Къде в Пловдив??? - 109

• 32 240
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
УХТ май си имат база до сградата на университета

# 436
  • Пловдив
Имат, да. 5 блока общежития, като не всички се ползват само от студенти на УХТ.

# 437
  • Пловдив
Техническия Университет имат общежитие до корпуса на бул. Санкт Петербург.

# 438
  • Пловдив
Знам за общежитията...искат квартира и децата и родителите.

# 439
  • Майничка
Шипове против гълъби, от тези стърчащите, като шишове,  дали мога да намеря някъде около Главната?

# 440
  • под тепетата
И на мен ми трябват. Ще съм благодарна да споделите!

# 441
Не е точно по темата, но все пак се надявам някой да съдейства. Препоръчайте фирма професионален домоуправител за нов комплекс.

# 442
На работата сме с Бг - домоуправител, малко офиси сме,бързо се вършат нещата,с нашето съдействие.

# 443
Не е точно по темата, но все пак се надявам някой да съдейства. Препоръчайте фирма професионален домоуправител за нов комплекс.
Ние сме доволни от Супер Вход.

# 444
Знам за общежитията...искат квартира и децата и родителите.

Зависи колко близо искат да бъде. В Тракия е удобно, но за УХТ идва далеч макар че има директен транспорт.
Смирненски - покрай МОЛ Пловдив, ще по-близо за УХТ, с транспорт до Техническия.
Широк център предполагам с по-скъпи квартирите.

# 445
  • Пловдив
ТУ нали имат корпус и срещу Лаута - дали часовете ги пръскат и на двете им места?

# 446
  • Пловдив
Удобна квартира, на пешеходно разстояние до двата унирерситета, в скъп район, трудна работа. "Васил Априлов" или "Руски", но там е окупирано от МУ......

# 447
  • Пловдив
А в кои сайтове да търся обяви? Или агенция...не ми се е налагало скоро, та...

# 448
Мисте, последно в ало бг намерих апартамент за моя близка. Но е добре да не е от промотираните обяви от агенции. Директно от наемодател. Аз бих предложила в Мараша като локация, поне на един от двамата да е близко, а ТУ имат и в двата корпуса и зад ПУ и срещу Лаута, а пътуването понякога въобще не е съобразено с програмата, но това си е пропуск на учебен отдел на ТУ или на който прави програмата им.

# 449
И аз предлагам Мараша. Нещо около Младежка/2 ДКЦ - минават доста транспорти..
ТУ имат занятия и в двата корпуса от 1 курс.

Общи условия

Активация на акаунт