Абитуриентски страсти 2025

• 55 068
  • 684
  •   1
Отговори
# 630
Красиво момиче. Поздравления!
А къде ще учи момичето? По мое време като че ли го нямаше този университет. Или е преименуван стар? Висше училище по застраховане и финанси.

# 631
  • София
А къде ще учи момичето? По мое време като че ли го нямаше този университет. Или е преименуван стар? Висше училище по застраховане и финанси.

Малко измислен частен университет.

# 632
  • Някъде там

Това излиза като инфо.
Университет по застраховане и финанси (съкратено УЗФ) е частно специализирано висше училище в София, България. Намира се на адрес София 1618, ж.к. Овча купел, ул. „Гусла“ 1.
Това е частно висше училище в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта и маркетинга. Основан 2002-ра година.
https://www.vuzf.bg/

# 633
  • София

Това излиза като инфо.
Университет по застраховане и финанси (съкратено УЗФ) е частно специализирано висше училище в София, България. Намира се на адрес София 1618, ж.к. Овча купел, ул. „Гусла“ 1.
Това е частно висше училище в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта и маркетинга. Основан 2002-ра година.

"Висше училище без приемен изпит с препоръка от учител"
Тези може ли такова сложно условие да обявят, 'що не ги улеснят малко примерно сами да си пишат препоръката кандидатите.

Девойката има страхотно, нежно излъчване на бала, но на другите снимки изглежда различно, липсва нежността.

# 634
  • На морето!

Това излиза като инфо.

"Висше училище без приемен изпит с препоръка от учител"
Тези може ли такова сложно условие да обявят, 'що не ги улеснят малко примерно сами да си пишат препоръката кандидатите.

Девойката има страхотно, нежно излъчване на бала, но на другите снимки изглежда различно, липсва нежността.
С препоръка от баба би било най-реалистично 😆

# 635
  • Някъде там
По скоро по препоръка от банката, че таксите не са малки..
Успех на девойката, каквото и където и да учи.

Ще ми е интересно да се разбера как се развива живота и на останалите победителки до тук, сбъднали ли са мечтите от тогава, но едва ли може да стане.

# 636
  • София
Припомням, че това беше конкурс за най-красива абитуриентка, а не за това кой е приет в Айви Лийг. Също така вероятно всички участнички имат много по-различни смимки от тези в конкурса.
Момичето, което спечели, е безапелационно най-красивото - като визия, стил и прекрасна доза небрежност ако щете.
Хубаво ще е да живеем с по-малко хейт, особено там, където е напълно излишен.

# 637
Ще ми е интересно да се разбера как се развива живота и на останалите победителки до тук, сбъднали ли са мечтите от тогава, но едва ли може да стане.
В сайта на Дир.бг правят видео интервю с победителката при награждаването и имаме шанс да я видим без филтрите на фотографията. Следващата година в началото на конкурса отново имат интервю с победителката от предходната година, където става ясно сбъднала ли си е мечтата за висше образование в желаната област. Може да се видят в инстаграм профилите на тези, които са използвали известността си от конкурса за инфлуенцърска кариера, но са малко.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 16:43 от @NoName

# 638
Не знам защо девойката  е  избрала това висше учебно заведение, за което не бях чувала, защото   интересите ми са много далече от тая сфера, но със сигурност не е защото  приемът е твърде лесен, тъй като спокойно може да се запише и държавен университет, възможности много.

# 639
Припомням, че това беше конкурс за най-красива абитуриентка, а не за това кой е приет в Айви Лийг. Също така вероятно всички участнички имат много по-различни смимки от тези в конкурса.
Момичето, което спечели, е безапелационно най-красивото - като визия, стил и прекрасна доза небрежност ако щете.
Хубаво ще е да живеем с по-малко хейт, особено там, където е напълно излишен.
Може ли по-спокойно. Къде виждаш хейт!? Зададох въпрос, отговориха ми. Не е нужно да тръгваш на нож. Все пак имам право да попитам.

# 640
Наслада за сетивата..  Прекрасни млади българки, в цял свят няма по - красиви. При нас на 100 една може да не е толкова изящна , навсякъде по света е обратното . Една красавица сред сто невзрачни.  При нас разнообразни руси, тъмни...,блондинки , брюнетки...
Много странни визии видях. Според мен ,човек трябва да бъде адекватен на събитието . И да има малко вкус. Не различен вкус , а има неща които за всички хора изглеждат нелепо.
Различен вкус е например ,аз не харесвам народни носии, булчински рокли ,къси рокли за балната нощ. Въздържам се от тип принцеси или черен цвят.

Благодаря за снимките през годините от конкурса. 2012  момичето е хубаво, фона е безобразен , то по -добре странните фотографи.
2013 до 2016 вкл,2022 ,2023 2024 топ
2022 и 2017 много красиви рокли ,но не са ми бални, за парка стават.
Ето различни снимки на  момичето , което е за 2025 , взела е красотата от майка си. Майката има страхотни очи. Черното ми идва в повече.

# 641
  • Down south
Много странно включване.

# 642
Черното е цвета на траура. Не знам защо девойките го предпочитат. Аз никога не гласувам за момиче в черно. Въпрос на принцип ми е.

Този цвят "убива" цялата красота !!!

# 643
Цветът на роклята не е проблем, но.....дизайнът, зад гърба на девойката, е ужасен. Тази черна панделка ми идва в повече!

# 644
Те затова не са пуснали тази снимка в конкурса. Това е снимка от личния профил на майката.

Общи условия

Активация на акаунт