🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 715
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 115
Защо провален сезон? Такъв цирк и то без да е по сценарий не е имало.

Мислех си че с Дани и Марто е нагласена работата предварително и даже че ще много скучно, но изглежда, че не.
Дани с тези бивши нейни милонери направо изби рибата. Продуцентите извадиха луд късмет с нея.

Виктор много естествено му идва да попада в и да създава кринджави ситуации. Много съм се смяла с него. В същото време се вижда, че е добро момче.

# 2 116
Провален си е от всякъде.

Сега ми излезе някакъв рийл с Мартина в “Не съм такъв човек”. Искала да се занимава с политика и да прави добро. Дами и господа, емигрирам.

# 2 117

Сега ми излезе някакъв рийл с Мартина в “Не съм такъв човек”. Искала да се занимава с политика и да прави добро. Дами и господа, емигрирам.

Той и Марто това беше казал в едно интервю при Мондьо, че иска да става политик. No Mouth
Мартина да не се готви за Първа дама на МП Мартин Sweat Smile

# 2 118
  • София
Още една Луна Президент 🤣😂🤪

# 2 119
Луна и Марти могат да си направят собствена партия. Предложение за име - Жени за Достойна и Независима България (ЖДНБ).

# 2 120
Искат да ни правят добро с всички тутута, вие нидейти толкова зна Joy

# 2 121
За мен беше от полза този сезон , осъзнах , че валидирането и женската енергия са ценна разменна монета, може да получа синджирче и някой парцал от сергия. Или пък мога да се врътна на 360 градуса за да не е монотонен живота.
"Ш'ма обидиш" остава завинаги в душата ми.

# 2 122
Аз почвам с политическа агитация за Мартито. Гласувайте, хора!

Основни приоритети на кампанията:
1. Повече огледала в обществени тоалетни.
2. Субсидии за силикон.
3. Национален празник на селфито (неработен ден).
4. Държавна програма “Инфлуенсър за един ден” - всяко дете заслужава да блесне!
5. Безплатни филъри за всички над 18 години.

Между другото много ми хареса логиката ѝ, че става за тази работа, защото иска да помага, така че реших, че от днес ставам мозъчен хирург.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 10:00 от Lilly_85

# 2 123
Дано да се е шегувала.
Иначе …Боскодипомилуйбоскодипомилуйбоскодипомилуй

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 07:24 от Labubu8

# 2 124
Мисля, че, има нужда да се вкарат още 4-5 ергенки и още 1 нов ерген Thinking 😁
Сакън… Ши гу чупя туз тиливизор вечи…

JoyJoyJoyJoy

# 2 125
  • Обран бостан ;)
И аз не разбрах кой е. Сигурна съм, че Данка е мислела, че не трябва да връща пари и договорът е фиктивен.

Че за какво да ги връща ?
Имал бол пари - дал. (Откъде ли ми е позната тази фраза Trollface )

# 2 126
Значи вече няма да ги наричаме Кифли, а Вафли "кукуруку".

# 2 127
Гледам сторитата на Любомира в инстаграм и тя е в Кан за фестивала, който е от 13 до 24 май. .. Дали може би това подсказва,че тя няма да си тръгне тая вечер...

# 2 128
Според мен ВикитУ ще си остане верен на Бранка и няма да избере никоя. Нищо, че тя не го ще.
Васята милия никоя не ще, но от кумова срама може и да се прежали да финишира с Адриана, въпреки че грам привличане няма към нея. Косара ще го отреже, то е ясно.
Бай Марто и Данка е ясно, че няма да ги бъде. Ще скалъпят финал на несигурност и поскарване, за да има причина да няма пръстен и след предаването по живо по здраво всеки. И при тях изгасна измисления им пламък.

# 2 129
Аз си мисля, че Даниела не е имала интимна връзка с филантропа. Те са от 2 различни вселени, пък и на 23 едва ли ще е била толкова ошлайфана, че да държи интереса на подобен мъж за достатъчно време, за да му иска такива суми. 🙄🤨

Общи условия

Активация на акаунт