общи условия

Активация на акаунт