🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 717
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 100
  • München
Здравейте прекрасни 🌹
Значи, какво ни очаква:
Утре - 2 часа мъка с Виктор
Сряда - майки и сестри
Четвъртък - Васята изпраща 2 и "разврат" по сценарий с М & Д
20.05 - Васил на дрийм дейтс  и още съчинени драми при М &Д
21.05 - финал на Васил
22.05 - Мартин си признава "на камерата", че е най-големия балък в БГ
Забравих ли нещо? 🤔

# 2 101
  • Ню Йорк
Само аз май не знам кой е великия филантроп, когото Даниела е измамила. Някой ще задоволи ли любопитството ми?

# 2 102
  • София /Абсурдистан
И аз не разбрах кой е. Сигурна съм, че Данка е мислела, че не трябва да връща пари и договорът е фиктивен.

# 2 103
Димитър Димитров е той, великия филантроп, но Данка в момента си е с Орлин Хепи-то.

# 2 104
Епизод 1639

Виктор е отворил бижутерско ателие ''Бранка'' в Шри Ланка. Денем  стърже пръстени с длетото, вечер седи замислен отпред и все още търси отговори на въпросите си. Местната управа обмисля да го направи почетен гражданин и да му издигне паметник, по подобие на ''Мислителят'' на Роден.

Васил продължава да се среща ту с Ади, ту с Косара. Когато Косара му е сърдита, той е с Ади. Росица стои на стендбай, ако му се разсърдят и двете, идва нейният ред. Фармацевтична компания в Шри Ланка пуска на пазара последна иновативна разработка ''Джиприсанчи Косара", насочени към годеници и новобрачни двойки.

Любомира е пуснала още по-дълги нокти, докато чака Виктор да вземе някакво решение, и чисти риба с тях на местния пазар, а вечер свири по ресторантите на китара.

Клаудия се е опитала да изнасили Виктор на няколко пъти, но той не се е дал, и тя мисли поредна стратегия как да го вкара в леглото си.

Даниела и Мартин са отворили ресторант ''Мартадан'', като Мартин бърка коктейли, флиртува с курортистки, а вечер Даниела организира литературни четения на новата си книга ''Как да станем държанка в Шри Ланка''.

Ферай е открила частна трамвайна линия ''Ферарай'' и освен от нея, припечелва и като дресьор на маймуни.
Наум се препитава от цветна борса за рози.
Животът в Шри Ланка си тече...
Хахахахахахахах! Благодаря за смеха и чувството ви за хумор! Крайно нужно беше в тази тема вече Heart

# 2 105
Този ли е: с IT фирмата дето почва с А и завършва на С с 56.8 млн лева оборот за 2021?
Димитър Димитров е той, великия филантроп, но Данка в момента си е с Орлин Хепи-то.

# 2 106
  • София
Жестоко. Направо филмов сценарий.

# 2 107
Бай Марто е направо клошар в сравнение с тези двамцата. Нали се перкаше как щом била с него и всички проблеми и били решение. Тръпна в очакване след финала да развърти вълшебната пръчица и разчисти след момата за милиони. Още по-яко ще е, ако договора за заем е нотариално заверен от бъдещата свекърва 😂😂😂
Жестоко. Направо филмов сценарий.

# 2 108
Имате ли някакви идеи за анкети за следващата тема? Аз имам много за следващата тема (Между два сезона). Баш за последната седмица съм капо освен "Според вас коя ще избере еди-кой-си Ерген" с опцията "Никоя", която всички знаем, че съществува, благодарение на Алек Grinning

Всъщност сега видях, че големият финал ще е на 22.05 - може би ще направят нещо като "След сезона", както правят в западните формати? Иначе да оставят цяла седмица пауза само заради избора на Васята ми се струва ненужно.
- Кой от Ергените с коя от другите отбори би си паснал най-много?
- Коя от трите двойки най-много си пасват?
- Колко време биха изтраяли “официалните” ергенски двойки навън?
- Кой пръв би скъсал/ побягнал от “шоу гаджето си”, като излезнат навън?

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:54 от Linda*kiss

# 2 109
  • somewhere over the rainbow
Здравейте прекрасни 🌹
Значи, какво ни очаква:
Утре - 2 часа мъка с Виктор
Сряда - майки и сестри
Четвъртък - Васята изпраща 2 и "разврат" по сценарий с М & Д
20.05 - Васил на дрийм дейтс  и още съчинени драми при М &Д
21.05 - финал на Васил
22.05 - Мартин си признава "на камерата", че е най-големия балък в БГ
Забравих ли нещо? 🤔
Тц. Марто по гръб няма да падне. От 100 кладенеца вода ще донесе, за да ни убеди /и нас и себе си/, че не е балък

# 2 110
Епизод 1639

Виктор е отворил бижутерско ателие ''Бранка'' в Шри Ланка. Денем  стърже пръстени с длетото, вечер седи замислен отпред и все още търси отговори на въпросите си. Местната управа обмисля да го направи почетен гражданин и да му издигне паметник, по подобие на ''Мислителят'' на Роден.

Васил продължава да се среща ту с Ади, ту с Косара. Когато Косара му е сърдита, той е с Ади. Росица стои на стендбай, ако му се разсърдят и двете, идва нейният ред. Фармацевтична компания в Шри Ланка пуска на пазара последна иновативна разработка ''Джиприсанчи Косара", насочени към годеници и новобрачни двойки.

Любомира е пуснала още по-дълги нокти, докато чака Виктор да вземе някакво решение, и чисти риба с тях на местния пазар, а вечер свири по ресторантите на китара.

Клаудия се е опитала да изнасили Виктор на няколко пъти, но той не се е дал, и тя мисли поредна стратегия как да го вкара в леглото си.

Даниела и Мартин са отворили ресторант ''Мартадан'', като Мартин бърка коктейли, флиртува с курортистки, а вечер Даниела организира литературни четения на новата си книга ''Как да станем държанка в Шри Ланка''.

Ферай е открила частна трамвайна линия ''Ферарай'' и освен от нея, припечелва и като дресьор на маймуни.
Наум се препитава от цветна борса за рози.
Животът в Шри Ланка си тече...
Междувременно, след проваления сезон, Ники Николов се е качил на рибарска лодка и е отплувал в океана, скубейки косите си. Той никога повече не се завръща. А Маги още стои в имението, говорейки на една възглавница… Никой не забелязва, че са я забравили.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 22:38 от Lilly_85

# 2 111
Мисля, че, има нужда да се вкарат още 4-5 ергенки и още 1 нов ерген Thinking 😁

# 2 112
  • here and now
Аха и с правнуците да доглеждаме сезона... Мерси...

# 2 113
Сакън… Ши гу чупя туз тиливизор вечи…

# 2 114
  • София /Абсурдистан
Старата любов ръжда не хваща Blush

Общи условия

Активация на акаунт