Къде в Пловдив??? - 109

• 32 177
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Къде мога да пребоядисам бяло яке от естествена кожа в черно?
В кожухарското ателие на ул. Иван Вазов 80

https://maps.app.goo.gl/KQTQwbMPo2eEmU9Y7?g_st=ac

# 211
Търся вила около Пловдив за РД на младежи, 10 човека. Искат да има басей/джакузи, ама май такива са ограничени и скъпи Simple Smile
Та, ако някой има препоръки...

Моят син празнува РД тази година в  Гьорговият хан. Покрай празненства на приятели обиколи доста вили, но явно тук му хареса най-много, защото държеше на нея.
https://mob.pochivka.bg/georgoviyat-han-i-baseyn-siyana-biych-o36615

# 212
  • до най-прекрасния мъж
За Козма и Дамян слизаш на спирката на Детски свят, връщаш се назад до светофара, не пресичаш, а завиваш наляво по тротоара. Продължаваш само направо до следващия светофар, на който е и Общината, отново не пресичаш, а завиваш по тротоара наляво и след 30-40 метра ще го видиш вляво. Има и пряка пътека зад спирката между блоковете, но може да се объркаш. Доста други автобуси има, които спират на същата спирка (9, 21 25, 29, 66) или на отсрещната (4, 10, 17, 99), зависи от кой район на града идваш. 93 също върти наблизо, но не зная къде му е точно спирката.
В Тракия има няколко Гербера, този на Вимакс е друг, на следващото кръстовище срещу високите военни блокове е.

# 213
От Смирненски ще идвам, с 29, защото за 66 трябва да отида на друга спирка.🙂 Колко спирки по-надолу след Форум трябва да сляза, две? Стига да съм наблизо, ще се ориентирам.

# 214
Според мен 2. На третата. Но аз мислех, че на Детски свят завива надясно, към Общината. Затова казах, че ще пресичаш.

# 215
  • до най-прекрасния мъж
След Форума спира на РУМ-а, после на Хлебозавода и следващата е Детски свят. Да след две, на третата.
Не, Дева, не завива, продължава направо и завива надясно след Седмочисленици. Оттам направо и влиза в А-12. 10 и 99 минават покрай Общината.

# 216
Благодаря!😊

# 217
Dolche, като си зададеш начална и крайна точка в гугъл мапс, ти изписва всичко варианти д/без прекачване, брой спирки и т.н. - много е удобно.

# 218
Да, и аз се чудя на последните страници - Гугъл мапс дава всички отговори, аз поне го ползвам постоянно, тъй като се придвижвам изключително с градски транспорт. Единствено не е точен спрямо времето на пристигане на даден автобус на спирката, което е свързано с пословичната липса на gps системи на част от ГТ.

# 219
Има Гугъл мапс, ама има хора никак не се ориентират по карти..
Майка ми не може. Дъщеря ми от 10 годишна се оправя из града с мапса, вкл. смяна на автобуси..
И за мен са странни такива въпроси "къде е ... " и после обяснявки за район, който явноне е познат, така или иначе... след като се вижда всичко с два клика...

# 220
Темата е за въпроси. Не виждам проблем.

# 221
И аз с въпрос - къде мога да сменя счупена катарама на спортна раница - тази, през която минават лентите за рамената? Района на центъра - Сточна гара - Събота пазар?

# 222
Здравейте,четох в стари теми доста мнения,но към днешна дата препоръчайте добър невролог?

# 223
  • Пловдив
Всички автобуси по градската пътна мрежа на Пловдив имат gps, които се следят от общината...НО проблемът идва от свръзка с табла и всички машинарии, които купихме по времето на Тотев и след това отново миналата година.

# 224
  • Пловдив
Здравейте,четох в стари теми доста мнения,но към днешна дата препоръчайте добър невролог?

Аз ходя при д-р Мариана Бързинска

Общи условия

Активация на акаунт