🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 876
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 770
По-скоро това уау звучи тъпо, отколкото нещо друго. Grinning

Ама, чакайт сега, това че някой не е агресивен или простак не го прави автоматично умен, начетен, стойностен и стахотна компания. Grinning

# 1 771
Щото са влезли в реалити затова. Трябва да има шоО за гледащите и кинтаж за рекламодателите. Като излязат да си гледат реала
Като ви чета, се подсетих за още нещо, което Неделчо каза. Според него е огромна грешка да позволят на Виктор да си покани момиче, което харесва. Мисля, че не одобряваше и това ергените да си избират предварително момите, но тук не помня точно какво каза. За Виктор специално, вижда проблем в това, че той от самото начало си има любимка и в повечето време с нея се занимава, което обезсмисля присъствието на останалите девойки. Не е честно спрямо тях. При Мартин е сходно положението, предварително знае кои са, знае кои 2,3 му хващат окото и така още преди старта шансовете на останалите са нищожни. И за Неделчо този подход на продукцията е погрешен. Съгласна съм с него.
А защо всички трябва да имат шанс? Защо ергените трябва да обръщат внимание на всяка. Не говоря за сценария на предаването, а за реалния живот. Нали това е идеята, да си намерят уж половинка? И аз не бих излизала на сила с някой, който не ми е интересен.

# 1 772
Васил: Добре. Искам да оправя нещата! ...С теб! ...И питам дали ти искаш? ...Да ми дадеш шанс?
Косара: Как мислиш, че ще ги оправиш? С един обяд или една вечеря? Как ще станИ!
В:Няма да стане. Ще стане отвън. Но тук ще трябва да стигнем до отвън.
К: да, Т'ака е
В: И...се опитвам...просто.
В:(на синхрон) Осъзнах, че Косара е доста по-важна за мен, отколкото усещах. А това, какво иска тя, тя трябва да ми го сервира. От нея зависи изцяло. Надявам се да ми даде втори шанс. Когато целунах Адриана, веднага се породи мисълта за Косара...и това тя как би се почувствала, което за мен беше показателно, че харесвам Косара повече, и че може би не е трябвало да постъпвам така спрямо нея.

Тези мислят и отвън да се виждат.

# 1 773
Ако си спомням добре, защото подремвам на епизодите, той доста поцелува Адриана, доде се сети за Косара. Trollface

# 1 774
Щото са влезли в реалити затова. Трябва да има шоО за гледащите и кинтаж за рекламодателите. Като излязат да си гледат реала
Като ви чета, се подсетих за още нещо, което Неделчо каза. Според него е огромна грешка да позволят на Виктор да си покани момиче, което харесва. Мисля, че не одобряваше и това ергените да си избират предварително момите, но тук не помня точно какво каза. За Виктор специално, вижда проблем в това, че той от самото начало си има любимка и в повечето време с нея се занимава, което обезсмисля присъствието на останалите девойки. Не е честно спрямо тях. При Мартин е сходно положението, предварително знае кои са, знае кои 2,3 му хващат окото и така още преди старта шансовете на останалите са нищожни. И за Неделчо този подход на продукцията е погрешен. Съгласна съм с него.
А защо всички трябва да имат шанс? Защо ергените трябва да обръщат внимание на всяка. Не говоря за сценария на предаването, а за реалния живот. Нали това е идеята, да си намерят уж половинка? И аз не бих излизала на сила с някой, който не ми е интересен.
Трябва за кого? Много ли са интересни за публиката срещите с Росица, например и това качествено шоО ли е? Ако някой си е харесал човек там и има избор от страна на продукцията, ще си излиза с когото си иска. Друг е въпросът, че и избраните моми не са интересни за гледане.

# 1 775
Щяха да са интересни, ако продукцията ги използваше. А то - книги, карти, табла, манджа на корем, спане по цял ден... Трябваше поне заради предаването Ергените да обърнат внимание на повече от момичетата. Сигурна съм, че ако имаше игри и Росито беше спечелило среща с Виктор, нямаше да е Клаудия изобщо там сега. Няма как да знаем дали нямаше да си допаднат и с някоя от другите храсти, ако им беше оставено време заедно.

