Изневяра ли е?

• 16 220
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
За никого изневярата не е решение докато не се появи т.нар. изкушение.
Едва ли Симова е скочила на първия срещнат щото така ѝ е скимнало.
Подозирам, че е имало (дълга) предистория. Прелюдия да го наречем.
Та, ако не ви се е случвало някой намаан мъжкар да ви ухажва точно когато сте най-смачкана от официалния мъж, няма смисъл да коментирате случката със Симова.
Много е лесно да си почтен когато си невидим (т.е. никой не те забелязва) и си сам с почтеността си.

# 286
  • София
Понякога ни се вижда като решение в безизходицата. Ужасно, ще нарани всички, но все пак някакъв изход, глътка въздух във всички отговорности, които имаме в семейния живот и ни се струва, че са ни стиснали в една клетка, от която никога няма да можем да избягаме.
Лошо е, но всичко останало ни се вижда сто пъти по-лошо.

# 287
И вечер се прибирате, глътнали въздух..... И си лягате до официалния? Или даже правите уикенд, после и почивки с официалния? 🤮

# 288
И вечер се прибирате, глътнали въздух..... И си лягате до официалния? Или даже правите уикенд, после и почивки с официалния? 🤮

Те, ако си лягат заедно, няма да има "обидени съпруги" и "намаани мъжкари".
Предполагам през какво е минала Симова и не мога да я оплювам.
Никой не скача в чуждо легло току така.

# 289
А, обикновено жените не скачат току така лесно в чуждо легло, има доста мъже, за които това е норма. И нейният може да е от тях, жената за къщата и децата, за любов са всички останали, що да не прости една нейна забежка, той ако си има постоянно нещо странично, голяма работа...

# 290
Обикновено много жени скачат в чужди легла.
За тях е норма.
Затова хората имат лични граници и осмислят последствията. Или пък не.

# 291
Всеки с наблюденията си. И житейския си опит .

# 292

Ама те не са се разделили. Живеят заедно. Значи е от масовите случаи, в които делят спалня, баня, кухня. И как общува с него, връщайки се от секса с любовника? Как го гледа и как той я вижда?

Обидената съпруга прави скандал и търси изясняване. По-скоро "неразбраната", "недооценената" съпруга отива с любовника.

Винаги и навсякъде има "намаани", важни са границите, които хората си поставят и за които носят отговорност.

# 293
Аз напълно разбирам как човек може да залитне и да хареса някой друг. Новото е винаги по-интересно.
Това, което ми е напълно  неясно е защо после се иска да се продължта отношенията с човека, на когото си кръшнал. Ти вече си избрал и предпочел някой друг, но не искаш да ""губиш" сигурното?? Или какво?

# 294

Ама те не са се разделили. Живеят заедно. Значи е от масовите случаи, в които делят спалня, баня, кухня. И как общува с него, връщайки се от секса с любовника? Как го гледа и как той я вижда?

Обидената съпруга прави скандал и търси изясняване. По-скоро "неразбраната", "недооценената" съпруга отива с любовника.

Винаги и навсякъде има "намаани", важни са границите, които хората си поставят и за които носят отговорност.

Петко, и ти си прав.
Всички осъждаме деянието. Аз обаче не мога да наритвам деятелката - мога да се опитам да ѝ помогна да продължи напред по един или друг начин. И реагирам на праведния тон на някои съфорумки. Станалото станало - не можем да върнем миналото. Дай сега да я съсипем, тя да направи някоя глупост и детето ѝ да остане без майка, а?

# 295
Да направи глупост и да остане детето й без майка? Това изобщо не стои  на дневен ред тук. Въпросът е майката и бащата какво ще успеят да съградят пак и дали ще се получи.

Аз изобщо не осъждам деянието. Учудва ме решението да го тръснеш на постоянния си партньор и да настояваш той след това да стане още по-добър и всеотдаен съпруг.

# 296
Да направи глупост и да остане детето й без майка? Това изобщо не стои  на дневен ред тук. Въпросът е майката и бащата какво ще успеят да съградят пак и дали ще се получи.

Аз изобщо не осъждам деянието. Учудва ме решението да го тръснеш на постоянния си партньор и да настояваш той след това да стане още по-добър и всеотдаен съпруг.
Аз пък изобщо не се учудвам.Това явно е някаква норма.
Бившият ми мъж също очакваше ,че аз ще живея с това и че видиш ли трябва ,аз да се поправя и да стана още по-добра съпруга.
Не познавам хора които след изневяра на някой от двойката ,да са успели да станат по-силно семейство защото другият искрено да е простил и забравил.Минава известно време и се разделят официално.

# 297
Точно така - над 90% от хората с изневяра се разделят - или веднага, или малко по-късно.

Единствено много тежки зависимости могат да задържат двойката, които зависимости, обаче, често водят, за жалост, до болести.

# 298
  • София
За мен лично да изневеря и да го разкрия означава да разкажа играта на човека до мен, съответно това определено означава край.

# 299
Аз напълно разбирам как човек може да залитне и да хареса някой друг. Новото е винаги по-интересно.
Това, което ми е напълно  неясно е защо после се иска да се продължта отношенията с човека, на когото си кръшнал. Ти вече си избрал и предпочел някой друг, но не искаш да ""губиш" сигурното?? Или какво?
Не е до това да не губя. И както вече казах не съм се оправдавала, а даже заявих ясно че ясно осъзнавам вината си и не толерирам постъпката си като нещо хубаво. Той ме помоли да опитаме, дали ще се получи ... не зная.
За мен лично да изневеря и да го разкрия означава да разкажа играта на човека до мен, съответно това определено означава край.
Не винаги всичко е на 100%
Да направи глупост и да остане детето й без майка? Това изобщо не стои  на дневен ред тук. Въпросът е майката и бащата какво ще успеят да съградят пак и дали ще се получи.

Аз пък изобщо не се учудвам.Това явно е някаква норма.
Бившият ми мъж също очакваше ,че аз ще живея с това и че видиш ли трябва ,аз да се поправя и да стана още по-добра съпруга.
Не познавам хора които след изневяра на някой от двойката ,да са успели да станат по-силно семейство защото другият искрено да е простил и забравил.Минава известно време и се разделят официално.

Петко, и ти си прав.
Всички осъждаме деянието. Аз обаче не мога да наритвам деятелката - мога да се опитам да ѝ помогна да продължи напред по един или друг начин. И реагирам на праведния тон на някои съфорумки. Станалото станало - не можем да върнем миналото. Дай сега да я съсипем, тя да направи някоя глупост и детето ѝ да остане без майка, а?
Благодаря и за твоето мнение.  Не може нищо да се върне , то и счупеното не може да се залепи и да стане като ново. Да не съм постъпила праведно, но и да ме убият  с камъни и аз нося душа. Душа на грешница.

Общи условия

Активация на акаунт