Абитуриентски страсти 2025

• 56 625
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
Може ли линк и на мен с тези единични бройки рокли. Благодаря предварително

# 706
https://www.aboutyou.bg/p/kraimod/vecherna-roklya-26530307
Дъщеря ми вчера ми прати тази, каза, че ако сега имала бал би я пробвала, тук поне връщнето е безпроблемно. Нейната беше подобна като кройка всъщност

# 707
  • София
Привет,вчера госпожицата ме изненада пак "от утре за днес".Оказа се,че снимките за албума ще бъдат на 26-ти този месец.Понеже нейният стил е по-скоро спортен и сега трябва да търсим рокля за сесията.Естествено трябва да е такава,че да си я ползва след това,а и бюджетна,разбира се.
Моля да ме насочите към магазини,в които да търсим такава.Предварително благодаря!
Започвам да се напрягам здраво с тези балове,а едва сега започва данданията!:angry:

# 708
  • София
Сигурно ще е добре в класа да се съгласуват предварително. И на двете фотосесии при нас всички са облечени casual и няма нито едно момиче в официална рокля. Иначе Зара винаги е опция за бюджетни официални рокли.

# 709
  • София
И при нас официални са само на бала и дори не всички на изпращането и дипломирането.
Имаха есенна, зимна (нощна), студийна и пролетна сесия - всеки си беше със собствения ежедневен стил.

# 710
  • софия
В aboutyou също има хубави рокли.

# 711
Ние купихме от Манго, панталон и сако, разкошни. Кежуъл стил. Според мен и рокля е подходящо, не бална разбира се. А някаква по обикновена. На фотосесията имаше и момичета с поли и блузи, но нищо прекалено официално.
Това, което на мен не ми допада и ми се струва неподходящо са сини дънки. Ама ако детето се харесва, моето мнение е без значение.
В Сердика мол препоръчвам, на място, да мери.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 18:28 от Tina*

# 712
Аз съм писала, но пак - моят син в училище имаше 4 сесии. Есенна пролетна от изпращането и от бала.
Есенна и пролетна имаха зсщото няма как на една сесия да са всички - случват се болни, заети с изпити за сертификати и др. На тези две сесии бяха сред природата. Вкл момичетата бяха спортно елегантно облечени. На изпращането бяха малко по-официални и вече на бала-с вечерно облекло.

# 713
Привет,вчера госпожицата ме изненада пак "от утре за днес".Оказа се,че снимките за албума ще бъдат на 26-ти този месец.

О, ти си добре! На мен в една ноемврийска съботна сутрин ми сервираха, че в 5 следобед е първата фотосесия. Бягах по обяд до мол без абитуриента, купувах сама тоалет, успях да го облека до 4. После и костюма за бала му го купих сама.
Тази година е номер 2, но каза, че първата им фотосесия ще е чак април. 🤔 Явно ще е само една.

Да допълня, че беше зверски студ ноември, момчетата как да е, поне сака имаха,но момичетата повече бяха по рокли, измръзнаха всички (и момчета, и момичета) по време на снимките. Така че предвидете и някаква връхна дреха. Иначе роклите на момичетата бяха семпли и младежки, нищо too much.

# 714
Страхотни гащеризони има в много сайтове- Зара, Мохито, Бершка, Абаут ю, мисля са супер за фотосесия и други поводи после

Общи условия

Активация на акаунт