# 1 776
Според мен да се излъчва в ефир предаването по време, още когато се снимат епизодите, е много погрешно. Беше много очевидно как направиха  завои, с цел да угодят. На всичкото отгоре явно е казано и на участничките какво е мнението за тях, защото изведнъж много нелогично започнаха да се държат позитивно една към друга и стана мнооого скучно, вместо накрая да е най- интересно. Защо им беше да казват на Косара колко не я одобряват навън, това за нея е най- големия кошмар и зрителите бяхме принудени да и гледаме дИпрИсираната физиономия... даже в последната серия на болна изглеждаше.
Изведнъж Росица стана underdog-a и почнаха да я канят на срещи , да и се мазнят дори заклетите врагове Косара и Любомира и станахме свидетели на много лицемерни и кринджави разговори! Наглеят още повече като ползват лафовете от мемета от социалните медии в сценария ( примерно Ферай - Ферари ). Като разбраха как ги хейтят отвън и общото настроение стана  минорно и даже вече не се стараят да играят.. не е готино за гледане!!! Ама така става , след като са поканили някакви хора, които са ти рода или приятелки или приятелки на приятели! Чувстваш се длъжен да им пазиш имиджа, да ги закараш на финал и да се чудиш как да ги направиш най- харесваните и желаните както вътре в предаването , така и отвън, въпреки ,че се вижда ,че не стават!

# 1 777
О да, определено им снасят какво е настроението на зрителите към тях и какво знаем.  Доказателството е обяснението на Данка за запорите, избухването на Бранка към Елвира, че били заедно с Викчо отпреди предаването, връзката на Марто с Йоана до влизането му в Ергенът и още много примери....

# 1 778
Щяха да са интересни, ако продукцията ги използваше. А то - книги, карти, табла, манджа на корем, спане по цял ден... Трябваше поне заради предаването Ергените да обърнат внимание на повече от момичетата. Сигурна съм, че ако имаше игри и Росито беше спечелило среща с Виктор, нямаше да е Клаудия изобщо там сега. Няма как да знаем дали нямаше да си допаднат и с някоя от другите храсти, ако им беше оставено време заедно.
Ама, Росица имаше среща с Виктор, беше и от фаворитките му...просто тя е много зле в свалките и в общуването с хора. Ето, тук се обясняваше как Виктор стоял много близо и тя затова си помислила, че щял да я целуне, сега пък Васил - е, на 10 ли е, че толкова да не може да разчита хората?

Според мен въобще не стоят с Роси, защото искат, още по-малко, защото им е много интересна темата за козунаците, просто все пак трябва да има някакви кадри на момичетата заедно.

# 1 779
  • София
Росица написа това, което той иска да чуе, но не от нея, а по принцип. Почетка му егото - колко е специален. После с този въпрос дали не е план Б, съвсем се закопа според мен. Или изобщо не се усеща, или се опитва да манипулира и провокира. Използва ума си по некрасив начин. Не знам и дали всъщност е чак толкова умна, защото ако беше, щеше да се усети досега и да си тръгне, като види положението си спрямо другите момичета и изградените отношения между ергените и тях.

# 1 780
За мен си е чисто pick me.

# 1 781
  • София
Мда, натегачка. От тези, дето в училище скачат при всеки въпрос на учителката. Хората усещат фалша обаче, и по тв и там.

# 1 782
Ама, Росица имаше среща с Виктор, беше и от фаворитките му...просто тя е много зле в свалките и в общуването с хора. Ето, тук се обясняваше как Виктор стоял много близо и тя затова си помислила, че щял да я целуне, сега пък Васил - е, на 10 ли е, че толкова да не може да разчита хората?

Според мен въобще не стоят с Роси, защото искат, още по-малко, защото им е много интересна темата за козунаците, просто все пак трябва да има някакви кадри на момичетата заедно.

Не е имала индивидуална, груповите са пародия като цяло. Не й симпатизирам просто я ползвах за пример защо е хубаво да има игри и всяка или поне повечето да имат по някоя среща. Не всеки ерген да си с по две, от немай къде да има трета, че трябва да има финална тройка.

# 1 783
Еее, недей така, имаха вечеря след груповата, колко шанса да 'и дава, като тя се държи неадекватно? Иначе съм съм съгласна за игрите, писна ми да гледам табла, карти и сладоледи.

# 1 784
А кога ще се обясни за запорите милионката Даца ли, Дачия ли, както й казвате, или това беше с обясненията?

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:09 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт