Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 23 905
  • 399
  •   4
Отговори
# 390
Ели  Kissing Heart
Има превод на 3-ти епизод на "Любов и сълзи".
Голямо мерси на преводачите  Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/3-neron-angelov_4.html

Баръш в новия брой на L”Officiel Hommes

# 391
Ени,

Благодаря за превода на епизода.
След тези новини не ми се гледа. Точно когато започна да става интересно.
Историята се повтаря, още в началните епизоди започват смените.
Не е добре когато тръгва нов сериал с нисък рейтинг. Липсва интерес. Напомня ми на бързия финал на  ,,Хиджран,, и още други сериали.
Не съм изненадана, то беше ясно още когато обявиха, че ще играят отново заедно -Ханде и Баръш.
Имаше доста коментари по този повод, и то не добри. Е сбъднаха се. Турците не го харесват, или тези които определят рейтинговата система, факт неоспорим. Хандето не е по- вкуса им с играта си, няма значение с кой играе. ... И продължават с негативни постове, въпреки, че в последния епизод имаше добри, силни сцени.
Пост от Туитър:
,,След много харесания трети епизод на #AşkveGözyaşı, рейтингите, както и социалните медийни акаунти на сериала, са в подем,,
от Бирсен :
,,Седа Алтайлъ Туртутлу напусна „Кралят губи“ и веднага й беше предложена роля в сериала „Любов и сълзи“, но не беше постигнато споразумение. Преговорите за нов сценарист на „Любов и сълзи“ продължават.,,

Не е нито първия. нито ще е последния сериал със скандал зад камера. Дано успеят от екипа,  не избързаха ли със смените .
,,Любов под наем,, също смени режисьор, попним последния 20 епизод от първия режисьор. След това отново, отнова смени. Практика у съседите.
Да играят артистите за интернет платформите и театрите. Колко много известни лица лепсват от ТВ екрана, все доказали се , особенно артистки.  

# 392
Добър вечер на всички!
Продуцентът на Uyukucu, Полат Яджъ  е публикувал първа снимка,във връзка с филма в историята си в Instagram. ❤️

Излиза такъв филм... Каквото и да кажа, е недостатъчно.
Най-добре е да мълча и да ги оставя да говорят. Uykucu има толкова много да ви каже. Обратното броене започна. Ще се видим в кината.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 23:11 от NeZ_9

# 393
Нези, благодаря !
Най- накрая нещо актуално.
Елчин между двамата е нежна, крехка, слънчице. Чаатай са го гримирали като по възмъжал .
От продуцентската компания обещават скоро трейлър. А дано!

Попаднах на  новина за Йозджан Дениз
Скрит текст:
Йозджан Дениз направи следното изявление на концерта си в Истанбул: „Животът ме води там, където не искам да отида. Има голяма вероятност да се случат нежелани неща. Може никога повече да не ме видите. Ако не можем да се срещнем отново, бих искал да ви кажа, че съм вечно благодарен за факта, че бяхте до мен като планина в продължение на 30 години.“
Рускините пишат, че бил сериозно болен.

# 394
Hug  Hug  Hug
Нези,мерси за инфото Flowers Rose
Елчин и Чаатай изглеждат перфектно на тази снимка Hands Clap Нямам търпение да ги видя и в действие и е супер ,че още малко време остана и ще имаме възможност да гледаме филма .Simple Smile
Ели и на мен последните новини от "Любов и сълзи " ми развалиха настроението и чак не ми се гледа епизода.Яд ме е че така се стекоха нещата ,но дано все пак да се намери разрешение на проблемите на сета и да можем да продължим да гледаме сериала.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
Като гледам какъв е сюжета на една част от сериалите и ми става напълно ясно защо "Любов и сълзи" не може да намери своята публика.Яяяяяя Селим да си намери втора жена ,че може и трета ,че то така и така Мейра е болна и умира да е сигурен човека ,че нма да е капо. Angry Да се измисли една кръвна вражда ,главния герой вместо да се държи така нетипично за турския ,ориенталския и балканския манаталитет да вземе да тропне по масата ,да заключи жена си вкъщи може и ей тъй профилкатично да я набие и за капак да си сложи краката на масата и да накара  Мейра да му сготви нещо по така от турската национална кухня. Angry
Мдаааа хем се възмущават съседите ,че било имало много насилие по тв-то ,а като им се предложи да гледат жена която стои начело ,а мъжа и е помощен персонал пак не им харесва. Thinking  Angry
Както и да е нищо не зависи от нас така че ни остава да изчакаме и да видим ще го бъдели или не сериала.Нито ще е първия нито последния  който може да бъде спрян ,е не е много готино ама какво да се прави това е живота.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 00:06 от Eny87

