Изневяра ли е?

• 10 559
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
  • Out of the Mix
Многократно сме го коментирали, че хората са едни и същи навсякъде.
И аз го повтарям постоянно, защото е така.
Ключът е, като се усетите с някой и ви върви приказката, да не продължавате дълго с чата, а по възможно най-бързия начин да се видите.

С десетки хора съм се срещал и съм се запознавал онлайн, при все, че не съм в приложенията за запознанства.
С някои сме познати и до ден днешен.

Със сигурност плявата е много, трябва постоянство, като всяко нещо и късмет.

Много млада на 25 се е "затворила" приятелката ти.
Вярно пандемия беше, ама въпреки това точно тогава всичко "избухна" дигитално, дистанционно, хибридно и т.н.

Има и хора си им е добре и така, и "ако" срещнат, не търсят "целево".
То, реално, ако се фокусираш по-скоро не става, живееш си живота просто.

Реално, ако не се излиза много и не си постоянно някъде, вечери, уикенди да бръмчиш, ти остава само онлайн, което към днешна дата е толкова развито, че сме се превърнали в мързели, преслистващи "каталози".
Има и хора не харесват нощния живот.

# 106
Аз мисля, че в някаква степен е съдба. Защото съм виждала хора, които нито са социални, нито са излизали по дискотеки барове, нито в социалните мрежи, излезнат веднъж и го намират. И други, които се скъсват от излизане, срещи и опити, но не става.

# 107
Той късметът се предизвиква от хората. Wink

# 108
  • Out of the Mix
Да, това са обстоятелствата, които ние създаваме, но са куп фактори.
Има периоди не искаш връзка, примерно няколко месеца да "възстановиш".
И при мен така се е случвало.
След последната ми дълга, смених 3-4 познанства, които просто останаха такива.
Така че и Таня, каквото казва е така.
И времето си върви.

# 109
  • У дома... някъде
Всичко си зависи от човека,какво излъчване има,дали е контактен и като цяло съвкупност от цялостната му енергия.
На мен винаги ми е било лесно да завързвам контакти и познанства,може би поради горните изброени фактори.
Случвало се е да се запознавам в работа,в магазин,на улицата и като цяло по много начини без да правя нищо конкретно,за да се случва това.

Социалните мрежи са "лесна"  алтернатива за запознанства,но не и надеждна.
Между "живия" контакт ,било то където и да е с човек и  "офлайн" контакт с човек от социалната мрежа или сайт за запознанства има огромна разлика.
В чат всеки представя най-добрата си светлина и енергия,ако мога така да се изразя.
Но в реала без значение мястото дали е работна среда,в парка и т.н. човек си личи още в първите 5 мин.,което само по себе си спестява време и отсява.

По темата и началното питане на авторката:
За мен всичко свързано с интимност като целувка,прегръщане,секс е изневяра.

# 110
Ходил съм поне на 15 срещи от онлайн, с поне два пъти по толкова съм си писал сериозно, в смисъл зарибявки от по седмица две и с готовност от мацката за среща, получи ми се само веднъж. Ама беше достатъчно, а и не получаването (от моя страна да уточня) си беше по причини нямащи общо с онлайн или къвто и друг начин на запознаване.
Да се отхвърля тази възможност в днешно време при хора над 25-30 годишни, работещи, с изпоженени приятели и често в схемата от работа вкъщи е безумие, или просто прикриване на нежелание по принцип.

# 111
  • Out of the Mix
Няма "надеждно" и "сигурно", дори да сте по приятелски начала "валидирани", никаква гаранция няма, че ще се харесате, какво остава да се опознаете и паснете, всеки с капризите и предпочитанията си.

Онлайн дава възможността с десетки, стотици хора да общуваш на всякаква тематика в реално време.
С опита много бързо се филтрира, не падаш от Марс.

Има много прикрити хора, с проблеми, или ги е срам от нещо, но на 4 очи всичко лъсва.
Аз съм попадал на 1-2 такива, естествено втора среща не е имало.
Примерно скрива, че има деца, или нещо друго не споделя, измисля, което само по себе си директно показва несериозност, и че не може да се разчита на такъв човек.
Има и "схемаджийство", но и на живо е така, няма гаранция.

# 112
Много страшни тези с деца.
Сигурна съм, че дебнат под масата децата да го приключат избраниника великолепний. Или да дърпат мама за ръката и тя да няма време за НЕГО. Да не говорим за безкрайния риск да му ограбят и наследят имотите.
Подписка за забрана на жени с деца да се срещат с мъже под 66.
//
Ако си сравнително адекватен и човек без крайни комплекси, ограничения, можеш да се запознаеш с всеки навсякъде. Много хора от задръжки и предразсъдъци се капсуловат и само клатят глави как не става.

# 113
Няма математика в това Simple Smile
Има хора които просто привличат идиоти или харесват такива.
Например, несигурен човек може да хареса такива прекалено сигурни в себе си и да попадне на нарцисист.

Имам приятелка която е изключително красива и по-нормалните мъже просто не смееха да я заговорят. Все и се лепяха някакви самонадеяни до крайност...

# 114
Кое считате вие за изневяра - сексът,целувката,прегръдката???Кое?
Погледнал е някоя Smirk

# 115
Няма "надеждно" и "сигурно", дори да сте по приятелски начала "валидирани", никаква гаранция няма, че ще се харесате, какво остава да се опознаете и паснете, всеки с капризите и предпочитанията си.
Скрит текст:
Онлайн дава възможността с десетки, стотици хора да общуваш на всякаква тематика в реално време.
С опита много бързо се филтрира, не падаш от Марс.

Има много прикрити хора, с проблеми, или ги е срам от нещо, но на 4 очи всичко лъсва.
Аз съм попадал на 1-2 такива, естествено втора среща не е имало.
Примерно скрива, че има деца, или нещо друго не споделя, измисля, което само по себе си директно показва несериозност, и че не може да се разчита на такъв човек.
Има и "схемаджийство", но и на живо е така, няма гаранция.
Не, но шансът е много по-голям да харесаш другия на живо, в естествен хабитат, да се чудиш той дали те харесва, да пофлиртувате, да ти забушуват хормоните, да подушиш феромоните му. По снимка, име и тъпи лексиконни въпроси аз лично не мога да се влюбя. Излизала съм по срещи от онлайн пространството, ами много насилено е всичко.

# 116
Всичко, което се случва тайно, се е почти изневяра. Прегръдка, целувка по бузата - не. Но целувка по устните, секс си е изневяра.

# 117
За мен изневярата е на емоционално ниво. Може нито да се целуват, нито секс да правят, но пак да си е изневяра, ако се обичат и искат да са заедно, а не с партньорите си.

# 118
  • Out of the Mix
Абе, тръгнат ли помисли, почнат ли да куцат нещата с партнъра, особено пък усети ли, разбере ли някои неща, бъгват се нещата и няма как да е, както преди.

Какви целувки, какви прегръдки.

То от емоцията се тръгва, след това е физическото, не обратно.

# 119
Да кажем че в днешно време нещата не тръгват от физическото е малко наивно...

Общи условия

Активация на акаунт