Абитуриентски страсти 2025

• 55 282
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
2023 е красавица.

# 601
Не мога да повярвам , че  русата Виктория от НФСГ не е на финала …

# 602
  • Някъде там
Не мога да повярвам , че  русата Виктория от НФСГ не е на финала …
Не мисля че журито ще я пропусне. Винаги избират те по-хубавите момичета.
Исках да кажа екипа на
Dir.bg.
Ето останалата част от регламента :
Редакторският екип на Dir.bg ще избере още 10 абитуриентки, които ще продължават в надпреварата. Окончателният избор тази година е поверен на звездното ни жури, което ще определи победителката. То е в състав от Ивет Григорова, Нанси Карабойчева, Петър Дочев и победителката в конкурса за "Най-красивата абитуриентка" за 2024-а - Рая Методиева.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 19:21 от daviz

# 603
Когато постват снимките на участничките в дир, от редакцията публикуват първо колажи със снимки на избрани от тях момичета - по двадесетина всеки път. Според мен накрая от тези момичета на колажите от редакцията избират  десетте финалистки, иначе кога ще имат време пак  да преглеждат всички снимки.
Благодаря за публикуваните снимки на победителките през годините. Отначало конкурсът беше с друг замисъл - предварително се избираше победителка и наградата беше известен мъж да я придружи на бала - Орлин Павлов, Калин Вельов и др. са били кавалери. После се промениха правилата и участват абитуриентките със снимки от баловете си, а наградите за победителката са предметни. Затова и има такъв наплив от участнички.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 23:24 от @NoName

# 604
  • София
Много ми хареса победителката от 2017-та.
Супер нежна красавица с прекрасна и немасова рокля.

# 605
Победителката от 2022г и на мен ми е фаворит от всички години на конкурса. Много ми харесва и победителката през 2013г. Голямо прехласване имаше по победителките през 2019г и 2023г - ами не ми харесват, ненужни естетични корекции имат по лицата и си личи (ако ви е интересно, вижте и техни снимки към днешна дата, и двете са публични личности; с още повече корекции са сега). Не ми хареса тази мода да се правят ненужни корекции на красиви млади момичета.

# 606
  • София
Как се казват?

# 607
  • Down south
Кои са момичетата, избрани от журито?

# 608
Нена Върбанова @nenavurbanova
Мария Тодорова @maria_todoroff
https://www.instagram.com/p/C1Kl0VYrC0k/?img_index=1 Мария на бала си била вече бременна.
Кои са момичетата, избрани от журито?
Няма ги още, утре би трябвало да ги публикуват или през седмицата.

# 609
Хайде, всички финалистки са ясни.
https://life.dir.bg/aktsenti/vizhte-vsichki-finalistki-v-konkurs … rientka-za-2025-g
В журито ми е надеждата:-)

P.s. Русото момиче е там, други надежди се изпариха

# 610
  • България

Една от моите фаворитки е забелязана от журито.

# 611
Точно за това момиче си помислих че е много хубава и фина, а каква фотосесия- на едната снимка изглежда все едно тя дава на момчето розата докато нещо страда, на другата й се е счупила кристалната пантофка, а на третата се крие Simple Smile

# 612
  • Някъде там
Определено съм доволна от избора на екипа на Дир.  Няма как да са всички които харесвам, но имам избор.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 18:20 от daviz

# 613
  • Down south
"Руското  момиче" както я наричаме в темата, е и сред
 моите фаворитки.
Пишете, когато има напредък и редуциране.

# 614
Нивото на активност в темата след обявяването на десетте финалистки на редакцията е много показателно.
Само победителката остава да видим.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 18:39 от @NoName

Общи условия

Активация на акаунт