🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 876
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Васил не е казвал, че Росица е план Д. Попитан дали е план Б, той в очите ѝ каза, че не е, а на синхрон каза "Абе може и да е, де*ба" и го цензурираха. Никой ли не чу пегела?
Така че казаното от него не е толкова лошо.

А Росица умната американка защо е написала "did he saID"?
Ето! За това не трябва да има цензура 😜 Само му излезе лош имидж на момчето…

# 1 801
Айгюл храни момичета от предаването в стори, че били завистлили кокошки, че Косара не била никакъв фактор
Акъла й е толкова.

# 1 802
Тази Козара, уж и тримата много я харесваха, ама никой не смее да се хване с нея. Що ли тъй.....? Един Васил само я целуна, ама и той доста се дърпаше на баса с момчетата.  После от немай накъде, се оправда че не било заради баса, ами я харесвал....

# 1 803
Е, ако трябва да сме честни, басът не беше да целуне Косара, а да целуне някоя..

# 1 804
https://bnt.bg/news/momiche-za-milioni-parvata-kniga-na-daniela- … 7-324854news.html

Извинете ако е споделяно преди - премиерата на книгата на Данка. Колко ергенки познахте Grinning Гърдева тук много суперлативи по неин адрес изказва.

# 1 805
Материята за давността е сложна. Няма как тук да се обясни.
Прочетох доста неверни неща назад..просто предлагам да не се коментира от неспециалисти. Simple Smile
Щато стана манджа с грозде.... Един говори за давност на вземането....втори за давност на изпълнително дело...и яко ги омешяхте нещата. Нищо лично....нооооо.....както и да е...като искате си пишете..свободен форум си е...

# 1 806
Адриана не е влюбена и няма да й мигне окото, ако Васил не я избере. Изглежда превъзбудена, защото преиграва, не е естествена, винаги внимава какво казва на камерите, разговорите са планирани предварително. И въпреки това тактиките ѝ са ефективни, от второстепенна героиня тя се превърна в главна. Има видеа с кавъри в YouTube, може би ще се опита да изгради някаква музикална кариера.

# 1 807
Малко да дживнем, че и джиприсанчити вече не помагат с това най-неочаквано и най-невиждано шо0.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:07 от Labubu8

# 1 808
Не искам да се впускам в защита на Росица, преди да я видя какви ще ги надроби по подкастите, но наистина не разбирам, защо се запя плоча, че била тъпа... От малкото каквото са показали от нея, виждам, че е възпитана, неконфликтна, умее да се аргументирана като я вкарат в спор ,  виждам даже наченки на чувство за хумор. Писмото и беше най-добре литературно издържано. Това което и пречи,а то си е голям проблем като те показват по телевизията, че е срамежлива, плаха, несигурна, доста незряла и се е вкарала във филма. Мен Росица ми е от най- интересните за гледане, защото досега нищо не са давали от нея , а я замесват постоянно в интригите си!  Косара и Любомира са ми интересни също, защото макар и в повече с лошо ,са си доста автентични! Всеобщата "любимка" Даниела ми е супер безинтересна и я превъртам всеки път, защото не мога да изтърпя фалша и.

# 1 809
Да, сестра й се казва Десислава Златкова Рупецова, което е странно, че вместо бащино име, е с името на майка си.

# 1 810
Всичко около това семейство е мътно и кърваво.

# 1 811
Да ви кажа, Даниела ме разсмя, авторитет можел да ѝ бъде Иво Величков, а не Косара от Пловдив. За тези, които нямат идея кой е Иво Величков - психотерапевт, председател на Българска Асоциация по Хипноза. Странно, че го дава него като пример, тъй като съм попадала на стари нейни сторита, как след няколко хипнотерапии е имала регрес и е недоволна. Разбира се, не е нужно, да ги е правила при Иво, за да ѝ бъде "авторитет", но ми звучи като научила някакво име и решила да го играе тежка, без да има връзка въобще с реалността.

Обещавам, че не съм обсебена от нейната особа, просто понякога ѝ гледам сторитата и все има матрЯл за размисли.
* Даниелче, туряй го тоя колан, д*ба (по Васьовски), гарантирам, че е в женската енергия!

# 1 812
Всичко около това семейство е мътно и кърваво.
Чак пък кърваво.  Две сестри (едната от които си повярвала много), дето ги е срам от произхода им, въртящи схеми за укриване на пари. Нищо чак толкова вълнуващо.

# 1 813
Ужас, кайбуцуту, джуките още е надула,
Като тунингован Москвич е според потребителите в ИГ, каквото и да значи това 🤷🏼♀
Слагайте го в скрит текст тоя таласъм ! Някъде хората се приготвят за сън!!!! 💀

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:14 от Labubu8

# 1 814

Общи условия

Активация на акаунт