Абитуриентски страсти 2025

• 65 649
  • 802
  •   4
Отговори
# 645
Черната панкделка е нелепа... но момичето е фантастично. И то точно в суичър и с разрошена коса Simple Smile

# 646
  • София
На мен и роклята ми харесва, романтична и красива е, отива и, ако и да е черна. На такова момиче всичко му отива всъщност.

Това, което не ми допада е, че снимките имат сериозна обработка, а девойката реално няма нужда от това.
Майката също участва активно в кампанията, изглежда добре на снимки, но и нейните са много обработени и реално малко от истинското и лице е видно.
Ще ми е интересно да изгледам интервюто с победителката, да се види и на живо тази красота.
Искрено и желая успех занапред, наистина прекрасно, изящно момиче.

# 647
  • Някъде там
Тези панделки са много модерни. Кичат си ги и по дрехите. Не ме кефят, навяват ми кофти усещане, а много харесвам черно по принцип.

И аз всичко й харесах на русокоска.
Просто излъчва една детска нежност..

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 10:40 от daviz

# 648
Нямам против черното аз, и дъщеря ми беше в черно. Достатъчно млади са да могат да го носят. Може ли линк към профила на майката, заинтригувахте ме

# 649
И на мен не ми пречи черното, след като аз самата го избрах за моя бал. В някои случаи дори подчертава даденостите на носещия го, и смятам, че в случая на Виктория е така. Но всеки вижда по различен начин, разбира се. Нормално е.

# 650
  • София
Момичето е изключително чаровно. Видно е, че снимките са професионални и подбрани, но това е съвсем нормално. В профила си във фейсбук има доста любителски снимки, на които не виждам особена разлика.
Ето едно любителско селфи от там...ами много е чаровна

# 651
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Тази година снимайки на един бал, пред училището едно момче ми хвана окото, та си откраднах няколко кадъра.
Различен,симпатичен и открояващ ми се стори,
Композиционно не съм докарала нещата, ще ме извините, но се вижда какво имам предвид.

ПП Ако някоя мама си разпознае детето - да ме извини, че така без разрешение.

# 652
Победителката в конкурса Виктория Йорданова с видео интервю в Дир.бг
https://life.dir.bg/moda/nay-krasivata-abiturientka-ne-mozheh-da … ed-1300-momicheta

# 653
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много слънчево и чаровно момиченце Heart
Да, знам, млада дама е, но за мен има нежно, невинно излъчване освен, че е красива.

# 654
Наистина прекрасно момиче.

# 655
  • София
Моля да споделите магазини за абитуриентски рокли във Варна

# 656
Моля да споделите магазини за абитуриентски рокли във Варна
Бутик Novia - много добър бутик! Изпитан!!!

# 657
  • Варна
Бутик Алегра.
Аз съм доволна от него, но имаше и негативни отзиви.

# 658
  • София
Здравейте!
Може ли да препоръчате магазини в София за абитуриентски рокли? От къде най- често се купуват?

# 659
  • София
Здравейте!
Някой ходил ли е до Асеновград скоро ?
Може ли да препоръчате магазини за рокли там

Общи условия

Активация на акаунт