Къде в Пловдив??? - 109

• 32 186
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Интересувам се за атмосферата в администрацията на Дом за възрастни хора Хармония Simple Smile
Ако някой е чувал нещо...

# 226
  • Пловдив
Да споделя за статичния параван от Ениглас. Направих запитване до различни фирми в страната, офертата на Ениглас беше на най-ниска цена, другите след тях, които най-професионално ми пратиха оферта бяха Братя Градеви, ценовата разлика беше +70лв.
Споделям това, защото параванът е различен от масовката предлагана по магазините.

# 227
Дали има някъде място, на което мога да си занеса вратичката не един шкаф от банята и да ми сменят огледалото, което е залепено за нея?
Търсих много дълго нов шкаф, но никой не се и доближава до моя си Joy Не е някакъв луксозен, но широк и с вграден контакт вътре в него и ми се иска да си го запазя.

# 228
Хоп-Троп, тази услуга би трябвало да я предлагат повечето хора, правещи мебели. Преди време за подобна операция, аз ползвах човека, който ни направи гардероба в спалнята.

# 229
  • Пловдив
Огледало правихме сега на колелото на Бриколаж. Човекът ни направи огледалото по поръчка, отидохме с рамката, която също е по поръчка, монтира ни го и направи монтаж на рамката, за да може директно да си го монтираме в банята.
Препоръчвам с две ръце мястото.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:28 от Десиссслава

# 230
И аз с въпрос - къде мога да сменя счупена катарама на спортна раница - тази, през която минават лентите за рамената? Района на центъра - Сточна гара - Събота пазар?

Попитай някоя шивачка или обущар. Аз съм си сменяла сама, както купих катарами от кинкалерията - на Иван Вазов има една, от
 която си взимам такива неща.

# 231
Споделете къде има  кафене/заведение  в близост до училище Г. Бенковски в кв. Съдийски.

# 232
Д-р Радослав Мавров. Съвсем прясно мнение от първа ръка.
И след луда обиколка на няколко други, които нищо не виждаха като проблем 😑

Здравейте,четох в стари теми доста мнения,но към днешна дата препоръчайте добър невролог?

# 233
  • Пловдив
Споделете къде има  кафене/заведение  в близост до училище Г. Бенковски в кв. Съдийски.
На Менделеев има кафе.

# 234
И аз с въпрос - къде мога да сменя счупена катарама на спортна раница - тази, през която минават лентите за рамената? Района на центъра - Сточна гара - Събота пазар?
Може да попитате и в ателието за ремонт на чанти на ъгъла до старите Хали. Скоро сменях цип на раница там. Работи от понеделник до четвъртък до 13 часа.

# 235
  • Пловдив
🧬 УМБАЛ „Свети Георги“ провежда безплатни прегледи на щитовидна жлеза като част от кампанията „Здраве за всички“

🏥 Клиниката по ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив организира безплатни профилактични прегледи за заболявания на щитовидната и на паращитовидните жлези на 4 и 5 юни 2025 г. Инициативата е част от кампания „Здраве за всички“, насочена към повишаване на информираността и ранното откриване на ендокринни заболявания.

⚠️ Профилактиката е особено важна при тироидните и паратироидните нарушения, които често се развиват без ясно изразени симптоми в началото. Специалистите от клиниката подчертават важността на профилактиката при ендокринни заболявания, които често протичат без ясно изразени симптоми, но с времето могат да доведат до сериозни усложнения, засягащи целия организъм като сърдечни проблеми, метаболитни нарушения, костна загуба и влошено качество на живот.

🔍 Прегледите са подходящи за хора със симптоми като промени в теглото, учестен пулс, отпадналост, усещане за бучка в гърлото, проблеми с концентрацията, остеопения или необяснима костна болка. Ще бъдат извършвани клинични консултации и при необходимост – допълнителни изследвания.

📅 Прегледите ще се провеждат на 4 и 5 юни 2025 от 09.00 ч. до 13.00 ч. в Клиника по ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ „Свети Георги“ на бул. „Васил Априлов“ 15А с предварително записване на телефон 032/ 602 395

# 236
Здравейте! Къде в Пловдив мога да намеря хубав плик за пари за сватба и къде могат да ми опаковат подарък?

# 237
  • Пловдив
За опаковането - на "Отец Паисий"

# 238
  • под тепетата
В Билла има, в ДМ, в Емарт пликове.

# 239
  • Пловдив
За опаковането - на "Отец Паисий"
Там има и пликове.

Общи условия

Активация на акаунт