🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 753
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 040
Eee, защо пък не майката на Даниела, много интересно би било
Аз искам от бащата бохем да ѝ поискат ръката..

То ще е долу- горе същото нивото

# 2 041
Изненадва ме, че 3 епизода ще се занимаваме само с Васил и неговите две скумрии. Някой ще ми припомни ли как беше до миналата година, че съм забравила? Не беше ли само 1 епизод с финалистките?

# 2 042
  • Обран бостан ;)
Аааааааааааааааа....как така ще удължават? Тия не са никакви професионалисти, мен ако питате...за продуЧентите говоря.

Едно време в казармата му викахме "задръжка", тоест докато новия набор дръпне старите пушки бичат наряди.
Аналогично - докато тръгне новия проект, стария държи фронта.

Като цяло сезона имаше потенциал да е гледаем и интересен, ама много прекалиха с нагласациите. Мно-го. Sunglasses

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 12:20 от Al_Bundy

# 2 043
Според мен финала на Мартин,ще е другия вторник,а на Васил четвъртък в последния епизод

# 2 044
  • Варна
В розовото тоалетче е майката на Роси (тя е до нея. Срещу Васил са Ферай, Косара и майка й,а до него трябва да е Адриана и сестра й.
Малко по-надолу, в същия розов цвят, но с по-късо костюмче е сестрата на Даниела с Мартин.

# 2 045
Финалът ще е на 22-ри май, това значи ли, че още 2 седмици ще го провлачват тоя сезон...

# 2 046
Тези хора нямат милост…

# 2 047
Пак да кажа...б@си непрофесионалите. Да не могат да си го сглобят, а в движение да разтягат сезона. Ще рече човек, че е ядрена физика това...имам чувството че някой тригодишен им е продуцент....

Ало, шоОто...няма да го направите по-интересно с тия разтяжки, да ви шушна само. Мне.

# 2 048
Ее ,как така на 22 май финала?!Защо още 2 седмици ще издевателстват над нас ....Да идва вече тоя край и да се свършва мъката Confounded

# 2 049
Майките на Любомира и Клаудия, преди да отидат, дали са гледали и до кой момент мислите че са гледали? Нали започна да се излъчва докато се заснемат нови епизоди по едно време.
Понеже, мислех си, ако са гледали, дали не са видяли какъв тъпак е Виктор? Прекалено мили бяха с него. То се виждаше от началото. Май и коментари не са чели. Или пък изисква се от тях да са прилични, уважителни и мили, влезли във филма за финала на Ергена.

# 2 050
  • София
Според мен финала на Мартин,ще е другия вторник,а на Васил четвъртък в последния епизод
Всичко добре, само се чудя в какво ще се изразява финалът на Мартин, той нали вече избра.Grin

# 2 051
Какво предстои утре 😉🫣🤭

# 2 052
  • Be realistic - plan for a miracle.
Започва се "подготовката" да се разделят на финала.

# 2 053
Адито пак блесна с тоалет и обуща... 🤐 До Ферай е като "ретроспекция на модата преди 50 години и днес".

# 2 054
  • Обран бостан ;)
Всичко добре, само се чудя в какво ще се изразява финалът на Мартин, той нали вече избра.Grin

Ще трябва да напълни обувката на булката. Wink

Общи условия

Активация на акаунт