🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 855
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 785
По какво я оценяваме, че е стойностна и умна? Наистина се опитвам да видя тези качества, но пълна греда.

На мен ми правеше първоначално впечатление на умна заради изказа, спокойна, добричка, кротичка и скромна девойка. В сравнение с много от останалите определено по-добро впечатление ми направи. Сега вече повече ми правят впечатление някакво отчаяние, нужда от валидация, някакво странно неумение да общува, и може би действително не я държат много нервите както момичетата твърдят.

За мен е непонятно защо изобщо остана толкова дълго, при положение, че поведението на ергените беше абсолютно еднозначно, а изглежда да не ѝ е особено комфортно и с доста от момичетата.

# 1 786
А кога ще се обясни за запорите милионката Даца, ли Дачия ли, както й казвате, или това беше с обясненията?
Нали ги обясни запорите? Ако не си сварила да гледаш - имала там един балък, който я издържал и давал парички да има, ама да си чисти пред НАП - дай да подпишем един договор за заем, пък то момичето от де да знае, че със 100 000 никой не обича да се раздела от добро сърце..

# 1 787
Аз имам въпрос, щом запорите са от конкретна личност, на когото тя дължи пари, това действие има ли давност? Защото много четохме тук, да не я мислим, защото скоро им изтича давността.
Но, ако този човек е твърдо решил да си търси парите, нейното задължение към него има ли давност?
Колко фирми се водят на името на сестра й, Десислава Рупецова ли се казваше?

# 1 788
Давността като кредитор да си поискаш парите обратно май беше около 5г. За суми над 5к лв трябва договор. Ако човек не си потърси парите в определения от закона срок, тогава след определено време няма право да предявява искове. Ако валиден иск е предявен, просто се трупат задължения с лихви - не е толкова просто да вземете 100к, да не ги върнете, защото не искате, и да ви ги опростят. Ако беше така едва ли някой щеше да си връща заемите.

Аз самата имах да събирам борчове, имах договор, но и другата страна някак беше забравила или може би подобно на Даниела решила, че договорът е фиктивен. Не стигнахме до съд или ЧСИ, защото си получих парите много бързо след поискването и споменаването, че колкото и да ми е неприятно ще ми се наложи да се консултирам с адвокат.

# 1 789
Ммм, това с тези 5 години не е, както повечето го обясняват. Това би означавол, ЧСИ-то и всички замесени да не правят нищо по делото в рамките на 5 години, а той, щом е решил до край да я тормози, много е вероятно да подбутват делото, а когато това стане - започват нови 5 години и т.н.

# 1 790
Няма дело преди да си поискаш парите (по официален път, не като в моя случай по телефона, имам предвид!) и да не ти ги върнат обикновено. Давността е за предявяването на претенции по законов път! А ЧСИ не ги мисли, те не забравят. Не е тормоз човек да си иска парите обратно и да предяви иск.

# 1 791
Щяха да са интересни, ако продукцията ги използваше. А то - книги, карти, табла, манджа на корем, спане по цял ден... Трябваше поне заради предаването Ергените да обърнат внимание на повече от момичетата. Сигурна съм, че ако имаше игри и Росито беше спечелило среща с Виктор, нямаше да е Клаудия изобщо там сега. Няма как да знаем дали нямаше да си допаднат и с някоя от другите храсти, ако им беше оставено време заедно.
На Росица й се дадоха шансове и от двамата, но тя ги пропиля с глупавото си и неадекватно държание. На мен лично, не ми е интересно да я гледам. Нито на срещи, нито никак. В началото й симпатизирах, защото я намирах за свестна, макар и свита. Сега я имам за скучна, предвидима, неадекватна и без собствено мнение. Даже натоварваща.

# 1 792
Аз иронизирам Даниела, нали я тормозел, защото си искал парите, жива да я ожали човек.

Идеята ми беше, че ако след налагането на запор няма НИКАКВИ действия от страна на ЧСИ или кредитора в рамките на 5 години - длъжникът може да предяви претенции, че давността е минала. Като това няма шанс да се случи, затова и всички твърдение, че Даниела нямало да връща пари са неверни.