# 395
💥🌟🆕🆕🆕🌟💥
РЕЗЮМЕ ЗА ФИЛМА
"UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" 💫💫💫
ФЕРМАН И САЙЕ: ДЪЛГ ИЛИ ЛЮБОВ?
Ферман (Çağatay Ulusoy-Чаатай Улусой) е човек на дълга. Професионален агент, известен със своята хладнокръвност. Сайе (Elçin Sangu-Елчин Сангу) е мистериозна жена, дълбоко заровена в организацията, чието минало е дълбоко заровено в нея и е изолирано от външния свят. Докато двамата са привлечени от различни гледни точки към една и съща тъмнина, в момента, в който се срещат, не само плановете им, но и вътрешните им светове започват да се разплитат.
В целия филм „Uykucu-Сънливец" публиката ще е свидетел не само на сцените с летящи куршуми, но и на психологическите битки между героите. Конфликтът между дисциплинирания характер на Ферман и емоционалната броня на Сайе, по-специално, поддържа напрежението живо през целия филм. Тази среща не е просто шпионска история; тя представя разказ, който поставя под въпрос границата между оцеляването и правото на оцеляване.
ПЕРСОНАЖИТЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ НА ЕКРАНА
Филмът дава приоритет на вътрешните трансформации на героите, както и на екшън сцените. Начинът, по който миналите травми на Ферман влияят върху връзката му със Сайе, по-специално, позволява на публиката да стане не само свидетел, но и спътник.
САЙЕ (ЕЛЧИН САНГУ)
Образът на Сайе е замислен като фигура, която се бори не само физически, но и психологически. Изпълнението на Елчин Сангу запечатва тази крехка, но силна женска фигура в съзнанието на публиката.
ДАЛЕЧ ОТВЪД ШПИОНСКА ИСТОРИЯ
За разлика от класическите шпионски филми, „Сънливата глава“ се фокусира върху емоционални връзки, конфронтации с миналото и вътрешни борби. Той не само кара публиката да се чуди: „Какво ще се случи?“, но и „Какво бих направил аз?“.
В това отношение филмът вече затвърждава мястото си сред най-амбициозните местни продукции на годината, както с темпото си, така и с подтекста си.
🧡💫🧡
💢ТАЗИ СНИМКА Е ФОТОШОП ОТ ФЕНОВЕ💢

✨✨✨✨✨✨✨
💥💥🆕🌟🌟🆕💥💥
Снимка и Стори от режисьора на филма
Джан Улкай💥✨💫
Написал е:"UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" ще има много да ви разкаже"

# 396
Добро утро, момичета!
Вече има официален акаунт на Uyukucu в Инстаграм

https://www.instagram.com/uykucufilmi?igsh=bTRyOG16Ymw5NTlp
Съвсем скоро ще се появи и трейлъра.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 397
🤔🤨🆕🆕🆕🤔🤨
Фалшифицирането на изображението и изрязването на снимката по този начин е доказателство, че Елчин Сангу е била права в позицията си  спрямо Бирсен Алтунташ.
💢Бирсен е писала за филма "Uykucu-Сънливец",
но и в Инстаграм и Туитър е сложила тази снимка като е изрязала Елчин и не я споменава в проекта, а пише само за Чаатай Улусой. 🤔🤨
Хората я заляха с обидни коментари, но Бирсен не е отговорила засега на никого. 🤔🤨

# 398
Абсолютно непрофесионално отношение!
Възмутително!
Предполагам,че няма да отговори на никого.
Neutral Face
"Uykucu" и в пресата.

И
Филмът „Сънливецът“ ще излезе по кината на 29 октомври

Обявена е датата на излизане на филма „Сънливецът“ с участието на Чагатай Улусой и Елчин Сангу и режисиран от Джан Улкай. Дългоочакваният филм с шпионска тематика ще излезе на 29 октомври 2023 г.

Сюжет на филма и продуцентски екип

Филмът е съсредоточен върху шпионска история. Режисьор е Джан Улкай, известен с предишните си успешни проекти. Проектът привлича значително внимание и заради това, че обединява двама влиятелни актьори - Чагатай Улусой и Елчин Сангу. Зрителите с нетърпение очакват да видят каква динамика ще имат двамата в историята.

Чакането свърши

Обявяването на датата на излизане сложи край на чакането за феновете и филмовите ентусиасти. 29 октомври ще бъде първата дата на излизане на филма, тъй като се очаква той да се представи добре в боксофиса. Сюжетът и актьорският състав на филма са готови да го направят един от най-обсъжданите местни филми на годината.

https://www.tvaktuel.com/cagatay-ulusoy-ve-elcin-sangunun-basrol … tarihi-aciklandi/

# 399
💥🆕🆕🆕💥
От страницата на филма "UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ",, 💥
НАПИСА ЛИ СА:
🎬Fragman çok yakında!
📌 Takipte kalın, sürprizler yaklaşıyor!-
"🎬Трейлърът ще бъде публикуван много скоро!
Очаквайте още,
изненадите предстоят!"

Общи условия

Активация на акаунт