🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 156
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 020
При все, че вече има деца, не иска повече, бохемче е, по живота, на мястото на Мартин щях да си джиткам с 20 - годишни.
Дори му се чудя, вместо да си лашка Йонна, навита и готова, кръшна и флексабилна, направена, палава, кво се мъчи с тоя боцуняк Даца, и всичките драми покрай нея. Оставям предаването настрана.
А малката сладурана колкото, толкова. Вярно в един момент може да прииска деца, но кой знае, ако се докаже с годините, примерно изкарат 3-5-7, пак може да стане баща, с много по-младата жена.
Е той си я "лашкал", но не си  е прекарвал времето с нея - Нова година с приятели, а чак вечерта с нея. Защо ли? Дали защото му е писнало от тийн драми. И все пак, тъпо поведение от негова страна.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 11:34 от Linda*kiss

# 1 021
И двете със сестра ми приличаме на майка ни. Лицево, телесно..остаряваме еднакво..пардон..помъдряваме ..хахаха...
Та и Люба няма да избяга от това...да почакаме още двайсетина годинки, не повече....

# 1 022
Скрит текст:
Глупостта на 23-годишната Даниела да подписва заеми с лихви и да се забатачи в дългове е ясна (но все пак не знаем дали е подписвала и в лично качество, защото в регистрите могат да се видят само запорите срещу ЕООД-то ѝ, т.е. задължения, за които тя лично не отговаря). Това, че 10 години по-късно все още си представя, че успехът в живота минава през богат мъж, въпреки лошия опит, също.
Снощи обаче ми направи впечатление и един друг щрих. Ако е толкова фалшива и всичко към Мартин е театро, защо се изказа така резервирано как вижда бъдещите отношения с дъщерите му? Нищо не ѝ пречеше да изиграе ентусиазъм - на думи е лесно. Реакцията ѝ беше откровена и по принцип казаното вярно - семейства с доведен родител са доста сложни и може да има сериозни проблеми и при най-добри намерения. Зодиите са елементарно обяснение, но все пак да кажа, че стрелецът е един от най-откровените знаци, дори с риск да си счупи главата.
Запорите са си баш в ЛИЧНО качество . Запорирани са й дяловете , които притежава във фирмата. Барабар с банковите й сметки и всичко, което би могла да притежава .

Ок, сигурно е така. И аз го допусках, но съм проверявала само в Апис, а там не се виждат детайлите. Между другото, възможно е абсолютната 10-годишна давност на задълженията на Даниела да изтича сравнително скоро и Мартин да е наясно.
Между другото, давността няма да изтече скоро . Има образувано изп дело през 2024 и 2025 г.
Нищо не я оправдава.
На 23 живеех в Студентски град. Учех и работех. Издържах се сама. Вечер работех в дискотека за пари. А през деня в кантора на пълен работен ден, за да науча професията. И учех редовно . Покрай работата попаднах на женен мъж, който ми предложи да ме издържа срещу ,,присъствие ". И за секунда не съм се подвела или подлъгала. За да си с успешен мъж, трябва да имаш ниво. Иначе си стока , пък тя нека си развива теории за женска енергия

Абсолютната давност не се прекъсва от изпълнителните дела и започва да тече от момента, в който вземането е станало изискуемо, което като нищо може да е от преди доста години. Но това са технически детайли и няма защо да затъваме в юридически обяснения.
Не се опитвам да я оправдавам, а просто имам нездраво любопитсво към различните аспекти в ситуациите на главните герои в шоуто. Допускам, че на 23 г. тя не е имала изградената философия на "момичето за милиони", хванала се е с доста предприемчив и като гледам профила му интересен и интелигентен мъж. Как са стигнали до идеята и тя да стартира бизнес, само те си знаят, но не е чудо невиждано партньорът, особено ако самият той е с много бизнеси, да инвестира пари в бизнес на приятелката си. Нещата се объркали между тях и тя остава с планина от дългове, от които не вижда измъкване със собствени сили. Някак оцелява (фирми на сестра и за чистене и т.н.) и пълен кръг до началната точка - богати мъже. Не одобрявам ни най-малко житейската ѝ стратегия, но по принцип ми е любопитно как стават хората това, което са и не го виждам толкова просто и черно-бяло.
Кой е профилът, че ми стана интересно? Thinking

