Къде в Пловдив??? - 109

• 32 303
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Хумана има на "Капитан Райчо" само за него се сещам.

# 661
  • Пловдив
ВУ има на спирката на Тунела /бившата Азия/ и в халите партер - Мания.

# 662
  • Пловдив
Фрея - преди тунела, зад Четвъртък пазара - тук трябва ровене, бутиковата Фрея - бул. Руски, Скандинавия до сладкарница Нико на бул. Шести септември, преди нея има друго магазинче до сладкарница Неделя.

# 663
  • Пловдив
+ в Централна поща

# 664
Манията в пощата не стана ли Пепко?

# 665
  • Пловдив
Тази в пощата преди 2 години беше друга ВУ, не Мания

# 666
Момичета, има ли Синево, която работи в събота?

# 667
Централата в ЖК Гербера работи и в събота, и в неделя.

# 668
Супер! Много ти благодаря! Flowers Hibiscus

# 669
В пощата има някаква друга ВУ, не се сещам за името сега. Фреа има и в улицата от Гранда към Св.Петка.

Аз имам малко нестандартно питане-свиря на пиано, но си нямам свое в момента. Дали може да се ползва някъде с/у заплащане на час например в някое читалище? Изключвам разни концертни зали, където не би ми било особено рентабилно.

# 670
В читалище Христо Данов( кино Екоплекс на 6 септември ) има пиано,но децата свириха преди години при учителката в читалището,на друго пиано, в друго помещение . Ползвали сме читалищното  понякога. Не знам към днешна дата как стои въпроса,но ако Ви е близко,не пречи да попитате.
( В последствие купих дигитално пиано от сайта на Томан , съвсем прилично като цена, звучене и тежест на клавишите. После стана най- скъпата стойка за дрехи,поради отказа на свирачите,но това е друга тема ) .

# 671
Хумана има на "Капитан Райчо" само за него се сещам.
Посещавам редовно Хумана на кръстовището на бул. България с Васил Левски (под блока до ЦКБ и ТВI). Малко е "около центъра". От центъра през пешеходния мост, под права линия са ок. 350-400 метра от края на моста до там.

# 672
На Пешеходния мост има ВУ.

# 673
Благодаря ти, Трапезица! Що-годе ми е удобно там, ще проверя.Харесала съм си аз едно дигитално, само че е неприлично скъпо Grinning така че засега търся други варианти.

# 674
  • Точно където трябва
Моля за препоръка за фирма за изработка на кухненско обзавеждане. Както всеки, иска ми се качество, без да се налага да продавам бъбрек.

Общи условия

Активация на акаунт