🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 727
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 085
Аз се надявам на финалът за Мартин да дойде бившият на Даниела с по-голям диамант и тя да хукне при него като в турските сериали.
За промяната на финалът- те така направиха и със старта на шоуто. Явно преписват програмата от Нова.
А не, аз се надявам да дойде бившият да си търси заемите и да си прибере подарените дрънкулки.
А не така. Това са двама различни бивши:  този със заемите е чичо скрудж, а този с подарените бижута е шургър деди.

# 2 086
И двамата да идват тогава, още по-добре, сеирът ще е по-голям Smiling Imp

# 2 087
Аз се надявам на финалът за Мартин да дойде бившият на Даниела с по-голям диамант и тя да хукне при него като в турските сериали.
За промяната на финалът- те така направиха и със старта на шоуто. Явно преписват програмата от Нова.
То горе долу така ще стане, той ще даде пръстен и после кой от къде е Smiley Тоест Даниела с бившия си, а Марто обратно в Джанъм.

# 2 088
Ива 😂

Скрит текст:

# 2 089
  • # супернатурална #
Ми то и 46 годишния за 23 годишна е шугър деди. Интересно е, че тези мъже осъзнават, че основната притегателна сила за млади момичета са парите, ама им се свиди и правят панаирите на бедняците. Само мащабът е различен.

# 2 090
Ми то и 46 годишния за 23 годишна е шугър деди. Интересно е, че тези мъже осъзнават, че основната притегателна сила за млади момичета са парите, ама им се свиди и правят панаирите на бедняците. Само мащабът е различен.
Шугър дедитата са си щедри и подаряват, дядя скуджовете ти натрисат заеми.

Никоя жена не обича стиснати мъже, много ясно.

# 2 091
Последните епизоди ще са пълна скука,аз си чакам подкастите след това и интервюта. Тогава ще има голями бомби,кой с кого е след предаването

# 2 092
Имате ли някакви идеи за анкети за следващата тема? Аз имам много за следващата тема (Между два сезона). Баш за последната седмица съм капо освен "Според вас коя ще избере еди-кой-си Ерген" с опцията "Никоя", която всички знаем, че съществува, благодарение на Алек Grinning

Всъщност сега видях, че големият финал ще е на 22.05 - може би ще направят нещо като "След сезона", както правят в западните формати? Иначе да оставят цяла седмица пауза само заради избора на Васята ми се струва ненужно.

# 2 093
  • София
Ама как така на 22.05, финал?
Аз мислех, че тази седмица свършва тази мъка. Sad
Тези наистина счупиха всички рекорди по брой седмици.
Започнаха в началото на Февруари преди всички и ще свършат последни след всички. 😮

Ето мои предложения за финала

1) За Мартин и Даниела
а) Дали искаме да си тръгнат заедно като двойка ; да/не
б) Ако не се получат нещата, кой-кого ще зареже ; той нея / тя него
в) дали вярваме, че има любов/връзка между тях или не

2 и 3) За Васил и Виктор - обичайното/стандартно
Коя искаме да избере от останалите им моми
но да има и две допълнителни опции: да си тръгнат сами ; момите да ги отрежат

# 2 094
Това, че Даниела не ви харесва, не означава, че не може да е била жертва на такъв в миналото.

Тя може да е била жертва на какво ли не.Но факт е, че тя не е казвала че е жертва на измама за тези пари.Хайда да отсяваме нещата казани от самата Даниела и всякакви неща изсмукани от пръстите.За кой ли път повтарям казаното от нея. Тя не отрича, че е взела парите.Каква измама може да има, когато евентуалният потърпевш си признава, че е взел парите и не ги е върнал.Освен това казва, че тя си е мислела че не трябва да ги връща, а не да са се разбрали с бизнесмена.Къде я видяхте тази измама?

# 2 095
Аз виждам опит за измама от страна на Даниела. Да вземе едни пари и да не ги върне.
Между другото, чичкото от клипчето ми изглежда като "подготвящ се за зомби апокалипсис" от тези, на които конспиративните теории са им Библия. Баш от него не бих очаквала да не ми потърси едни сто хиляди лева. Не знам Даниела как го е изфантазирала, че ще ги вземе без да връща Laughing

# 2 096
  • Stockholm
И пуснаха поредната бомба за скандал между младоженците Joy Изключено е да е за пари или защо сексът е мираж Joy На мен двамата ми изглеждат сякаш си умират от скука, откакто живеят заедно и не дават абсолютно никакви индикации за продължаване на връзката. Мижав интерес.

Виктор да си тръгва вече с Бубето или без Бубето, все тая. Мижав интерес.

Мъничък интерес имам към отношенията Косара и Васил, но предполагам, че няма да се вземат.

# 2 097
Айде да свършва и да идва подкаста с Мартин, друго не ми е интересно вече.

# 2 098
До сега никога не са ми били по-скучни епизодите преди финала. Имаше драма, майки, бащи, стринки.. а сега едно голя.о нищо 🤣

Сега само ЧСИ липсва за невиждан финал на “различния сезон без простотии”.

Да се появи от страната на булката и да си иска парите от Мартин😜🤣

# 2 099
Епизод 1639

Виктор е отворил бижутерско ателие ''Бранка'' в Шри Ланка. Денем  стърже пръстени с длетото, вечер седи замислен отпред и все още търси отговори на въпросите си. Местната управа обмисля да го направи почетен гражданин и да му издигне паметник, по подобие на ''Мислителят'' на Роден.

Васил продължава да се среща ту с Ади, ту с Косара. Когато Косара му е сърдита, той е с Ади. Росица стои на стендбай, ако му се разсърдят и двете, идва нейният ред. Фармацевтична компания в Шри Ланка пуска на пазара последна иновативна разработка ''Джиприсанчи Косара", насочени към годеници и новобрачни двойки.

Любомира е пуснала още по-дълги нокти, докато чака Виктор да вземе някакво решение, и чисти риба с тях на местния пазар, а вечер свири по ресторантите на китара.

Клаудия се е опитала да изнасили Виктор на няколко пъти, но той не се е дал, и тя мисли поредна стратегия как да го вкара в леглото си.

Даниела и Мартин са отворили ресторант ''Мартадан'', като Мартин бърка коктейли, флиртува с курортистки, а вечер Даниела организира литературни четения на новата си книга ''Как да станем държанка в Шри Ланка''.

Ферай е открила частна трамвайна линия ''Ферарай'' и освен от нея, припечелва и като дресьор на маймуни.
Наум се препитава от цветна борса за рози.
Животът в Шри Ланка си тече...

Общи условия

Активация на акаунт