# 1 023
Не знам довечера да гледам ли, смуЧита мои...не мога да реша, объркана съм. Имам чуФството, че моите напъни да гледам тва шоО, много мязат на Викторовите пориви към Брана ... хем и двамата знаем, че нищо убаво няма да излезе, ама хем се пънем и пънем и пънем..и те така....

# 1 024
  • Обран бостан ;)
При все, че вече има деца, не иска повече, бохемче е, по живота, на мястото на Мартин щях да си джиткам с 20 годишни.
Дори му се чудя, вместо да си лашка Йонна, навита и готова, кръшна и флексабилна, направена, палава, кво се мъчи с тоя боцуняк Даца, и всичките драми покрай нея. Оставям предаването настрана.
А малката сладурана колкото, толкова, още и още. Sweat SmileSmirk Вярно в един момент може да прииска деца, но кой знае, ако се докаже с годините, примерно изкарат 3-5-7, пак може да стане баща, с много по-младата жена "Райска градина". Mr. GreenJoy

Мани я Йоана.
Представи си, че ти си на мястото на Марто.
Пред теб са две мацки - Ферай и Диди.
И двете са ти навити.
Въпрос:
Срещу какъв хонорар ще избереш Диди ?

# 1 025
Аз си мислех, че тези предаванията имат кулминация, но тук анти-климаксът е очеизваден. Може това да е форматът за бг.

Не знам довечера да гледам ли, смуЧита мои...не мога да реша, объркана съм. Имам чуФството, че моите напъни да гледам тва шоО, много мязат на Викторовите пориви към Брана ... хем и двамата знаем, че нищо убаво няма да излезе, ама хем се пънем и пънем и пънем..и те така....

# 1 026
Маги трябваше да задълбае малко и в посока общи деца. Щеше да е интересно да им чуем мненията по въпроса.

Това да. А не да ги пита как е положението в леглото.

Това да гледаш външния вид на родителите не го разбирам. Външният вид толкова зависи от това как се е стекъл животът на един човек. Една самотна майка, очукана от живота, но успяла да отгледа и възпита деца, макар и на цената на евтина храна за нея и никакъв спорт, е по-достойна за уважение от глезена цял живот жена, гледала само себе си.
Или баща алкохолик и син, отвратен от алкохола. Примери - бол.

# 1 027
  • Out of the Mix
Лейди е права, наистина и аз не видях сериозни разговори относно семейство, деца, което на тази възраст 32-40 е баш по темата, провокации дори, въпроси и от скучната психоложка, с която заспивам, вместо да се замислям и да ме "научи" на нещо, скука.
Не знам кво го е правила Дългия, с всичките му болести, наркотици и вече дърт, догодина чуква 60, може и някаква "химия" да са имали, добро другарче да му е била, и все още.

Йонна за пример само я дадох.
Такива, като нея са му ежедневие, това исках да кажа, че точно да се спре на подобен типаж, като Даца.
Не е казано 20 годишна точно, може 24-27.

Ал, знаеш отговора, нито една от двете.
Ферайката иначе за няколко "шамандури" що да не става? JoyRolling Eyes
Млада, свежа кожа, слабичка, стегната, става. Не е мой тип иначе, аз плочки на корема на жена не харесвам, а плоско и мекичко, нежно.

