Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 233
  • 656
  •   1
Отговори
# 135
💫💘🆕🆕💍🆕🆕💓💫
"Aşk Hatırla-Помни любовта" 5-ти епизод вече е на платформата на "DISNEY +" 💍💘

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🌞🧡🆕🆕🆕🧡🌞
Елчин, снимки-стори в Инстаграм от гримьорката Хамиет Акпънар 🧡
за последният епизод на "101 с Елчин Сангу" 🧡

🧡✨🧡

# 136
Тоалетът е от предаването и.
Албена🌼.

Епизод 10  на “101 защо” с Елчин

Темата
Ще ви отнеме ли работата изкуственият интелект? Могат ли роботите да мислят? Хвърлихме светлина върху технологичните разработки и потърсихме отговори от експерти.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 17:04 от eliNIM

# 137
Ели  Hug   Flowers Rose  Албена  Hug  Flowers Rose И в последния епизод на предаването си Елчин ще разискава интересна тема Hands Clap

# 138
Да така е Ени, актуални въпроси е засегнала Елчин. Отиват и сериозните теми да коментира. Интелигентна млада дама.
Информацията , интернет и навлизането на изкуствения интелект навлиза взе повече в живота ни.
Преди 10 години беше едно , сега всеки месец,  да не кажа седмица се променя  ежедневието. Ставаме все по зависими от това.
Елчин е като кукла, до някъде тоалета и е странен , стилистите са странни с вкусове и следване на модни тенденции.

………………..,,

Рускините са превели кадри от 5 епизод, Хандето много сексапилно облечена.

С удоволствие слушах плътния глас на Баръш, но до толкова. Сцената не ме впечатли, вероятно защото не съм проследила действието ……. но ми липсва емоцията от думите, въздействието от момента, сякаш се упражняват един  с друг.

https://m.vk.com/video-38209033_456247963

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 15:57 от eliNIM

# 139
✨🤔🆕🆕🆕✨
ОТ БИРСЕН АЛТУНТАШ:
"Двама потенциални партньори във филма „Безсънният човек“ на Чаатай Улусой.
Въпрос на любопитство е кой ще играе партньора на Чаатай Улусой във филма „Безсънният човек“, подписан от "Poll Films"...
Едното от тези имена е Хафсанур Санджактутан, една от любимите звезди на младото поколение, а другото е Елчин Сангу, която от известно време отсъства от снимачната площадка..."

# 140
✨🤔🆕🆕🆕✨
ОТ БИРСЕН АЛТУНТАШ:
"Двама потенциални партньори във филма „Безсънният човек“ на Чаатай Улусой.
Въпрос на любопитство е кой ще играе партньора на Чаатай Улусой във филма „Безсънният човек“, подписан от "Poll Films"...
Едното от тези имена е Хафсанур Санджактутан, една от любимите звезди на младото поколение, а другото е Елчин Сангу, която от известно време отсъства от снимачната площадка..."

Здравейте, момичета на Елчинката!
Тамън щях да ви донеса новината!
Хайде, ако ни се падне Елчинката, да ни е честито!
Аз лично много я харесвам!

# 141

Дано и  Елчин приеме, дано!

jackie Елчин си е за харесване с Чаатай ще са силен дует
Интересно е кой публикува новината, чак да не повярваш тая ,, журналистка,, да напише точно тя инфото. Как се е ,,престрашила,, да напише името на Елчин. Да не избързване, докато самата Елчин не потвърди за предложението.

Хафсанур за мен лично е непозната артистка, красиво момиче е от снимките, дано е и добра актриса

Прекрасна , нежна ,чаровница е Елчин
От Gain 💫
В кого ще се превърнем, ако изкуственият интелект може да върши цялата ни работа?

https://vk.com/sanguclub?from=groups

# 142
Hug   Hug    Hug
Албена  мерси за инфото и превода.  Flowers Rose
jackie  дано да имаме възможността да гледаме Елчин и Чаатай в общ проект  Hands Pray ще е супер Simple Smile
Ели тази актриса,Хафсанур играеше в "Любовтта разплаква " ,мисля ,че и ти го гледаше .Харесвам я ,но естествено Елчин харесвам повече и много ще ми е приятно да я гледам с Чаатай в общ филм. Simple Smile

# 143

Ели тази актриса,Хафсанур играеше в "Любовтта разплаква " ,мисля ,че и ти го гледаше .
Забравила съм, докато не пуснах да си припомня. Пък и името и актуалната снимка на артистката, едва ли ги свързвам с ролята и от този сериал. Момчето по-скоро ми припомни, че съм го гледала. Гледах с руски субтитри някои епизоди. Тежък е, драма та драма, от реала на съседите - едно към едно.Момичето е много  младо, едва ли бих я свързала с този сериал.