# 1 793
Нали някой каза, че е подадено нещо ново през Януари тази година. Жалко, че няма истински специалист тук да обясни.🤷🏼♀

# 1 794
Предаването ще е много по интересно, ако обявят ергена, момичетата се запишат и той си избере профили по техни снимки и писма. Тогава ще е оспорвано ,ако е само от фаворитки, избрани от него. И без друго тази година не вкараха скандалджийки и хора за сеир специално, можеха да пробват този вариант. А сега...една Силвия, Диана, момите от Америка, Ива за какво изобщо бяха там. Прав е Неделчо, това, че вкараха случайни и специално поканени беше грешка. Дори Виктор каза, че не е виждал дълго време никой заради Бранимира и че можело по друг начин да използва времето.

# 1 795
Васил не е казвал, че Росица е план Д. Попитан дали е план Б, той в очите ѝ каза, че не е, а на синхрон каза "Абе може и да е, де*ба" и го цензурираха. Никой ли не чу пегела?
Така че казаното от него не е толкова лошо.

А Росица умната американка защо е написала "did he saID"?

# 1 796
На мен Росица ми е невзрачна,може би защото не са я показвали достатъчно,отделно съм изпуснала началото на предаването,в което е блеснала като интелигентна/това чета по постове/,но на последната ѝ среща с Васил не ми е направила такова впечатление"о,уау",да, и отсреща е важно какъв човек седи,дали предразполага към такива разговори.Не се прехласвам и по красотата ѝ,намирам я за тип-селска хубавица.
Странна ми е,със странни реакции,което не променя мнението ми за групичката на АМ и сие.Мисля,че истината е някъде по средата относно конфликта им.

# 1 797
То цялото предаване е безинтересно. Няколко моми с общо/сумарно IQ под 100 заемаха 80% от ефирното време, другите вкл Росица статистки. Ергените и те пълна трагедия, единия с имплантираната чашка в ръка, влязъл да се прави на праведен и припомни за себе си , че са го позабравили последната година, другия на 26 се държи като 3 годишен олигофрен, третия няма и да го коментирам даже. 
Щото са влезли в реалити затова. Трябва да има шоО за гледащите и кинтаж за рекламодателите. Като излязат да си гледат реала
Като ви чета, се подсетих за още нещо, което Неделчо каза. Според него е огромна грешка да позволят на Виктор да си покани момиче, което харесва. Мисля, че не одобряваше и това ергените да си избират предварително момите, но тук не помня точно какво каза. За Виктор специално, вижда проблем в това, че той от самото начало си има любимка и в повечето време с нея се занимава, което обезсмисля присъствието на останалите девойки. Не е честно спрямо тях. При Мартин е сходно положението, предварително знае кои са, знае кои 2,3 му хващат окото и така още преди старта шансовете на останалите са нищожни. И за Неделчо този подход на продукцията е погрешен. Съгласна съм с него.
А защо всички трябва да имат шанс? Защо ергените трябва да обръщат внимание на всяка. Не говоря за сценария на предаването, а за реалния живот. Нали това е идеята, да си намерят уж половинка? И аз не бих излизала на сила с някой, който не ми е интересен.
Трябва за кого? Много ли са интересни за публиката срещите с Росица, например и това качествено шоО ли е? Ако някой си е харесал човек там и има избор от страна на продукцията, ще си излиза с когото си иска. Друг е въпросът, че и избраните моми не са интересни за гледане.

# 1 798
Аз имам въпрос, щом запорите са от конкретна личност, на когото тя дължи пари, това действие има ли давност? Защото много четохме тук, да не я мислим, защото скоро им изтича давността.
Но, ако този човек е твърдо решил да си търси парите, нейното задължение към него има ли давност?
Колко фирми се водят на името на сестра й, Десислава Рупецова ли се казваше?
Десислава?? 😂 и тя ли е прекръстена?!?! Даца и Деса 😂😂 двете Д-та 😂

# 1 799
Айгюл храни момичета от предаването в стори, че били завистлили кокошки, че Косара не била никакъв фактор

Общи условия

Активация на акаунт