# 1 028
Горкият Виктор, отвори му се и второто око, ударен от гръм, заслепен от любов и красота. Но трябва да призная, че в този епизод Люба изглеждаше прилично. Освен ноктите разбира се. Добре де, как другите момичета успяват да поддържат приличен маникюр, а тази все едно ще грабне Виктор и ще отлети.
На ретро каката не й се отвори парашутът да се валидира подобаващо, колкото и да се увисва на врата на Васил, пак спа в барачката отделно. И в промото с какво задоволство оповести, че въпросът за целувката бил риторичен. Мале, пуснете сватбения марш.
Васил е много зле, пропускам го, че вече не ми е интересен.
Виктор все пак могъл да върже 5 приказки нормално в срещата с тъщите. Сигурно е от очилата.
Ферай, докато пишеше писмото, се видя хубав естествен маникюр - без лак, малко подкъсени, хубаво оформени.

Васил е скучен, но Адриана беше сеирджийска за гледане - как набързо се екзалтира, вече пясъчни замъци строи, типичната натегачка загубенячка. Но има достатъчно хитрост да върви в живота и тя с общите приказки, обаче при малко стрес й проличава дребнавостта - злобни физиономийки и коментарчета на лелята от Каспичан.

Виктор се чувства странно комфортно с жени, с които не се очаква да има сексуална химия...

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:14 от Linda*kiss

# 1 029
Според мен Вики е в режим:
Ако не можеш да ги ослепиш с брилянтност, удави ги в тъпотия. (Ако някой знае точно бг превод , моля да ми каже какъв е на тази фраза, не можах да я намеря.)

# 1 030
След предаването Дана ще излезе с намалена пазарна стойност, ама акциите на тези, с които е била, май рязко се покачиха, като гледам интереса във форума.

Колко ли златотърсачки са им вдигнали мерника на тези отзивчиви милионери Simple Smile

# 1 031
Маги трябваше да задълбае малко и в посока общи деца. Щеше да е интересно да им чуем мненията по въпроса.
Това да. А не да ги пита как е положението в леглото.

Това да гледаш външния вид на родителите не го разбирам. Външният вид толкова зависи от това как се е стекъл животът на един човек. Една самотна майка, очукана от живота, но успяла да отгледа и възпита деца, макар и на цената на евтина храна за нея и никакъв спорт, е по-достойна за уважение от глезена цял живот жена, гледала само себе си.
Честно казано, въпросът за общите деца e доста неуместен и неделикатен. Във или извън предаването, не е ок да се пита - всякакви вариации на "ама кога? ама няма ли второ? ама защо толкова чакате, ще имат голяма разлика? ама не ви ли притеснява, че ще са породени? а 2 сестричета, едно мъжко не искате ли?" По-добре, че не дават лош пример, че е ок някакви странични хора да задават такива интимни въпроси.
Въпросът за секса беше просташки също. Но другото си е върхът на нахалството.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:17 от Linda*kiss

# 1 032
  • Обран бостан ;)
Йонна за пример само я дадох.
Такива, като нея са му ежедневие, това исках да кажа, че точно да се спре на подобен типаж, като Даца.
Не е казано 20 годишна точно, може 24-27.

Ал, знаеш отговора, нито една от двете.
Ферайката иначе за няколко "шамандури" що да не става? JoyRolling Eyes
Млада, свежа кожа, слабичка, стегната, става. Не е мой тип иначе, аз плочки на корема на жена не харесвам, а плоско и мекичко, нежно.

Ша я убидиш. Trollface

След предаването Дана ще излезе с намалена пазарна стойност, ама акциите на тези, с които е била, май рязко се покачиха, като гледам интереса във форума.

Колко ли златотърсачки са им вдигнали мерника на тези отзивчиви милионери Simple Smile

Намалена ? То има ли накъде ?

# 1 033
Последна седмица, а харемът на Васил, все още е пренаселен. Да видим, коя ще си ходи днес. Една ли ще е или най-добре да са две.
Върнах си промото. По всичко изглежда, че едната ще е Косара.

# 1 034
Не трябва ли две да си ходят днес, нали финалът е другата седмица? Няма ли да има две нощи със всяка от финалистките?

Общи условия

Активация на акаунт