Ени,

Елчин е по-добра опция, за нас  естествено.

# 144
Ели в онзи сериал Хафса е с няколко килца отгоре има си бузки и може би затова не си се сетила веднага.Поне при мен се случи така като и видях новите актуални снимки  за общия и сериал с Керем Бюрсин , хич не мкжех да включа ,че това е онова мило момиче дето все плачеше в "Любовта разплаква" ,но като заговори се присетих коя е Simple Smile
Но определно Елчин е много по-добрата опция ,хайде дано да се получи ,че много ми се иска да я гледам в нещо ново.  Hands Pray

# 145
😢🥺🔥🆕🙏🆕🔥🥺😢
Елчин тази нощ е написала в X (екс-Туитър) :
Превод :
"Вижте, това не е просто някакъв пожар, това е бедствие, бедствие се случва точно сега, бедствие, което е достигнало домовете, достигнало е града и не може да бъде потушено! Всички хора в Измир и всички живи същества са под голяма заплаха, ние също чакаме безпомощно пожара, чакаме нащрек да получим новини всеки момент, без да спим. Направете нещо сега. Измир Гори"
🧡
Репост от Елчин :
" Измир преживява едно от най-големите бедствия в историята си. От Мендерес до Чешме, от Одемиш до Торбали, навсякъде гори. Тази вечер Измир трябва да бъде единственият дневен ред на страната. Трябва да създадем много силно обществено мнение за това. Хайде, Измир!"

🙏🤲

🙏🤲

🥺🙏
Пристанището на Алачатъ

🥺🙏🤲😢
Сторита от Баръш

🙏🥺

🥺🙏

# 146
Елчин сигурно е отпътувала за Измир, семейството и е там.
Баръш  почива и той там с Гупа и детето. Двамата са в епицентъра на стихията.
Ужас , ужас са пожарите. Дано овладеят ситуацията. Слушам ,че имало вятър който допълнително спомага да се разпространява.
И в Гърция вилнеят пожари.
Тези жеги и човешката небрежност са идеална причина за тях.

# 147
Hug  Hug  Hug
Албена  мерси за инфото и превода  Flowers Hibiscus
Ели  Kissing Heart
Много лошо е това което се случва и в Турция и в Гърция  .Човешката небрежност,злонамерените действия и природата като се съберат заедно и се получава лоша конбинация от която страдаме и ние хората и животните и природата.  Cry  Дано нас тая година да ни отминат пожарите макар че сигурно и ние за съжаление ше последваме тъжния пример на съседките ни както всяка година . Cry

# 148
💥🌟🌟🆕🆕🆕🌟🌟💥
 По последна информация от Dedikoducu Çocuk!
"Актьорският състав на сериала Gözyaşı Kraliçesi-Кралица на сълзите" с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч продължава да се формира. Съобщени са  имена като: Сенан Кара,Шенай Гюрлер, Камил Гюлер,Аслъ Инандък. Присъединиха се още артистите:Йознур Серчелер,Неджат Баяр,Фери Гюлер и Гюрхан Алтундашар. Екипът ще се събере на репетиция за да  чете сценария на  29 Юли, а на 1 Август ще бъде на снимачната площадка ."

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
🌟✨🆕🆕🆕✨🌟
Съобщение от Бирсен Алтунташ :
Превод :
""OGM Pictures " пренася на екрана култовото произведение на Адам Фауър „ Olasılıksız- Невъзможно“, достигнало до милиони читатели по целия свят.
Къванч Татлъту ще играе  главната роля в сериала.
Неджати Шахин, който наскоро си направи име с поредицата „Kızıl Goncalar-Червени (алени) пъпки“, ще напише сценария за сериала."

# 149
Харесвам  Къванч, усех с новата продукция.

Комплимент към Елчин Сангу и Зехра Гюнеш💫🧡

Водещите в  клипчето по -долу обсъждат популярността на волейбола в Турция и фен базата на конкретни играчи.
Те обсъдиха и селфито на Елчин с волейболистката Зехра Гюнеш.
Нарекоха го сблъсък на две корони, тъй като Елчин, според тях, е кралицата на екрана, а Зехра е кралицата на волейбола.
Серкан казва, че всички в залата са искали да се снимат с Елчин. Че тя има невероятна аура.

Така си е, невероятна е

https://vk.com/sanguclub?from=groups&z=video-169284035_456249502 … l_wall_-169284035

Общи условия

Активация на акаунт