Абитуриентски страсти 2025

• 66 161
  • 813
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали бутик в Пловдив за абитуриентски рокли? След две седмици имаме пътуване до този град и бихме искали да разгледаме.
Благодаря
Вижте и Atelier Alexander, намира се на спирката на тунела, от страната на Стария град. Моята дъщеря също ще е абитуриентка, наистина в Пловдив няма много бутици за абитуриентски рокли.

# 721
А в София освен магазините по Пиротска къде другаде има рокли до 1000лева? Защото бутик ли е всичко отива към 1500 и нагоре.

# 722
  • София
А в София освен магазините по Пиротска къде другаде има рокли до 1000лева? Защото бутик ли е всичко отива към 1500 и нагоре.
Нашата беше от Peek&Cloppenburg в Сердика. Струваше 250 лв, клъч също оттам. Може да се разходите до там и да питате кога зареждат балните рокли, някъде към февруари/март я купихме ние.

# 723
Нашата беше от Peek&Cloppenburg в Сердика. Струваше 250 лв, клъч също оттам. Може да се разходите до там и да питате кога зареждат балните рокли, някъде към февруари/март я купихме ние.
Благодаря за предложението. Но много се надявам до тогава да сме отметнали тази задача.

# 724
  • София
Благодаря за предложението. Но много се надявам до тогава да сме отметнали тази задача.
Идете сега, там продават постоянно такива рокли. Може нещо да си хареса, нищо, че не е нова колекция.

# 725
Тъкмо щях да питам, защо в софийския Peek&Cloppenburg продават бални рокли само февруари/март, като в Германия има нон-стоп и Yovanka е отговорила. Февруари/март може да са новите колекции.

# 726
  • Deutschland/HE
Разгледайте и в сайта на Бест Сикретс. Доставят до България, може да се върнат, коректни са. Ние купихме от там, поръчах 3 рокли и одобри едната, но 34 и беше широка, за късмет имаха и 32. По подобен начин и сандалите. Рокля и сандали излязоха под 200евро.

# 727
И ние от Бест Сикретс поръчахме сандалите, беше останал само нейният номер, единична бройка. Ноември, ако не ме лъже паметта ги купихме( м.г.).

# 728
На тази фирма Бест сикретс или Bestsecret като и отворя сайта, ми иска регистрация и покана. Или аз грешно търся? Не искам да се регистрирам и без това не знам, дали въобще ще взема нещо.

# 729
  • Deutschland/HE
Да, регистрацията е с покана. Прати ми мейла си и ще ти изпратя покана, защото през лично съобщение не става. Плащането е възможно с ПейПал, връщането е безплатно и много бързо го обработват.

# 730
Разглеждала съм ги само онлайн, ако искаш разгледай: https://escuara.com/balni-rokli

# 731
colibri,
Благодаря. Засега само обмисляме, по-точно  въобще не мислим за рокли.

# 732
  • София
Да, в Peek в моловете наистина има вечерни рокли на съвсем приемливи цени. Хубав съвет да се види и там. Пробва се спокойно и бавно, без задушаващи консултанти. Докато в ателиетата и бутиците са малко.. настоятелни, има и ограничения до колко рокли може да се пробват (на някои места).

# 733
  • София
От Peek купихме страхотен костюм с панталон  миналата година Дъщеря ми го носи на изпращането в училище.Сетих се за едно студио в София,където записахме час и получихме чудесно отношение.Доеи бяхме на косъм да поръчаме там рокля Принцеса фешън .На Витошка при входа на южния парк До Фантастико.Моделите и платовете бяха добри и цените също

# 734
  • София
Може ли да помоля и аз някой да ми прати покана за Бест Сикретс.

Общи условия

Активация на акаунт